Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 03. Avg 2014. 13:42
- :: Samsung Galaxy S3
Re: Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pozdrav,Nadam se nekom savetu ili informaciji.Unapred Hvala.
Uzeo sam polovan S3,jos uvek nije skroz isplacen.Primetio sam da se prilikom igranja igrica,pretrazivanja internetom,ili dok slikam kamerom dosta greje u donjem delu otpozadi,nekad se desi da se toliko zagreje da se i napred i gore i dole bude vreo.Kad je iskljucen tempereatura baterije je oko 27-29,dok kad ga koristim od 33,34-42,43.Nekad se desava da bude i 46,47 preko toga nisam zabelezio.NEgde sam procitao da je 60 stepeni maksimum ali i da je to dozvoljena temperatura uredjaj ovako nije toliko ugodan za koriscenje iako imam maskicu na njemu.Uredjaj je kupljen od coveka koga znam licno i veoma je blizak meni,kod njega se nije desavalo da se greje toliko,a takodje kod njega je izdrzavala baterija dosta duze.Sad mi se cini da ona nije bas u najboljem stanju i da bi trebala da se uzme neka nova ne znam da li bi to mozda pomoglo da se manje greje.
Uzeo sam polovan S3,jos uvek nije skroz isplacen.Primetio sam da se prilikom igranja igrica,pretrazivanja internetom,ili dok slikam kamerom dosta greje u donjem delu otpozadi,nekad se desi da se toliko zagreje da se i napred i gore i dole bude vreo.Kad je iskljucen tempereatura baterije je oko 27-29,dok kad ga koristim od 33,34-42,43.Nekad se desava da bude i 46,47 preko toga nisam zabelezio.NEgde sam procitao da je 60 stepeni maksimum ali i da je to dozvoljena temperatura uredjaj ovako nije toliko ugodan za koriscenje iako imam maskicu na njemu.Uredjaj je kupljen od coveka koga znam licno i veoma je blizak meni,kod njega se nije desavalo da se greje toliko,a takodje kod njega je izdrzavala baterija dosta duze.Sad mi se cini da ona nije bas u najboljem stanju i da bi trebala da se uzme neka nova ne znam da li bi to mozda pomoglo da se manje greje.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 13. Mar 2015. 20:22
Pozdrav normalno je grejanje barem svi primerci sa kojima sam se ja susreo se toliko greju ,e sad proveri da li je uradjen updejt na telefonu izasao je pre oko mesec dana neki abdejt od 100nak mb koji je znatno smanjio grejanje uredjaja kao i sredio bateriju,sto se tice baterije ,racunaj izmedju 4-4,5 h screen on time ja posle ovog updejta imao sam i par puta i po 5 al to su se poklopile kocice sa mojim koriscenjem ,pozdrav
-
- Povremeni posetilac
Pise mi da su instalirana najnovija azuriranja kad probam da azuriram telefon.Takodje sam primetio da kamera kada snima ili slika nesto na daljinu kao da ima nekog suma,postoje delovi fotografija na kojima se kao primecuju pikseli,mislim da bi to trebalo sve da bude cisto,dok recimo kad slikam ili snimam na blizinu nema ove pojave,sve je isto i sa prednjom kamerom.I interesuje me da li bi kupovinom neke deblje maskice uspeo da izolujem toplotu koju stvara telefon sa mojih ruku jer nikako ne podnosim to,nekako mi je muka kad to osetim. 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 13. Mar 2015. 20:22
U fotografiju se iskreno ne razumem preterano ,ali zavisi kolika je bila osvetljenost i ugao toga sto slikas ,koliko vidim tebi fokus radi i kamera je ispravna ,
Gledaj meni se znatno smanjilo grejanje dok surfujem odigram neku igricu 15ak min ,pogledam neki film ,sada mi se tako greje kao sto ti pominjes dok je na punjacu a ja ga opteretim malo , sto se tice maskica naravno da bih pomoglo malo,imas recimo na kupujem prodajem sirok spektar maskica uglavnom za s3 koje odgovaraju neke su deblje neke tanje pa nadji to sto ti treba
Gledaj meni se znatno smanjilo grejanje dok surfujem odigram neku igricu 15ak min ,pogledam neki film ,sada mi se tako greje kao sto ti pominjes dok je na punjacu a ja ga opteretim malo , sto se tice maskica naravno da bih pomoglo malo,imas recimo na kupujem prodajem sirok spektar maskica uglavnom za s3 koje odgovaraju neke su deblje neke tanje pa nadji to sto ti treba
@mia, ako druže koristiš dosta mob i još ako ga mučiš na netu (mobilnom 3G) onda je sasvim normalno da se greje. A i na ovo vrelo vreme je to normalno pogotovo ako si dosta napolju...
