Nisam radio testiranje u milisekundama jer mi to nije toliko bitno u zivotu, ali posto ne rade neke aplikacije sa ART-om jer je jos u eksperimentalnoj fazi vratio sam se na stabilni dalvik jer u cemu je smisao i da radi brze sa ART-om ako programi ne rade na njemu.Azimuth napisao:Kako moze da ti ne radi brze kada svima radi brze na ART-u?
Znas koja je bitna razlika u odnosu da Dalvik?
Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Android 12
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Drafer,nema potrebe da koristis art... Na custom romovima je dalvik toliko tweakovan da je u stvari iste brzine ili brzi od art-a. I pritom ne radi xposed sa artom
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
PACman AOSP KK se nije grejao a koristio sam ga 7 dana sa Gustavo_s kernelom. Moj utisak da je bio i malo brži nego sa svojim kernelom a ni jedan bug. Jedina konkurencija je RR 5.0.9 od romova (mislim kk) što sam probao.
Zna se da neće raditi xposed i ART. PAC je vidljivo brži kad se uključi ART ali će izgubiti stabilnost (mislim na apk). Meni je prestao da radi root explorer, skinuo drugu ver. i radio je dobro. Uc browser se jednom zaustavio, isključio sam i ponovo uključio i nastavio je da radi. On je i tako brz pa mu izgleda bilo prebrzo otvaranje (laički zaključ.) Meni je bilo čudno da uopšte radi ART jer su mi pre toga skroz propala 2 roma a ovo su ipak romovi na kojima se radi, pa ko hoće ..
Što se tiče izdržljivosti baterije ne poredite konja i magarca tj. Kk i JB, nek bira šta ko hoće. Ja bih jednu bateriju 2000 mAh i KK.
@Zile995 da li si stavio Gustavo_s kernel na RRemix 5.0.9 ili si čitao da može, da se ne zeznem?
Zna se da neće raditi xposed i ART. PAC je vidljivo brži kad se uključi ART ali će izgubiti stabilnost (mislim na apk). Meni je prestao da radi root explorer, skinuo drugu ver. i radio je dobro. Uc browser se jednom zaustavio, isključio sam i ponovo uključio i nastavio je da radi. On je i tako brz pa mu izgleda bilo prebrzo otvaranje (laički zaključ.) Meni je bilo čudno da uopšte radi ART jer su mi pre toga skroz propala 2 roma a ovo su ipak romovi na kojima se radi, pa ko hoće ..
Što se tiče izdržljivosti baterije ne poredite konja i magarca tj. Kk i JB, nek bira šta ko hoće. Ja bih jednu bateriju 2000 mAh i KK.
@Zile995 da li si stavio Gustavo_s kernel na RRemix 5.0.9 ili si čitao da može, da se ne zeznem?
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pazi brate rom je ludilo, garant je bolji od PACman. Ovaj rom kida. I naravno da moze, probaj wipe scriptu pre flesovanja kernela, pa startuj telefon. Smanji takt na 1.2Ghz i cepaj. Ili stavi na 1.4Ghz i tada se ne greje za zivo cudo. Evo ko mi ne veruje neka proba. Full wipe obavezno!
Radi i art na ovom romu. Isto kao sto si rekao za PACman nije toliko stabilno, i vise se cak greje. Kada flesujes stavi u prikaz>advanced display>dynamic>scenario>pa stavi na UI, i dobije lepu korelciju boja, kao na stock rr5.0.9 kernelu ili omni romu.
Radi i art na ovom romu. Isto kao sto si rekao za PACman nije toliko stabilno, i vise se cak greje. Kada flesujes stavi u prikaz>advanced display>dynamic>scenario>pa stavi na UI, i dobije lepu korelciju boja, kao na stock rr5.0.9 kernelu ili omni romu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bacom
- Mobil manijak
Da filešujem Gustavo_s iz Marta ( kk_ 26.o3) ili najnoviji od 7.4 i još da li cwm ili twrp. Hvala Čovek!
Zao mi je, ali ja igrice ne igram, a bitno mi je YT, kamera i baterija, pozzZile995 napisao:Svaki stabilan kitkat moze da pojede taj biftor. Iskreno taj rom mi je ruzan. Jedino je baterija ekstra. Uporedi performanse, na njemu i na RR5.0.8 sa ovim kernelom igrajuci neku zahtevnu igru. Ovde su update-ovani drajveri za graficku, maliv3 r3p2+s3, a u biftoru je mali v1. Jos na ART-u prosto leti. Znaci brzi je rom. Ok uz biftor baterija traje duze, kamera bolja i yt klipovi su detaljni. I ko kaze da se greje.... Stavi drugi kernel pa vidi. Sacekaj da se sve slegne za par dana. Zadovoljan za sada, rom dobro radi, brzi nisam imao.
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- Zile995
- Expert
Izvini na sporom odgovoru. Meni najnormalnije radi i ovaj iz 7/4 ali kazu da je iz marta najbolja. Pazi ako ti ie do brzine i stabilnosti, baterija da ti traje solidno nesto bolje od stock roma, i ako zelis da budes up to date, flesni ovo. Lep rom ima neverovatnu stavku za personalizaciju.
Skini cwm verziju ako imas cwm recovery, uglavnom njega skini. Skini onda ovaj http://d-h.st/Hh1 Flesuj ga kroz cwm, pa onda reboot recovery. Posle toga instaliraj gustavo kernel. Posle toga treba samo reboot system, ne treba nikakav wipe ili format, samo dirty kako bi se reklo
jer flesujes kernel. Sacekaj par dana da se slegne kernel. Jos nesto podesi frekvenciju na 1.2 jer je 1.4 po defaultu u odeljku "performance". Postavi to da radi odmah pri bootu i stavi governor na koji zelis, dobar je intellidemand. On je slican jer kada je GPU preopterecen, ponasa se kao ondemand, kada nije slicno kao ondemand ali odlazi u browsing mode sto je nesto bolje za bateriju kako sam shvatio.
Ako zelis nesto bolje performanse i bolji rom od stocka onda je to ovaj. Screen time oko 2h 30min-3h nije lose. Sacekaj da se slgne za par dana pa vidi. Moj je jos u tom procesu, ne zalim za bateriju. Ionako je stara 2 ipo godine.
Skini cwm verziju ako imas cwm recovery, uglavnom njega skini. Skini onda ovaj http://d-h.st/Hh1 Flesuj ga kroz cwm, pa onda reboot recovery. Posle toga instaliraj gustavo kernel. Posle toga treba samo reboot system, ne treba nikakav wipe ili format, samo dirty kako bi se reklo

