Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
-
- Redovni učesnik
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Na 160 karaktera je ogranicena prva poruka svima, osim ako koristis čćšđ, onda se spusti na 70.
Skini handcent sms, po meni je najbolji i idi u settings>send message settings>auto convert to mms iskljuci i to je to.
Jedva sam uspeo da vratim original kernel i dizem ruke od ovoga. Fon je sasvim dovoljno brz bez dodatnih zajebancija.
Skini handcent sms, po meni je najbolji i idi u settings>send message settings>auto convert to mms iskljuci i to je to.
Jedva sam uspeo da vratim original kernel i dizem ruke od ovoga. Fon je sasvim dovoljno brz bez dodatnih zajebancija.
-
- Redovni učesnik
zuti trouglic se "brise" tako sto instaliras stock kernel, posle flesovanja custom kernela, pa onda kroz CWM flesujete kernel.zip ili kroz cwm app (ako je bio instaliran cf-root) instalirate zimage željenog kernela..
ono sa sms-om ima vise resenja na xda, ja koristim custom romove u kojima nema tih ogranicenja..
@ jorda telefon sigurno nije bio nov..ni u jednom stock rom-u se ne nalazi superuser app..
ono sa sms-om ima vise resenja na xda, ja koristim custom romove u kojima nema tih ogranicenja..
@ jorda telefon sigurno nije bio nov..ni u jednom stock rom-u se ne nalazi superuser app..
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
maverick88, da li ti možeš samo 160 karaktera da otkucaš i ni jedan više, ili možeš da nastaviš posle 160 karaktera tipa 161, 162, 163... ali ti je to sms2?
lesa0208, evo me, kako si je promenio? Probao sam ali nije mi ništa promenilo
gasmias, gde tačno da skinem stock kernel za model sa telenora?
Ako uradim backup svog izmenjenog stock-a preko CWM, da li to mogu da okačim negde i da to vi ili neko drugi isproba u svom S2?
lesa0208, evo me, kako si je promenio? Probao sam ali nije mi ništa promenilo

gasmias, gde tačno da skinem stock kernel za model sa telenora?
Ako uradim backup svog izmenjenog stock-a preko CWM, da li to mogu da okačim negde i da to vi ili neko drugi isproba u svom S2?
ovde imas sve stock kernele: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1075278, samo flesuj preko odina odgovarajući .tar ili .tar.md5..i onda kroz cwm željeni kernel.zip..
možeš da napraviš tzv nandroid backup u CWM pa napravi thread na XDA i okači file koji "napravis" u CWM-u..
možeš da napraviš tzv nandroid backup u CWM pa napravi thread na XDA i okači file koji "napravis" u CWM-u..
Dobar dan,evo da se pohvalim juce sam u telenoru kupio beli S2
tako da sta reci zadovoljan sam i to je to. Jos sam u fazi istrazivanja tel.i android sistema zbog toga sto nisam nikad koristio.. Ako neko moze da mi objasni kako se rootuje fon? Trudim se al se bas ne razumem u ove tehnicke stvari moj domen su prirodne nauke. Hvala na savetima

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
gasmias, uzeo sam ga od preprodavca za manje pare (nisam u stanju da izdvojim ~700e za fon).
Kutija je bila otvorena, ali je fon bio u svim folijama i svi delovi su bili u folijama. Znaci nov je garant, ni truncice parsine ili necega nije bilo po njemu, nema sanse da je koriscen. Za 7 dana sam licno uspeo da mu napravim ogrebotinicu koja se vidi pod prelamanjem svetlosti, iako ga cuvam samo tako. Odakle superuser - ne znam, ali zuti trouglic je bio i pri prvom paljenju. Mozda je dekodiran (pa otuda i root) ali folije sam mu ja pocepao... ne znam. Anyway, za 300e i htc tattoo ne moze bolje
lesa0208, jos cekam od tebe SS roma...
Kutija je bila otvorena, ali je fon bio u svim folijama i svi delovi su bili u folijama. Znaci nov je garant, ni truncice parsine ili necega nije bilo po njemu, nema sanse da je koriscen. Za 7 dana sam licno uspeo da mu napravim ogrebotinicu koja se vidi pod prelamanjem svetlosti, iako ga cuvam samo tako. Odakle superuser - ne znam, ali zuti trouglic je bio i pri prvom paljenju. Mozda je dekodiran (pa otuda i root) ali folije sam mu ja pocepao... ne znam. Anyway, za 300e i htc tattoo ne moze bolje

lesa0208, jos cekam od tebe SS roma...