Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Precizan je. Doduše, lokacije nikada ne gasim pa mozda zato nađe gde sam u roku od 2-3 sekunde, ali to je to. Kad uhvati, a uhvati svaki put, ne gubi signal. To je ono što sam probao i proverio kod mene za ovih mesec dana.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nikad na Samsung nisam imao problema sa GPS.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
^ +1
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da li uzimati glass screen protector? Naisao sam da je bolje ne uzeti,al bolje da cujem informaciju iz prve ruke.
I koji case uzeti?

- Azimuth
- Moderator
Tempered glass radi posao samo ako nemaš nikakvu futrolu tj silikon. Ako misliš u futrolu da staviš telefon onda isključivo folija i to ona koja je "case friendly". Zašto? Zato što je lepljivi deo na tim staklima samo po obodu i njega će bukvalno svaka futrola podići. Čim se to desi znaj da možeš momentalno da ga skineš i baciš zbog prašine koju je nemoguće naknadno očistiti. Druga loša strana kaljenog stakala je što pravi tzv efekat duge tj boje se mestimično ili celom površinom preliva, nešto poput nafte na vodi.
Zbog zakrivljenog displeja i da bi ostao funkcionalan, iz prve ruke mogu da kažem da Spigen leži odlično. Imam dva komada, koristim onaj providni, ali nijedan ne udebljava telefon i sa oba je lako dostupna zakrivljena strana displeja. Negde na prethodnim stranama sam postavljao i slike kako izgleda kad je na telefonu.
Btw, prodajem taj crni Spigen Rugged Armor, u oglasima je ovde na forumu pa pogledaj i na slikama kako izgleda.
Sent from my SM-G935F
Zbog zakrivljenog displeja i da bi ostao funkcionalan, iz prve ruke mogu da kažem da Spigen leži odlično. Imam dva komada, koristim onaj providni, ali nijedan ne udebljava telefon i sa oba je lako dostupna zakrivljena strana displeja. Negde na prethodnim stranama sam postavljao i slike kako izgleda kad je na telefonu.
Btw, prodajem taj crni Spigen Rugged Armor, u oglasima je ovde na forumu pa pogledaj i na slikama kako izgleda.
Sent from my SM-G935F
Azimuth, video sam, ali mi se svidja neki drugi. Kako znati da je case friendly?
- Azimuth
- Moderator
Ima zasečene ćoškove tj nema ćoškove. Takvo staklo još uvek ne postoji, tako da ti ostaje jedino folija koja neće mrdnuti nigde kao ni kod svih nas 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Imam u ponudi da kupim S7 Edge i S7 EDGE DUAL. Pa jel ima neka druga razlika osim dual sim sistema?
- Azimuth
- Moderator
Nema nikakva druga razlika. Čak su isti i romovi.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
- Azimuth
- Moderator
Da li neko ima ideju kako da nateram telefon da raw fotke čuva direktno na memorijskoj kartici umesto na internoj memoriji (mislim na Pro mod)? Na automatici čuva direktno na kartici, ali kada prebacim na Pro ili neki od onih modova što mogu da se skinu, tada čuva na internoj.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Meni jos nije stigla memoriska kartica, pa kada stigne potrudicu se da uradim, pa ako uspijem javljam. 
Interesuje me da li ste rootovali S7 EDGE? Rootovao ih ga zbog nekih aplikacija i samo da izbrisem ove njegove stock applikacije koje mi ne trebaju. pa me interesuje jel ista procedura kao S7 Edge i S7 Edge dual?
I ono najvaznije kod roota je da li cu posle moci imati update ako mi je telefon rootovan? :/

Interesuje me da li ste rootovali S7 EDGE? Rootovao ih ga zbog nekih aplikacija i samo da izbrisem ove njegove stock applikacije koje mi ne trebaju. pa me interesuje jel ista procedura kao S7 Edge i S7 Edge dual?
I ono najvaznije kod roota je da li cu posle moci imati update ako mi je telefon rootovan? :/
- Azimuth
- Moderator
Ja nisam rutovao, nema potrebe za tim jer sve radi zaista odlično. To od aplikacija što ti ne treba, prosto možeš da "ugasis" i sa njima nećeš imati problema.
Kad rutuješ telefon, nema više ota apdejtova, isključivo preko Odina ali onda opet sve moraš iz početka. Rut, brisanje aplikacija itd.
Sent from my SM-G935F
Kad rutuješ telefon, nema više ota apdejtova, isključivo preko Odina ali onda opet sve moraš iz početka. Rut, brisanje aplikacija itd.
Sent from my SM-G935F
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ја сам издржао тачно 115 дана без рутовања
Никад дуже! Али и никад слађи осећај после одрађеног рута, ахаахха 

ex ivan87
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Braćo, može jedno pitanje: kako se radi SS na Samsungu? Hvala unapred. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ne može! Nemaš Samsung telefon, tako da sta te briga
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
Uglavnom je home + power dugme.
Послато са SM-N910C
Послато са SM-N910C
fannY, to pod uslovom da je ta opcija uključena. Home + Power radi posao bez obzira na to.
Nego, mene interesuje da li kod dual sim verzije obe kartice imaju 4G pristup netu? Ima li to neki telefon?
Nego, mene interesuje da li kod dual sim verzije obe kartice imaju 4G pristup netu? Ima li to neki telefon?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Brat ima Samsung, sestra ima Samsung, trenutna gospođica ima Samsung - pa ti vidi, druže moj.bata bogdan napisao:Ne može! Nemaš Samsung telefon, tako da sta te briga![]()
![]()
![]()

A i ja ću na proleće, najverovatnije, pošto one čike sa Havaja neće da ubace olovku u neki fablet.

Mada, ako im kažem da sam dobar s tobom, možda mi i izađu u susret.

Milcha, fannY, hvala za odgovore.

Napravio sam nekoliko fotografija sa telefonom i primjetio sam na jednoj slici kada s dobro zumira vidi se "roza" tacka. Pa me interesuje je li to softwerska greska ili fabricka? Dal da vracam telefon ili ne? I da li ce ta tackica da se siri i unisti meni kameru?