I mene cudi ovo za signal, isto bude bez signala 20, 30%... dok prije na s7 edge bilo vecinom 0%... Instalirao sam ovaj update, tj decembarski sec.patch od 820 mb i evo na 30%, oko 6h sot i dan punjenja. (1 igrica oko 2h, youtube, instagram, standarne stvari, bez lokacije upaljene jer mi ne treba) Nekako mi se cini da je malo bolja baterija, ali vidjecemo kroz par dana. Isto tako obrisao sam pack.disabler pro, jer sam uvijek gasio sve aplikacije, i ovako dosta bolje se ponasa telefon u stand by mode-u. Na s7 edge sam pogasio preko 100 aplikacija, i gledajuci po internetu, par ljudi je reklo da ne treba raditi, jer one komuniciraju izmedju sebe, sa servisima, itd ne znam ni ja, pa rekoh da probam i meni je dosta bolje.
Jedino sto me nervira je ovaj android system ili samsung dex, ima par senzora koji su upaljeni po 2, 3 h, ali pise da ne drze telefon budnim, tako da me to ne zabrinjava.
Mislim da je baterija solidna, ali da su mogli staviti kao u mate 10 pro malo vecu, onda bi telefon bio bez premca. Znam da sam na s7 edge tek kupljen uspio do 7h+ izgurati.
Kakva je kod vas situacija sa baterijom?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk