Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od janka_88 »

Azimuth, slažem se u potpunosti. Koristio sam kineske bežične punjače a i originalne (ujedno sad koristim na Note5 originalan od N4) i nema ni sekunde zagrijavanja, doduše standardno punjenje ali opet nema veze. Nebi se lično ja zezao sa neoriginalnim stvarima, osim sa zaštitama i maskama mada i one znaju oštetiti telefon ako nisu dobro napravljene ako ćemo iskreno.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ja ti zelim kao i drugima koji kupe 930 za 30 dolara mnogo srece i zavidim vam na vasoj mogucnosti bacanju para

Kao alternativu skupim brendiranim fast bezicnim punjacima predlozio bih Cheotech (518) koji se moze naci za cifru od 20 do 25 dolara ,sjajan punjac i originalan

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam zašto si toliko uporan. Nije moj problem to što ti ne veruješ u nešto što je činjenica.
Meni na pamet ne pada da kupim neki no name kinez i napravim sebi problem od nekoliko stotina evropljana. Ovako lepo proveren i originalan imam i nema da boli glava.

Sent from my SM-G935F

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Upravo tako, šta mi znači ta mala ušteda, kada za malo više novca može da se kupi orginal i proverena stvar.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Nisi u prici znemanja kao i obicno,pokusaj da pratis teme ipak si ti moderator neki
Prica se vodi oko kupovine bezicnog samsung punjaca model 930 za koga Azimuth tvrdi da moze da se kupi za 30 dolara
Ja tvrdim da ne moze i da mu je cena oko 50 dolara a da su ti od 30 dolara laznjaci
Za 30 dolara moze da se nadje model 920 i to iskljucivo iz USA sa placenom postarinom izadje oko 30 -35 $
Posto Azimuth tvrdi da moze,ja sam mu pozeleo svu srecu pri kupovini
Kao alternarivu sam naveo Cheotech koji je sve samo ne slj firma,
Ali posto Azimuth sve zna a u stvari nema pojma o cemu prica doslo je rasprave
Nadam se da ti objasnih kako stoje stvari
Najgore je ljude dovoditi u zabludu, tako trpi pre svega forum a i ljudi koji procitaju pa kupe i shvate da su zeznuti
Jos jednom da ponovim "ne postoji bezicni punjac model 930 na trzistu za 30 dolara,nemojte kupovati jer ce te se 100% zeznuti"
Pogledajte video klipove pre porucivanja gde ce te videti razliku od pakovanja,kvaliteta,rada itd samoga proizvoda

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jao bre kvaka brate, pa što toliko pričaš kad nisi u pravu? Evo samo za tebe, ispod 20$ i original provereno.
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/182169530388
Ima laznjaka, to niko ne spori, ali svakako da ima i originala. Svi znamo razlike i svi možemo da ih nađemo ako znamo šta tražimo, a punjač ovog lika sam lično proverio kod Samsunga i serijski broj se poklapa. Ko sad priča ono što ne zna? I ubuduće, obrati pažnju kako se obraća drugima na forumu. Nije ti prvi put da proziva i glupiraš se.

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Prozivao te nisam ,rekao sam da nemas pojma o cemu pricas i obrazlozio to,kakve to veze ima sa prozivanjem?
I pored svega ti mi opet dajes link kopije i tvrdis da je original
Nije mi jasno sta treba covek da uradi da bi shvatio da se ne razumes u tematiku i da se malo bolje informises pre nego napises nesto
Pun je internet price o kopijama pun youtube ,forumi itd,sve crno na belo objasnjeno,kako i sta i ti opet po starom

Vidis li da nema model proizvoda ,to je ona stavka MPN,nema ni UPC stavku

Nije slikao ledja proizvoda kao ni ledja kutije,proizvod vidis na maloj slicici,ostalo slike sa neta

Pogledaj po netu kako su originali slikani itd ,klasicna kopija i nista drugo ,plus 520 ocena ima
Daj ne zezaj, nemoj da budes uvredjen i tvrdoglav zato sto nisi u pravu,prihvati da si se zeznuo i teramo dalje

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemam šta da prihvatam ili ne, ja znam da imam original kod kuće jer sam sve proverio uzduž i popreko. Pa nisam sisao vesla jbt. Znam sta sve piše na netu, ali znam i šta imam. Tako da ono, samo napred, piši kad postoje kopije (što je istina) ali nemoj ubeđivati nekoga u nešto što je potpuno neosnovano i o čemu nemaš pojma.
Elem, ovde bih i prekinuo dalju priču na ovu temu.
Što se tiče onog drugog zbog čega sam te opomenuo, to je nešto što radiš već izvesno vreme i smatram da si došao do granice moje tolerancije. Ne odnosi se samo na mene i ne osećam se prozvanim u prethodnom tvom postu, već ti ovo govorim zbog tvog stava i komunikacije prema drugim članovima foruma. Povedi računa o ponašanju. I o ovome, takođe, neću dalje da se natežemo.