Ako zelis nesto bolje performanse i bolji rom od stocka onda je to ovaj. Screen time oko 2h 30min-3h nije lose. Sacekaj da se slgne za par dana pa vidi. Moj je jos u tom procesu, ne zalim za bateriju. Ionako je stara 2 ipo godine.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Jan 2012. 15:32
Pre gotovo mesec dana imao sam sledeci problem sa baterijom
Imam problem pri punjenju baterije.Kad ga zakacim na punjac posle 2 sekunde mi izbaci neki zvucni signal i napise Battery Disconnected.Kad ga ukljucim na komp isto se desava ali normalno se poveze sa kompjuterom.
Sad listam temu i vidim da nisam odgovorio da sam namestio bateriju ali pojma nemam sta je bio problem
Cackao sam sve i svasta i proradila je.Puni normalno i sve funkcionise kako treba
Azimuth:Ume to da oksidira ako si ga nosio u kupatilo, na bazen i sl vlazna mesta.
Drafer : Pa ako je to vatrogasac onda smo otkrili uzrok
Sve je moguce
Mada izbegavam da ga nosim na intervencije 
Imam problem pri punjenju baterije.Kad ga zakacim na punjac posle 2 sekunde mi izbaci neki zvucni signal i napise Battery Disconnected.Kad ga ukljucim na komp isto se desava ali normalno se poveze sa kompjuterom.
Sad listam temu i vidim da nisam odgovorio da sam namestio bateriju ali pojma nemam sta je bio problem

