Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
Je l ko stavio crnu pozadinu ispod navigacionih tipki dole. Samsung ju je uklonio zbog potencijalnog burn in-a, pa ne znam da li staviti ili ne. Ljepse je nego ove ostale boje.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 30. Nov 2016. 15:23
- :: Iphone 7 plus
- :: Galaxy Note 8
Pozdrav svima....
Jedno pitanje,koliko vam troši baterije u standby-u, meni, primera radi oko 1% po satu, sve popaljeno..... Inače sot mi je odličan, ali standby me ubi,kao što sam napisao, 1% na sat minimum.....
Jedno pitanje,koliko vam troši baterije u standby-u, meni, primera radi oko 1% po satu, sve popaljeno..... Inače sot mi je odličan, ali standby me ubi,kao što sam napisao, 1% na sat minimum.....
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
To je u granicama normale, mada i ta potrošnja na standby-u može biti veća ili manja u zavisnosti od instaliranih aplikacija i njihovih sinhronizacija sa raznim servisima. Takođe zavisi i od uključenih opcija u samom telefonu, GPS, Wi-Fi, sinhronizacija, kao i od kvaliteta GSM/LTE signala. Mnogo je tu faktora od kojih zavisi porošnja u standby režimu.nemanja 82 napisao:..Inače sot mi je odličan, ali standby me ubi,kao što sam napisao, 1% na sat minimum.....
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Kad ga ujutru skidaš sa punjača? Kako ga koristiš? I uveče kad treba da ga staviš na punjač,u koliko to sati obično biva,i sa koliko preostalih procenata?
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 30. Nov 2016. 15:23
- :: Iphone 7 plus
- :: Galaxy Note 8
1818@
dachakragujevac
Hvala na odgovorima... Ta potrošnaj u standby-u mi je kada mi je sve popaljeno, mada sam probao i sa ugašenim wi-fi, GPS i sinhronizacijama i dođe mu otprilikr na isto.... Signal mi je dosta slab kući, pokazuje mi oko 60% u proseku vremena provedenog bez signala..... Još uvek ga ne koristim kao prvi telefon, više kao igračku
kući , tako da ga punim na 3-4 dana, pa ne mogu da iznesem podatke o potrošnji ori full korišćenju... Ali kao što sam pomenuo, kada se igram ( surf, you tube i...) potrošnaj je skroz ok, samo taj standby ,mada pošto je više u standby-u to sam najviše i primetio, a i najviše me zbunilo što mi je kod prošlog samsunga S6edge + potrošnja u standby-u bila oko 6-10 % na 24h , a kod Notare 24 % + za isti period....
Pozdrav....
dachakragujevac
Hvala na odgovorima... Ta potrošnaj u standby-u mi je kada mi je sve popaljeno, mada sam probao i sa ugašenim wi-fi, GPS i sinhronizacijama i dođe mu otprilikr na isto.... Signal mi je dosta slab kući, pokazuje mi oko 60% u proseku vremena provedenog bez signala..... Još uvek ga ne koristim kao prvi telefon, više kao igračku

Pozdrav....
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Juče stigao poklon paket iz Telenora a danas stigao neki update tako da je sada SW N950FXXU2BQKG a Android security patch level od 01.decembra... Valjda je to onaj poslednji decembarski update...
Nemanja i ja sam primetio istu stvar, samo što je to apsolutno normalno.
Ono što je na mene ostavilo najveći utisak je kesiranje aplikacija, zna da ostavi neke i uključene i po sat vremena a da pritom potrošnja baterije bude normalna, odnosno kao da nisu popaljene aplikacije.
Baterija dobro radi i to je nekih 5, 5.5 sati ekrana što je odlično.
Nudi mi update za koji kažu da daje 20% bolju autonomiju baterije, ali neću još desetak dana da ga instaliram da bih mogao da uporedim da li zapravo i ima razlike.
Jedina stvar koja mi je neobična je to što s pen bukvalno kao da trlja po ekranu, ne klizi uopšte.... Mislio sam da je to do folije ali i bez folije je isto...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Ono što je na mene ostavilo najveći utisak je kesiranje aplikacija, zna da ostavi neke i uključene i po sat vremena a da pritom potrošnja baterije bude normalna, odnosno kao da nisu popaljene aplikacije.
Baterija dobro radi i to je nekih 5, 5.5 sati ekrana što je odlično.
Nudi mi update za koji kažu da daje 20% bolju autonomiju baterije, ali neću još desetak dana da ga instaliram da bih mogao da uporedim da li zapravo i ima razlike.
Jedina stvar koja mi je neobična je to što s pen bukvalno kao da trlja po ekranu, ne klizi uopšte.... Mislio sam da je to do folije ali i bez folije je isto...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam hteo da napišem, da ne ispadnem... Ali, vratim se, moram. Ne mogu da verujem da drži samo sat vremena? Pa sa A1 danas nastavim tamo gde sam ostavio juče, tek sad vidim koliko dobro radi. Probaj ako ti nije teško, večeras kada čitaš nešto na tapatalk pre nego što legneš, izađi na home da ostane u ram, sutra ujutru pokreni i vidi da li drži u memoriji. Hvala puno.
Dogovoreno, do sad mi se nije dogodilo da mi neka aplikacija ne treba sat vremena pa zato nisam bio u prilici da ih ostavim duže neaktivnim...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Drakenzen, pa isključi optimizaciju baterije (režim spavanja) za neke bitne aplikacije - minorna razlika u potrošnji .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Vidi da li si u pakovanju dobio rezervne vrhove za stajlus. Neki su od tvrđeg, a neki od mekšeg materijala. Možda je u tome stvar.Drakenzen napisao:Jedina stvar koja mi je neobična je to što s pen bukvalno kao da trlja po ekranu, ne klizi uopšte.... Mislio sam da je to do folije ali i bez folije je isto...
U toj optimizaciji tu neke aplikacije koje nikad ne koristim.
Evi, dobio sam rezervne i da znaš da ću da pogledam kad stignem kući ima li razlike. Hvala na savetu.
Inače, jel neko skapirao za sve ove godine kad se menjaju vrhovi na s penu?
Evi, dobio sam rezervne i da znaš da ću da pogledam kad stignem kući ima li razlike. Hvala na savetu.
Inače, jel neko skapirao za sve ove godine kad se menjaju vrhovi na s penu?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Trebalo bi da si dobio alatku za to, kao mala metalna klešta, njima lagano povučeš vrh stajlusa i zameniš ga drugim iz pakovanja. Videću da li mogu da pronađem YT snimak gde je to vrlo lepo objašnjeno, pa ću ga okačiti.
PS: Evo ga.
https://www.youtube.com/watch?v=ohkYBnZLmcI
PS: Evo ga.

https://www.youtube.com/watch?v=ohkYBnZLmcI
Znam kako se menja vrh, menjao sam na ranijim notarama
Problem je resen sa sivim vrhom, drugacije se mnogo ponasa stajlus.....

Problem je resen sa sivim vrhom, drugacije se mnogo ponasa stajlus.....

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Adhell dobio ažuriranje na GP i radi na Note 8
https://play.google.com/store/apps/deta ... androidapp

https://play.google.com/store/apps/deta ... androidapp
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Item not found.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne radi ti nešto Note [emoji14]

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Izgleda, pošto ga nema ni prilikom searcha.
Nema ni kod mene....
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Promenitedrzavu pa probajte opet,mozda je dostupan u americi.Tunel bear apk pomaze u tome