Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ti si dobio čist stan i dokaz da je stock inferiorniji
Zelena lampica u gornjem levom uglu je od Startup Cleaner-a, namerno je nisam brisao da bude prepoznatljivo da su ovo moji rezultati (da ne bude da sam negde skino nečiji rezultat).
Baraba, dobar si skroz , imas dosta brzi rom nego ovaj koji ja imam, mada imas losiju bateriju sto je donekle ok jer ti rom kida . Svaka cast na pobedi
Taj benchmark sa realnim radom nema mnogo veze..sa novim kernelom sa xda i stock romom bez OC ide do 6000 ali baterija ostaje dobra i osetno je poboljsanje u ralnom koriscenju(brzina,glatkoca,...)obavezno testirajte sa cf bench daje mnogo realniju sliku..
Barabo sta konkretno radis za dobijanje visokih rezultata na benchmarku..
gasmias, na predhodnoj strani imaš stock bez kloka sa kojim sam dolazio 5500+, tako sam ga sad ostavio da mi radi, šta će mi klokovan telefon sve vreme kada je i ovako brz tj. realan. Brisao sam dosta stvari u njemu koje mi ne trebaju, od kako sam ga uzeo stalno nešto čačkam i podešavam, da ti sad kažem konkretno šta je uticalo ne bih znao, eksperimentisaću kad budem imao vremena pa pišem kako i šta do boljih performansi na stock-u
Probaću i cf bench ako je on realniji pa kačim rezultate
Pozdrav svima, mene zanima ako neko moze da mi odgovori sto pre:
Resio sam sada posto mi je istekao ugovor u telenoru hocu da uzmem s2 ali do sada nisam nikad koristio samsung,kao ni android sistem.Planiram u ponedeljak da ga pazarim.Mene zanima da mi kazete koje su to prednossti samsung galaxy s2??????Malo sam ga cackao u telenoru ali to je bilo dosta kratko.Zanimaju me preporuke za ovaj tel,i eventualni nedostaci,ipak nije ni malo jeftin pa zbog toga puno je to para za tel.
Hvala na pomoci ,znacice mi vasi komentari
pozzz
Baraba napisao:Ti si dobio čist stan i dokaz da je stock inferiorniji
Zar ne mislis superiorniji??
Hah, kakvi ste vi ludaci..
Dajte stvarno sa cim to podesavate, ja imam 650 mb free kad upalim fon i sa es task managerom ubijam procese ali posle 1 dan mi memorija padne na 450 mb i nece vise da se oslobodi dok ne resetujem fon. Sto li je to?
Bas cu sutra da ga rutujem i malo se poigram. Inace boja je bela ko sneg (ne onaj upisani ) dok se fon ne iskrene skoro skroz.
Jorda, kako tako meni je uvek oko 350 rama zauzeto ali ne prelazi preko toga ne moram ni da radim clean ni restart, inace moguce da je to kod tebe na fabrickom romu.
Baraba isto koristi fabricki rom ali je ibacio gomilu gluposti zato mu i radi ovako brzo i ima toliko slobodno memorije
oxigen, mane telefona su sto je jako tanak i deluje skroz plasticno, i meni se ne svidja kontrast boja mnogo su mi nerealne bar su meni to mane, a inace sto se tice onoga unutra tu je odlican, Android je super OS malko ce ti trebati da se naviknes i da udjes u stos i to je sve.
Ne ne, lesa, nisi shvatio. 650 mb mi je free od 839 koliko ima ukupno, ali vremenom spadne na 450 i nece da se poveca dok ne resetujem fon.
Uopste mu nije mana sto je tanak. Poprilicno je veliki i da je deblji bio bi pretezak i nezgrapan za nosenje u dzepu. ovako je lagan i taman tezak koliko da se nazire da je u dzepu. I ne izgleda previse plastican, sivi okvir oko displeja izgleda kao da je od metala. A inace je plastika vrhunskog kvaliteta. Videli ste svi testove pada vs iphone 4s.
meni u kernelu pise 2.6.35.7-i9100xwkdd-cl161513 root@dell103#2. Wtf, koji kernel mi treba za root posto nisam uspeo da ga nadjem??
Jorda, kernel ne moras da menjas kad rutujes, mozes da ostavis fabricki, a mozes i sada da ubacis novi kernel tj. ne mora da bude rutovan da bi ubacio nov kernel. Sa fabrickim kernelm baterija najduze traje (meni).
Idem u ponedeljak da kupim s2 u telenoru,ako neko moze da mi kaze na sta da obratim paznju,citao sam da imaju problema sa ekranom i td... Bice valjda to sve dobro
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.