Cackao sam sve i svasta i proradila je.Puni normalno i sve funkcionise kako treba

Azimuth:Ume to da oksidira ako si ga nosio u kupatilo, na bazen i sl vlazna mesta.
Drafer : Pa ako je to vatrogasac onda smo otkrili uzrok

Sve je moguce

- liverpool_hooligans
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Sep 2011. 15:47
- :: Nexus 5
da li je neko nabavljao lcd za s2 povoljno, preko neta, ili tako nesto? kod nas je prilicno skup, preko 100e.
SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10
Apple iPhone 5, BB Q10
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jesi gledao po oglasima (KP, limundo, kupindo itd) ?
- liverpool_hooligans
- Neredovni učesnik
da, svi su oko 100 evra. dodam jos malo i kupim nov telefon xD
SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10
Apple iPhone 5, BB Q10
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bukvalno. Ne znam, ako tu nema teško da ćeš naći povoljnije, obično su tu najjeftinije. Servisi verovatno plaćaju manje kod uvoznika i u veleprodajama, ali uz "ruke" to ti dođe kao deo i po.
Vidi prodaj taj u delove za 20-30e i uz tih 100 eto ti novi telefon. Mislim polovan ali 10/10 stanje uz garanciju (140-150e).
Ili ako bi našao neki da kupiš, da mu je crkla matična, kupiš ga za smešne pare i onda samo odneseš u servis da ti zamene. Takav telefon ne može da ima cenu preko 50e.
Nov lcd mislim da ne možeš naći nešto mnogo ispod 100e,jer je očigledno to ta cena manje više.
Vidi prodaj taj u delove za 20-30e i uz tih 100 eto ti novi telefon. Mislim polovan ali 10/10 stanje uz garanciju (140-150e).
Ili ako bi našao neki da kupiš, da mu je crkla matična, kupiš ga za smešne pare i onda samo odneseš u servis da ti zamene. Takav telefon ne može da ima cenu preko 50e.
Nov lcd mislim da ne možeš naći nešto mnogo ispod 100e,jer je očigledno to ta cena manje više.
- liverpool_hooligans
- Neredovni učesnik
mogao bih i sam da zamenim lcd. vidis, to nije losa ideja. da kupim neki kome je nesto crklo ali da je lcd ispravan. hvala, u svakom slucaju 