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Ako nije problem mozes li okaciti slike,kutije i samoga proizvoda kao i ss sa samoga fona da je aktivirano brzo punjenje
Ako je zaista original i ja cu ga uzeti

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kvaka33, Upravu si, nisam razumeo tvoj post u potpunosti. Izvini.

Sent from my Galaxy J7 2016 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Slika
Slika

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Izvini sto te opet cimam,mozes li slikati kutiju od pozadi,kao i punjac u donjem delu gde mu stoje podaci,gde je plocica sa podacima
I na kraju link gde si ga uzeo,ako mozes da ga stavis naravno

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nije frka za slike, ali nisam kod kuće više. Imam samo još ovu sa nalepnicom sa donje strane punjača. Za kutiju se moraš strpiti da se vratim noćas ili sutra u neko doba kad se setim.
Link sam ostavio, to je onaj za koji se rekao da je lažnjak :D
Elem, originalnost možeš proveriti i po lampicama i po tome koliko mu treba da krene sa punjenjem, kao i po tome što možeš na celoj površini punjača da staviš telefon i on će puniti. Ovaj koji imam sam testirao na sve moguće načine. Dakle, dok puni sija plava lampica, kad napuni sija zelena. Kako god da naslonim telefon on ga momentalno prepozna i puni. Puni i preko spigen futrole. Brzina punjenja je dosta dobra, kad isključim brzo punjenje vidi se da se vreme povećalo, baš kao kad ga punim preko kabla.
Što se same nalepnice tiče, one mogu biti različite i sa različitim podacima, a sve to zavisi od tržišta za koje je punjač namenjen.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016081 ... 039bee.jpg[/img]

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Vazi sacekacu slike

Hajde sada pogledaj ovaj video klip kada stignes naravno i pogledaj tvoju nalepnicu i nalepnicu fake modela
Nar5avno bista nije sto posto sigurno ali jeste malo cudno da fake model ima indeticnu plocicu koja je i na tvom brzom punjacu
Cak ni kutije nisu iste ,ima razlike
Zaista zbunjujuce maksimalno,ko je lud vise veze nemam
A opet verujem vise tebi nego nekoj tamo recenziji a i zaista radi fast charger

https://www.youtube.com/watch?v=CvuMXKx7k00

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Znam, video sam taj i mnoge druge klipove. Ja nisam dobio kabl u pakovanju, baš kao što nije ni on sa originalom.
Vidiš ovo sa lampicama što priča? O tome sam i ja pričao. Inače, ti lažnjaci nemaju brzo punjenje iako piše da imaju. Isto tako su i lakši od originala. Original je težak oko 165g (zvanična težina na samsungovom sajtu), a sve zbog ventilatora koji hladi punjač kad je uključeno brzo punjenje. Ne znam da li i ovaj lik to spominje, ali tako možeš uočiti razliku bez da ga uopšte raspakuješ.

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Narucio sam ,sad cemo videti hoce li sve biti u redu ili ...... a onda beri kozu na siljak ahahahahaha [emoji83]

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Opusti se, sve je ok sa ovim koji mi je juče stigao. Jedina "mana" je baš ta famozna lampica. Čoveče, prvo plavo a kasnije zeleno sija, ali to toliko jako sija da bode oči noću. Sve razmišljam da zalepim par slojeva crne izolirke i prekrijem taj deo.
Što se ventilatora tiče, na mom modelu se gotovo i ne čuje, tek kad približim uvo onda blago "zujanje" cujem, ali se oseti da duva kada stavim ruku ili upaljač.

Sent from my SM-G935F

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Tu lampicu nema sanse da ne prekrijem necim,izolir traka neka ,imam lepih boja neupadljivih ,zuto zelena,cisto zuta,crvena .....ahaha a ja jos uzeo beli
Ne verujem da ce se primetiti mnogo [emoji12]

Sto se ventilatora tice,nadam se da nije pretrano bucan ili ce biti veselo [emoji1]
U svakom slucaju sada je gotovo,ako nista drugo zavaljacu cu ga znemanji po nabavnoj ceni [emoji12]

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nije bučan uopšte, gotovo da se ne čuje. Koliko glasan će biti posle nekog vremena, to ostaje da vidimo.
A ovo za lampicu, pa sta da ti kažem, stavi disko kuglu i eto ti žurka noću :D

Sent from my SM-G935F

gruja1595
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2016. 06:45

Post od gruja1595 »

Da li se desava nekome na s7 edge da zabrljavi ekran, da pocne da pritiska sam sve redom po ekranu? Ne stalno, ali zna jednom do dva puta u toku dana da mi se desi, i to kada je u dzepu..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odgovori