-
- Povremeni posetilac
Telefon koristim dosta ali najcesce na wi fi, telefon se I dosta brzo I ohladi pa po tome mislim da je sve u redu sa hardverom. Uporedjivao sam S3 trend plus I negde pokazuje ona aplikacija kojom merim(batery HD) da su vece temperature baterije na trendu ali se toplota vise oseca na S3 ne znam da li je to zbog slabijeg kvaliteta izrade na S liniji o kome se prica. Uglavnom ako se nista ne moze desiti na ovim mojim temperaturama (33-46,47) kupicu deblju maskicu da sto manje oseca
m toplotu I navikavacu se polako na to.
m toplotu I navikavacu se polako na to.
@acamatic hvala ti na angažovanju. Možda po parametrima jeste super ali je zbog necega doslo do drastičnog pada baterije, bilo je još bolje
@dusan_krsmanovic - o kakvom update se radi?

@dusan_krsmanovic - o kakvom update se radi?
Imam jedan problem koji me muči u poslednje vreme. Naime, kad punim mob, i pomeram ga, odma gubi kontakt sa punjacem i prestaje da se puni, dok ga ne ostavim mirno, tad nastavi da se puni, a nekad moram malo i da ga prodrmam da bi nastavio i onda ga tako ostavim..probao sam i drugi punjac, uzimao od devojke, koja ima isto S3 i normalno joj se puni, a kad ubacim taj isti punjac u moj opet mi baguje..čak sam kupio i novi punjač, i opet isto! Znači nemoguće da sva 3 kabla prave problem, kapiram onda da je nešto do fona..e sad nemam pojma šta bi moglo da bude, ali sam baš puk'o, bukvalno ne smem da da ga koristim dok se puni. 
Da napomenem samo da sam pre par nedelja azurirao sistem, i od tad je krenulo to da mi se dešava..je l' ima možda neke veze to sa tim?

Da napomenem samo da sam pre par nedelja azurirao sistem, i od tad je krenulo to da mi se dešava..je l' ima možda neke veze to sa tim?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Caletu se na s4 javio isti problem,factory reset i flashovanje preko odina ga je otklonilo. Probaj prvo sa vracanjem na fabricka podesavanja,vidi hoce li pomoci.Ume softver da zaglupi malo
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Akonto ne upali onda si ostetio ulaz na telefonu gde se ubacuje usb bas zato jer ga koristis dok je na punjacu jer stano klimanje i mrdanje moze da dovede do toga
Note IV N9100 dual
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Haaa, nije oštetio, isti problem imam. Menjao sam i menjao kablove i adaptere i na kraju sam uklopio neki stari usb od Samsung Prima ja mislim i Adapter originalni od S3 Nea. A čudno je što mi se preko kompjutera sasvim normalno puni preko njegovog usb-a, ali ovako nema šanse. I da, telefon se baš zagreva, jedini telefon koji mi se isto toliko zagrevao je Htc Sensation, Qualcoom je sra***.
Izgubljene slike
Pozdrav imam problem. Nakon primljene slike na viber, ostale slike u galeriji su nestale, izbrisale sta god, ostali su video klipovi i neke slike sa facebook-a. Da li je ikako moguce povratiti te slike ili bekapovati telefon nekako? Hvala
Uđi u galeriju i u opcijama vidi dal ti je čekirano da ti se svi folderi unutar galerije vide..
Kupio sam nosac za navigaciju i na njemu ima otvor za kameru (da moze da snima putovanje),kako da izvedem da snimam put i da mi istovremeno radi i navigacija?
Kada ukljucim prvo kameru pa ukljucujem navigaciju kamera mi se automatski iskljucuje isto se desava i kada prvo ukljucim navigaciju pa kameru i onda vratim na navigaciju kamera se iskljucuje.
Kada ukljucim prvo kameru pa ukljucujem navigaciju kamera mi se automatski iskljucuje isto se desava i kada prvo ukljucim navigaciju pa kameru i onda vratim na navigaciju kamera se iskljucuje.
Jedino što mi pada na pamet je multi window. Drugo ništa.
Sa time ne umem da se snadjem kada to otvorim unutra imam samo :email i galeriju,a ne mogu nista da dodam?
Za dodavanje moraš imati rutovan telefon, xposed i multi window modul
Tel sam rutovao ali nemam xposed i multi window modul,mislio sam posto vec ima taj multiwinow u telefonu da ne treba nista dalje radi dodavanja?
http://s6.postimg.org/waq7dne8h/Screens ... _31_26.jpg
http://s6.postimg.org/waq7dne8h/Screens ... _31_26.jpg
Ako si rutovao, ubaci xposed pa ću ti reći koji modul fa ubaciš da bi dobio to što želiš. Taj fabrički ima samo određene aplikacije, za proširenje treba liste treba određen modul.
Da rutovao sam ga i ubacio xposed i multi window modul i tako uspevam da otvorim navigaciju i kameru ali onda ne mogu da podesavam velicinu ekrana pa nemam pristup ukljucivanju snimanja i navigacija jedva reaguje na komande.
Koji mi modul treba?
Koji mi modul treba?