Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Dvoumim se koju memorijsku da kupim za ovaj telefon, svaka pomoc je dobrodosla...
http://m.gigatron.rs/memorijske_kartice ... 4085-72443
ili
http://m.gigatron.rs/memorijske_kartice ... sdu1-79417
Sta bi ste vi uzeli?
http://m.gigatron.rs/memorijske_kartice ... 4085-72443
ili
http://m.gigatron.rs/memorijske_kartice ... sdu1-79417
Sta bi ste vi uzeli?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam ovu drugu poručio, istu ima i @zoreli.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koju temu koristite na svom S7/S7 edge uređaju?
Genaralno mi se sviđa default-na tema, ali mi se nikako ne sviđa bela boja notifikacionog menija, mnogo mi je bila lepša plava moja na Lollipop.
Takođe mi se ne sviđaju teme koje menjaju boju tastature pošto mi je fabrička savršena i u pogledu izgleda i u pogledu funkcionalnosti.
Mislio sam da ovde napišete koje teme koristite ili koje su vama dopadljive, meni se svidaju "Vanilla" i "Material_Black".
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Genaralno mi se sviđa default-na tema, ali mi se nikako ne sviđa bela boja notifikacionog menija, mnogo mi je bila lepša plava moja na Lollipop.
Takođe mi se ne sviđaju teme koje menjaju boju tastature pošto mi je fabrička savršena i u pogledu izgleda i u pogledu funkcionalnosti.
Mislio sam da ovde napišete koje teme koristite ili koje su vama dopadljive, meni se svidaju "Vanilla" i "Material_Black".
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
Te dve teme se i meni sviđaju, ali sam još uvek na stock, dok ne dosadi.
Nego, nikako da vas pitam, nervira me sto mi se dešava da se slučajno javim na pozive na koje nisam želeo da se javim u tom mimentu. Dovoljno je samo tapnuti na zelenu slušalicu i uspostaviće se veza. Da li postoji negde neka opcija koju sam prevideo pa da bude ono klasika da moram da prevučem tu zelenu slušalicu sa leva na desno?
Sent from my SM-G935F
Nego, nikako da vas pitam, nervira me sto mi se dešava da se slučajno javim na pozive na koje nisam želeo da se javim u tom mimentu. Dovoljno je samo tapnuti na zelenu slušalicu i uspostaviće se veza. Da li postoji negde neka opcija koju sam prevideo pa da bude ono klasika da moram da prevučem tu zelenu slušalicu sa leva na desno?
Sent from my SM-G935F
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Azimuth, sada baš probah i kod mene se ne ponaša tako, moraš da je prevučeš u nekom pravcu da bi se veza uspostavila, ako samo tapnem na zelenu slušalicu veza nije uspostavljena.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
I kod mene moraš prevući na desno da bi se javio , Azimuth jesi probao ovo ?

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Upravo sam to hteo da mu predložim. Kod mene je to uključeno pod obavezno i nikad problem.
- Azimuth
- Moderator
Nemam pojma šta je u pitanju, ali kod mene je dovoljno samo da dodirnem slušalicu i uspostaviće vezu.
@zoreli, uključena mi je ta opcija...
Sent from my SM-G935F
@zoreli, uključena mi je ta opcija...
Sent from my SM-G935F
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Azimuth, da li ti je ukljucen 'single tap mod' u settings->accessibility ?
Sent from another galaxy
Sent from another galaxy
- Azimuth
- Moderator
E bravo, to je to! Ni na kraj pameti da i to isključim 
Hvala!
Sent from my SM-G935F

Hvala!
Sent from my SM-G935F
- zoreli
- Moderator
Bravo
. artifex, me preduhitri a setih se da sam isprobavao to , nikako mi se nije svidelo

Posto planiram uzeti Samsung S7 Edge, mozda i sjutra, imao bih par pitanja za Vas 
Koji sensor kamere je bolji u S7 - Sony ili Samsung?
Sto se tice maske za telefon, ovaj lik se bas mnogo potrudio i svaku masku kupio za S7 i tako proba i dao svoje misljenje. Vrijedi pogledati. http://forum.xda-developers.com/s7-edge ... 1-t3331028

