E720

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hehe wobby...bash si uporan i istrajan da uzmesh ovaj model.... :D :D
Dok ti sakupish kesh on ce josh da padne i taman... 8)

dv
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 22:25

Post od dv »

i ja sam mislio da kupim e 720(sad je 310 eura) al ocu 3g fon, 6680 mi je izgledao super, al isto je malo prevelik, pa cekam na z500, jel znate kad ce bit dostupan kod nas i oce li bit jeftiniji od 6680?

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Evo da ne otvaram novu temu ovde cu postaviti pitanje: Shta se od standarne opreme dobija uz E720? Ko ima odgovor ili link ka njemu neka javi! Hvala :oops:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

u standardnom pakovanju dobijes slusalice, upustvo, kais za ruku, i to je to :wink: :wink: :wink: :wink: 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa kod nas ce pokushati da ti daju shto manje propratne opreme.. :)

A dobicesh to shto je nebojsha rekao i mozda neki cd...

P.S. Gledao sam malo mishljenja korisnika ovog fona...i svi se zale na losh(ne kvalitetan zvuk)... :| :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Shta, za mp3? Bezveze... :dry: A jel to preko zvucnika los, il preko slusalica... Il oboje? :o
Mislim da Samsung ne daje CD-ove, il s rijetko kojim modelom dodju... :unsure:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

the voice quality is very poor. i didnt believe it first after reading the various reviews but now having bought this handset i am stuck and rather frustrated.

Evo ti jednog komentara pa ti proceni .... 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

E da...
Pa na zapadu,kad uzmesh original samsung pakovanje dobijesh upustvo,punjach,rezervnu bateriju,kaish za ruku,cd i ponekad i data cabl pa ti vidi.... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ne znam... Ja imam sigurno original pack, mogu vam postavim sliku kutije ako ocete... :P I dobio sam sve ono sto pise da se dobija na kompletnom testu D500, ne sve to sto si ti nabrojao... To si ti mozda vidio nedje neki full pack il tako nesto... :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja sam to dobijao kad sam kupovao neke samsung fonove na zapadu... :P
Verujem ti ja,nego ti kazem eto.... 8)

ma vazno da ti dobijesesh ispravan fonj sa garancijom.. :)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

uzeo sam ga!!! 8) evo sada se zezam malo zvuk je perfektan,uz njega sam dobio jedan spot koji je po meni bolji nego na TV-u :dry: Hvala Handy Land-u gde sam kupio fon,na ljubaznosti i poverenju! Ima li pitanja vezana sa njim?
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

MilosZ.
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 02:26

Post od MilosZ. »

S obzirom da ima vrlo slican softver kao i D500,da li ima mozda isti problem oko ispadanja sa mreze kao D500 (vezano za 063 mrezu)? :smutny:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm,mislim da to ne vazi za e720,to je kod d500 sa starom plochom,a e720 je kasnije izashao i verujem da nema staru plochu... :unsure: 8)

MilosZ.
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 02:26

Post od MilosZ. »

Ne razumem se toliko, znam da ovaj moj samsung koji trokira ima softver iz aprila 2005 (tj. imao je dok danas nije flesovan)....a da li je ploca stara, to ne znam.....

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nema nikakvih problema sa e720 posto je kasnije izasao i problema kod flesovanja nema radi i na 063 i 064 mrezi, 8)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

Sve je ok,nema ispadanja samo me neshto GPRS zeza :dry: josh samo to da namestim i sve je ok! :roll:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

Jel na neko da li ima negde da se kupi blic posebno za e720?znam da za druge modele ima al za e72o nisam siguran. :unsure:

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

To su ti LED diode koje se zamenjuju,tj. odnesesh u servis kupish LED diode i zamenish....... 8) , mada postoji druga mogucnost menjenja tog dela fona ali naravno da to ne moze kod nas..... :disgust:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm,wobby... :unsure: :dry:

Nebojsha je pitao za zaseban blic...ja nisam nashao ni video josh zaseban blic za e720..

Ako nadjete javite... 8)

Odgovori