Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Mirko BGD napisao:ja nikako ne mogu da povezem mob i komp prek oonog kies-a jel ima neka posebna fora ili kako?
Napisah pre 2 stranice, iskljuci usb debugging i radice ti.
@ Baraba, "Make sure you Enable USB Debugging and Flash an Insecure Kernel before running S2 Root."
Ti rece ne mora, ovde kaze da mora?? Ja stvarno ne znam sta da radim, jedni govore jedno, drugi drugo, treci 16o. Pise da ka je insecure kernel na fonu pri bootu se prkazuje zuti trougao sa znakom uzvika. Ja imam taj trougao, iako sam kupio nov fon i licno mu poskidao folije...
Jorda, samo kernel možeš da promeniš iz telefona sa CWM Manager-om, pogledaj:
Tada je nebitno šta si štiklirao po USB Debugging, jer to radiš iz telefona, ne treba da bude zakačen za pc Ti prvo samo rutuj telefon, nemoj menjati rom, isprobaj malo stock rutovan, kada ga izgustiraš onda probaj neki custom rom. Pre svega uradiš backup sa CWM Manager-om.
Uspeo sam da rutujem ali ne vidim neku razliku jos uvek.
Barabo, fin ti ovaj Darky programcic. Nego reci mi je l sta god da obrisem od apkova mogu posle da vratim? I koji speedmod kernel da ubacim?
2.6.35.7-i9100XWKDD-cl161513 root@dell103#2 kernel
i9100XXKE7 baseband
gingerbread.XWKF3 build number.
Nista mi vise nije jasno...
Jorda, ako si imao Superuser onda ti je telefon bio root-ovan već, predpostavljam nisi uzeo nov fon pa je prvi vlasnik rutovao. Sad možeš da ga čačkaš i prilagodiš sebi, posle toga možeš da osetiš poboljšanje Ali prvo uradi backup pa na čačkanje. Sve što u Darky uninstall imaš da ga vratiš iz install. Onad probaj koji hoćeš kernel, ako ti se ne svidi iz backupa možeš da vratiš sve na predhodno stanje. lesa0208, ne smeta ni meni, a hteo sam da promeni Boot Anim iz fore.
Je neko uspeo da mu promeni boot animaciju: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1179118
da li postoji nacin da se poveca broj slova koji moze da se napise u okviru jedne poruke,ili mora da bude ogranicen na 160?I ako se kuca npr tekst duzine tri poruke prelazi u mms :S
Ne bre, napisah da sam uzeo nov fon, ali je bio superuser u njemu. Covece, na quadrantu imam samo 3100 skor...
Auh stavih ovaj speedmod kernel i display ode u 3 pm.. ne lici ni na sta. Vracam na stock..
@Lesa0208 ne znam meni je i dalje samo 160 slova u poruci,mozda treba da se iskljuci neka opcija ili da se poveca broj slova al ja to nisam nasao u opcijama :S
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.