Koji sensor kamere je bolji u S7 - Sony ili Samsung?
Sto se tice maske za telefon, ovaj lik se bas mnogo potrudio i svaku masku kupio za S7 i tako proba i dao svoje misljenje. Vrijedi pogledati. http://forum.xda-developers.com/s7-edge ... 1-t3331028
- Azimuth
- Moderator
Jedni kažu da je Sony bolji, drugi isocell tj samsungov, a ja ne vidim neku razliku. Kod mene je samsungov senzor.
Što se maski tiče, pregledao sam tu temu nekoliko puta od.pocetka do kraja, ali mi se 99% futrola nije svidelo. Ili nagrde telefon ili nisu uopšte praktične zbog klizavog plastičnog bumpera. Moj izbor i iskustvo je da su Speck i Spigen najbolji što se tiče odnosa cena-kvalitet-osećaj tj grip.
Sent from my SM-G935F
Što se maski tiče, pregledao sam tu temu nekoliko puta od.pocetka do kraja, ali mi se 99% futrola nije svidelo. Ili nagrde telefon ili nisu uopšte praktične zbog klizavog plastičnog bumpera. Moj izbor i iskustvo je da su Speck i Spigen najbolji što se tiče odnosa cena-kvalitet-osećaj tj grip.
Sent from my SM-G935F
Odluceno je, ako Bog da sjutra uzimam S7Edge. Samo mi treba pomoc kako da uradim BACK UP svih glavnih fajlova iz telefona (EFS i ostalo) jer sam jednom izgubio sam od sebe IMEI i grdne muke sam posle imao. A citao sam da ako uradim back UP EFS flodera mogo sam to lako povratiti. Pa bih Vas zamolio da mi obajasnite sta je najbolje prvo uraditi i kako uraditi taj back UP, koji bi se posle za ne daj Boze mogo lako vratiti.
I naravno kako je najsigurnije i najbolje provjeriti IMEI telefona da li je s njim sve ok?
I naravno kako je najsigurnije i najbolje provjeriti IMEI telefona da li je s njim sve ok?

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Proveri da li se IMEI sa kutije poklapa sa onim u telefonu,a onda i proveri da li je taj IMEI vezan za taj uredjaj tako sto ces ma sajtu imei check ukucati broj. Efs bekapuj pomocu aplikacije 'efs backup and restore'
Sent from another galaxy
Sent from another galaxy
- zoreli
- Moderator
isko90, Za EFS☆IMEI☆Backup - ☆Root required☆ ... to ti je potrebno jedino ako ćeš ga ROOT-ovati / flešovati Custom ROM-ove (itd...) . Moje mišljenje je da ti trenutno za Galaxy S7 Edge ROOT (za sada) uopšte ne treba jer Stock ROM radi odlično .
artifex, zoreli, hvala velika
ma moram uraditi back UP za IMEI i EFS, jer vjerovali ili ne IMEI mi se izbrisao na telefon "sam od sebe". Ukljucio ga na punjac i legao da spavam, a sjutra nista IMEI neki tamo 350000..6... I jedva sam uspio u jednom servisu da povratim. Sve u svemu, hvala Vam ovo moram radit i zbog buducih custom ROM-ova i zbog ovakvih problema. 

moze li neko da pojasni
ako je telefon vodootporan npr sony Z serija , s7 , itd proizvodjac kaze da moze pod vodu itd a trgovci mi prosipaju pricu da ne moze, da imas odredjene uslove kako se koristi pod vodom i bla bla bla ko je sad tu lud neko stavi tel pod vodu i sve radi a nekome stan tel???

ako je telefon vodootporan npr sony Z serija , s7 , itd proizvodjac kaze da moze pod vodu itd a trgovci mi prosipaju pricu da ne moze, da imas odredjene uslove kako se koristi pod vodom i bla bla bla ko je sad tu lud neko stavi tel pod vodu i sve radi a nekome stan tel???

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
nensy84, Vodootporan je, može pod vodom. Ali obična... Da li je to bazen, gradska, grobljanska voda, svejedno. Nikako u slanu. 

Samsung Galaxy S20 Ultra
Vama koji imate exynos procesor, kako vam radi gps? Na ranijim serijama tog procesora se nisu baš pokazali pouzdanim.