Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
svilaj1, "zaslon" je onaj pocetni ekran koji se pojavi kad stisnes neki od tastera?
Pa to prevlacenje tj klizanje je prevencija da ne bi napravio sebi racun tj potrosio kredit. Zar ti to toliko smeta?
Ako ti smeta, ides u settings > lock screen> screen lock i tu imas opcije "none, swipe, pattern, pin itd.". Zavisi koji rom koristis pa putanja moze biti malo drugacija, ali to je to.
Pa to prevlacenje tj klizanje je prevencija da ne bi napravio sebi racun tj potrosio kredit. Zar ti to toliko smeta?
Ako ti smeta, ides u settings > lock screen> screen lock i tu imas opcije "none, swipe, pattern, pin itd.". Zavisi koji rom koristis pa putanja moze biti malo drugacija, ali to je to.
Re: Odg: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Azimuth, udjem ja tu u postavke gdje bih trebao isključiti zaslon, ali mi telefon to onemogucava 

- Azimuth
- Moderator
Mora tu biti, nema gde drugde.
Sta je taj "administrator"? Kako si dosao do njega i kako si iz njega iskljucio i sta?
Prebaci na engleski, ja se ovako ne snalazim bas najbolje...
Sta je taj "administrator"? Kako si dosao do njega i kako si iz njega iskljucio i sta?
Prebaci na engleski, ja se ovako ne snalazim bas najbolje...

Ne znam ni ja tacno kako sam uspio isključiti. Probao sam ovu funkciju zaključavanja displeja i više se ne mogu vratiti 

- Azimuth
- Moderator
Koju funkciju?
Ne mogu da te pohvatam sta pises.
Da li mozes da prebacis na neki drugi nacin otkljucavanja?
Prebaci pa onda pokusaj da iskljucis.
Ali i dalje ne vidim zasto bi to radio...
Ne mogu da te pohvatam sta pises.
Da li mozes da prebacis na neki drugi nacin otkljucavanja?
Prebaci pa onda pokusaj da iskljucis.
Ali i dalje ne vidim zasto bi to radio...
Probao sam i sa pinom i sa šifrom, i sa klizanje, sve funkcionira ali ne mogu to nikako isključiti
- Azimuth
- Moderator
Ne znam kako si dosao do tog administratora niti sta si sa njim radio.
Ali kod mene na S2 je moglo da se iskljuci. Mada, kazem, i dalje ne vidim zasto bi to iskljucio jer ti je to jedina zastita da ne pozoves slucajno nekoga i da ne napravis sebi problem...
Ako ti je to bas toliko bitno, uvek mozes da vratis sva podesavanja na pocetna pa da iskljucis to.
Ali kod mene na S2 je moglo da se iskljuci. Mada, kazem, i dalje ne vidim zasto bi to iskljucio jer ti je to jedina zastita da ne pozoves slucajno nekoga i da ne napravis sebi problem...
Ako ti je to bas toliko bitno, uvek mozes da vratis sva podesavanja na pocetna pa da iskljucis to.
jel neko probao ovaj rom i kakva su vasa iskustva? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2559050
Re: Odg: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Ako vratim na početna podešavanja onda ću sve podatke izgubiti sto je još goreAzimuth napisao:Ne znam kako si dosao do tog administratora niti sta si sa njim radio.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
igi029, kako ti radi taj novi 4.4 rom?
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
svilaj1, neces ako uradis bekap. Rutuj ga, pa Titanium Backup i vozi .
odlicno ja sam prezadovoljantoda81 napisao:igi029, kako ti radi taj novi 4.4 rom?

- toda81
- Prijatelj foruma
Znaci stabilan je. Mozda cu da ga skinem i posaljem drugu da ga on instalira. Kako drzi baterija i da li je brzi od prethodnih rom-ova koje si imao?
Note IV N9100 dual
Desi mi se par puta da telefon zakuca, tipa u toku razgovora, ili kad prelistavam instagram i slicno. E sad, ubacila sam nemacki 4.2.2 kada je izasao, do sada je izasao i srpski i za ostale drzave, pa sta mislite jel su neke stvari poboljsane u ovim verzijama koje su kasnije izbacene?
- toda81
- Prijatelj foruma
Najbolje se sve vidi kada sam probas nesto da instaliras jer i sam video da ljudi svasta pricaju i ja se razocaram kada nesto instaliram po preporuci. Zato je mozda najbolje da sama probas da instaliras neku od tih verzija pa da vidis kako ce raditi. To ti je najmerodavnije. Ja sam se skorije na note 2 razocarao kada je rec o romu koji navodno hvale na xda, ali kod mene nece da radi kako treba, a vec dva puta sam ga flashovao. Na moju srecu sam pronasao odlican rom koji fantasticno radi i okacio sam ljudima u temi o note 2 detaljno uputstvo sa linkovima. Moj ti je prodlog da sama probas pa da onda sama izvedes zakljucak o radu jer sebi jedino mozes u potpunosti da verujes. Da li ti je tel root-ovan ili samo ubacujes stock rom-ove preko odin-a?
Note IV N9100 dual
^ Ubacujem stock rom preko Odina
Vidim da dosta njih hvali taj 4.2.2 a meni je vec par puta na gluposti zakucao, juce mi se i restartovao u toku poziva, sto je pomalo nedopustivo.

- Azimuth
- Moderator
joa_d, pa trebalo bi da su na naknadnim tj kasnijim romovima ispeglali neke stvari. Opet kazem, trebalo bi, sto ne mora da znaci da jesu. Najcesce to urade, ali eto.
Ljudi treba mi pomoc, kevin fon (S2) je poceo nesto da zakucava, prvo je juce izgubio Data Network Mode i nije imao net a ukljuceno sve bilo i sve ok ali jednsotavno nema i ne prikazuje. A danas se desilo to da ne moze da se pozove jer je onemoguceno a takodje je i nedostupna, fakticki, mrtav fon za sve sto se tice zvanja/slanja.
Tel je u garanciji jos nekoliko meseci u Telenoru ali mene interesuje da li postoji nekako mogucnost da probam da uradim nesto sam da bih prekratio muke i da li oni u telenoru mogu da sacuvaju podatke iz fona ili moram da se za******m da prebacujem na komp?
Tel je u garanciji jos nekoliko meseci u Telenoru ali mene interesuje da li postoji nekako mogucnost da probam da uradim nesto sam da bih prekratio muke i da li oni u telenoru mogu da sacuvaju podatke iz fona ili moram da se za******m da prebacujem na komp?
Samsung Galaxy S Plus
Nokia 6303
Nokia 6303
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Probaj da ga rebootujes,ako i posle toga baguje - factory reset. Ako i to ne upali flashuj stock rom preko odina

To je za mene kvantna fizika, mozda za pocetak factory reset... Jel bese sa FR brise sve ili ?
Samsung Galaxy S Plus
Nokia 6303
Nokia 6303