Apple iPhone 5, BB Q10
Apple iPhone 5, BB Q10
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bas tako. Nađeš one brikovane, sa crknutom matičnom i završio si posao.
Zile995, kazi mi samo kako si ubacio gustavo kernel u kombinaciji sa cm10.2.1. Evo kako sam ja ubacio ali imam utisak da malo zeza (neki put mi settings iz cista mira fc-uje i nekako mi je traljav):
-flesujem tar cwm preko odina (kompatibilan sa cm10.2.1)
-full wipe, format system
-flesujem cm, gapps
-flesujem kernel wipe skriptu i gustavo kernel.
Je l si koristio stweaks ili synapse?
EDIT: Problem je u kernelu nazalost.
-flesujem tar cwm preko odina (kompatibilan sa cm10.2.1)
-full wipe, format system
-flesujem cm, gapps
-flesujem kernel wipe skriptu i gustavo kernel.
Je l si koristio stweaks ili synapse?
EDIT: Problem je u kernelu nazalost.
- Zile995
- Expert
Ne bih rekao da je traljav... Zavisi ciji si, ili koji si cm10.2 koristio....
Preporucujem ti poslednji philz cwm, ima format boot i format preload radi. I ne treba ti uopste kompjuter. Svoj s2 rootujem bez kompa. Komp mi je potreban samo za flesovanje stock roma.
Nego...
Uzmi cm10.2.1 INFECTED final i flesuj ga kroz cwm.
Znaci prvo skriptu za ciscenje roma flesujes.
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache
-format system
-format boot
-format data
-format cache
-format preload
-install zip from sdcard.... flesuj rom
-install zip from sdcard gapps. Skini gapps bas za cm10.2
Posle flesovanja opet uradis ovo...
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache.
-reboot system now
Sacekaj da se podigne sistem. Podesi pocetna podesavanja.
Opet udji u recovery.
Flesuj kernel wipe.zip
-ako ne mozes da pristupis internoj memoriji posle kernel wipe skripte, idi u reboot recovery.
-flesuj kernel
Onda uradi sledece mada nije toliko potrebno, al da bude sigurno uradi sledece opet:
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache
-reboot system now.
I to je to!
Nikada mi settings nije FC. Igre rade fenomenalno. Antutu score 12700. Znaci lose si nesto uradio. Kernel je dobar. Ako imas los modem hoce cak da se izgubi, pa da nemas mrezu.
1.4ghz procesor itd. Sada sam na resurrection remix 5.1.0 sa stock kernelom. Najlepsi kitkat rom, po meni.
Preporucujem ti poslednji philz cwm, ima format boot i format preload radi. I ne treba ti uopste kompjuter. Svoj s2 rootujem bez kompa. Komp mi je potreban samo za flesovanje stock roma.
Nego...
Uzmi cm10.2.1 INFECTED final i flesuj ga kroz cwm.
Znaci prvo skriptu za ciscenje roma flesujes.
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache
-format system
-format boot
-format data
-format cache
-format preload
-install zip from sdcard.... flesuj rom
-install zip from sdcard gapps. Skini gapps bas za cm10.2
Posle flesovanja opet uradis ovo...
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache.
-reboot system now
Sacekaj da se podigne sistem. Podesi pocetna podesavanja.
Opet udji u recovery.
Flesuj kernel wipe.zip
-ako ne mozes da pristupis internoj memoriji posle kernel wipe skripte, idi u reboot recovery.
-flesuj kernel
Onda uradi sledece mada nije toliko potrebno, al da bude sigurno uradi sledece opet:
-wipe data
-wipe cache partition
-wipe dalvik cache
-reboot system now.
I to je to!

Nikada mi settings nije FC. Igre rade fenomenalno. Antutu score 12700. Znaci lose si nesto uradio. Kernel je dobar. Ako imas los modem hoce cak da se izgubi, pa da nemas mrezu.
1.4ghz procesor itd. Sada sam na resurrection remix 5.1.0 sa stock kernelom. Najlepsi kitkat rom, po meni.
Trenutno isprobavam Saletov Neat rom 6.0.1 (4.1.2) i mislim da je za sada jako solidan, po brzini je isti kao i kit kat, a i vise mu bateriraje kao i bolja kamera, pozz
Zanimaju me kod pojedinih telefona novine i njihove stvarne mogucnosti koje ovde mogu saznati
- Zile995
- Expert
levca, Bolji je apolo v4.14 od PhilZ po pitanju baterije. Probao sam rom, ali verziju 5.9, koja je slicna novijoj
. Jedan od boljih 4.1.2 romova.

Neat je rock solid, njega uvek cuvam kao cwm backup na kartici. Apolo kernel je najbolji sto se tice baterije i stvarno je stabilan mada ume ponekad da stucne. Od 4.4.2 kod mene jedino slimsaber dolazi u obzir jer trenutno samo on ima privremeno resenje za sd card bug (pucanje music aplikacija i kopiranje ogromnih fajlova).
- bacom
- Mobil manijak
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Da li si probao PACman 4.4.2 Izgleda dobar sa dosta podešavanja a i bat. solidna. Može i Gustavo i Apolo kernel