Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
i ja sam mislio da kupim e 720(sad je 310 eura) al ocu 3g fon, 6680 mi je izgledao super, al isto je malo prevelik, pa cekam na z500, jel znate kad ce bit dostupan kod nas i oce li bit jeftiniji od 6680?
Evo da ne otvaram novu temu ovde cu postaviti pitanje: Shta se od standarne opreme dobija uz E720? Ko ima odgovor ili link ka njemu neka javi! Hvala
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Shta, za mp3? Bezveze... A jel to preko zvucnika los, il preko slusalica... Il oboje?
Mislim da Samsung ne daje CD-ove, il s rijetko kojim modelom dodju...
the voice quality is very poor. i didnt believe it first after reading the various reviews but now having bought this handset i am stuck and rather frustrated.
E da...
Pa na zapadu,kad uzmesh original samsung pakovanje dobijesh upustvo,punjach,rezervnu bateriju,kaish za ruku,cd i ponekad i data cabl pa ti vidi....
Ne znam... Ja imam sigurno original pack, mogu vam postavim sliku kutije ako ocete... I dobio sam sve ono sto pise da se dobija na kompletnom testu D500, ne sve to sto si ti nabrojao... To si ti mozda vidio nedje neki full pack il tako nesto...
uzeo sam ga!!! evo sada se zezam malo zvuk je perfektan,uz njega sam dobio jedan spot koji je po meni bolji nego na TV-u Hvala Handy Land-u gde sam kupio fon,na ljubaznosti i poverenju! Ima li pitanja vezana sa njim?
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Ne razumem se toliko, znam da ovaj moj samsung koji trokira ima softver iz aprila 2005 (tj. imao je dok danas nije flesovan)....a da li je ploca stara, to ne znam.....
Sve je ok,nema ispadanja samo me neshto GPRS zeza josh samo to da namestim i sve je ok!
To su ti LED diode koje se zamenjuju,tj. odnesesh u servis kupish LED diode i zamenish....... , mada postoji druga mogucnost menjenja tog dela fona ali naravno da to ne moze kod nas.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.