Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Pa probas radi li program ili ne. Sta imas da nagadjas...meni galaxy recorder radi posao
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Imam i ja taj program ali je neupotrebljiv za sada. Daje samo neki čudan rezak zvuk snimljenog materijala. Istini za volju probao sam i brojne druge programe a neke čak i kupio. I ništa.
Da li si nadogravio na verziju 4.4.2 jer meni od tada pravi problem? Da li snimaš i glas pozivaoca ili samo svoj? Meni treba snimak obostrane komunikacije. Koja su podešvanja ako nije tajna?
Hvala i pozdrav.
Da li si nadogravio na verziju 4.4.2 jer meni od tada pravi problem? Da li snimaš i glas pozivaoca ili samo svoj? Meni treba snimak obostrane komunikacije. Koja su podešvanja ako nije tajna?
Hvala i pozdrav.
jel se vama lajsna izgrebala?? imam tel 2 nedelje i vec mi je lajsnica poderana..kao oguljena..ooo pa dal je moguce..nikad ispao nikad udario u nesto..u dzepu non stop..bzvz..malo me smorilo to..
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Evo i ja preko mjesec dana koristim telefon bez ikakve konkretne zaštite i nema ni najmanjih tragova ogrebotina. Ali je činjenica da je ta lajsna osjetljivija nego prednja i zadnja strana jer je izrađena od plastike, koliko god djelovala kvalitetno na oko.
krle2727,
mozda ti se to ogulila ona kao zastitna "traka" koja ide po lajsnama pa mozda nisi video lepo
ali da to jeste problem zato ja i megu i note2 drzim u silikonskoj gumi.
mozda ti se to ogulila ona kao zastitna "traka" koja ide po lajsnama pa mozda nisi video lepo

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Мени се била изгребала, а телефон чуван као очи у глави. Ставио сам ту безбојни лак за нокте да се не би ширило.
ex ivan87
gde si se toga setio..svaka cast..
moracu i ja..jer stvarno cuvam stvari al ovo me onako zateklo..jos gledam da nije od sunca ili neko prelamanje svetlosti pa ne vidim dobro kad ono stvarno na par mesta izgrebano a ophodim se prema tel.kao prema bebi..

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Сестра ми је у пубертету па се сваки дан мењају лакови... једва нађох безбојни.
ex ivan87
hahaha..svaka cast..
) ja se toga ne bih setio..
idem danas do NS pa cu videti ima li nekih zastita za tel.

I javi ako nadjes neku silikonsku zastitu. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imas po NS-u na nekoliko mesta silikone da uzmes.
Imas u onom Vip Mobile-u na limanu kod Stranda svasta nesto. Imas u 3G-u isto nekih silikona. Ja trenutno imam 2, jedan je kruci a drugi Teracell meksi ali za nijansu deblji. Cekam da mi ovih dana stigne jos jedna maskica. Za oko mi je zapala ima vec par nedelja Spigen Neo Hybrid, oko 20-25$ je na ebay-u. Ali ono sto ne mogu da docekam da mi stigne je "folija za displej tj to cudo je u sustini kao staklo. Evo ga link pa pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=DuI-Ho0U5Xo
A sto se lajsne tice, telefon imam oko 3 nedelje i nema nikakvih tragova.
Imas u onom Vip Mobile-u na limanu kod Stranda svasta nesto. Imas u 3G-u isto nekih silikona. Ja trenutno imam 2, jedan je kruci a drugi Teracell meksi ali za nijansu deblji. Cekam da mi ovih dana stigne jos jedna maskica. Za oko mi je zapala ima vec par nedelja Spigen Neo Hybrid, oko 20-25$ je na ebay-u. Ali ono sto ne mogu da docekam da mi stigne je "folija za displej tj to cudo je u sustini kao staklo. Evo ga link pa pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=DuI-Ho0U5Xo
A sto se lajsne tice, telefon imam oko 3 nedelje i nema nikakvih tragova.
Poslednja izmena od Azimuth u Pet, 14. Feb 2014. 17:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Те фолије/стакла су супер заштита. Много боље од оних крџа са Бувљака. На сам моју платио 7$ са ибеја.
На имам Neo hybrid и могу само да га похвалим. Невино ми смета што је телефон мало гломазан с тим, али је све остало супер.
На имам Neo hybrid и могу само да га похвалим. Невино ми смета што је телефон мало гломазан с тим, али је све остало супер.
ex ivan87
- Azimuth
- Moderator
Pa da. Jbg, ruku na srce, i kostaju kao 5-6 obicnih folija. Ovo cudo se krece negde od oko 13 do 15$ u najboljem slucaju dok se obicne folije placaju oko 200-300din. Ma kontam da cu biti sa ovom miran barem par meseci, a onda ponovo narucivanje i vozi.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Као бре 15?! Једино ако баш мора да буде позната фирма.
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... ID=EBAY-GB. Нисам гледао да ли ови шаљу за Срб.
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... ID=EBAY-GB. Нисам гледао да ли ови шаљу за Срб.
ex ivan87
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, ajde kad nalakiraš note baci neke slike, bićeš totalno moderan, možeš i lakom u boji 

- Azimuth
- Moderator
Ceftriaxone, ove sto sam gledao Nillkin pravi. Jbg, kostaju ali su prava i proverena stvar. Na tom videu sto sam ostavio taj lik stavlja bas tu Nillkin 9H. Od toga nema bolje zastite
Baraba, lepo je videti te da pratis jos uvek Android novine i desavanja. Dobar znak. Ipak nisi u potpunosti zastranio

Baraba, lepo je videti te da pratis jos uvek Android novine i desavanja. Dobar znak. Ipak nisi u potpunosti zastranio

- Baraba
Azimuth, nisam nikad ni prestao da pratim, i na mrtvi wp8 bacim pogled. Sve pratim. Jedino što nemam potrebu da menjam fon. Ali očekujem da vidim tvoj lakirani note, nema veze iako bude bezbojni 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Baraba se odavno lomi,samo da nabodu pravi note za njega i eto ga:)
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
Možda me prelomi ovaj ako ga izlakira
Realno, ne razmišljam o drugom fonu od kako imam 5s, znam da tek njegovo vreme dolazi sa 64bit procesorom sa novim app. Teško je sad uzeti nešto što nema otisak prsta i slićne opcije kao Virtual Home. Da mi nije note prevelik odavno bih ga probao. Ovako sada šansu imaju Z1 Compact i mini G2 ako izađe (LG ako ima slab zvuk kao G2 onda ništa, zvuk na sluškama mi je mnogo bitan. Realno iphone tu u svemu kida i kamera, zvuk (5s ima bolji zvuk na sluškama od htc one, da da), izrada, kvlitet, fluidnost, nikad ne zakuca...). I nervira me opadanje cena android telefona, baš im opada cena. Iphone prodaš za iste pare bez gubljenja.

Realno, ne razmišljam o drugom fonu od kako imam 5s, znam da tek njegovo vreme dolazi sa 64bit procesorom sa novim app. Teško je sad uzeti nešto što nema otisak prsta i slićne opcije kao Virtual Home. Da mi nije note prevelik odavno bih ga probao. Ovako sada šansu imaju Z1 Compact i mini G2 ako izađe (LG ako ima slab zvuk kao G2 onda ništa, zvuk na sluškama mi je mnogo bitan. Realno iphone tu u svemu kida i kamera, zvuk (5s ima bolji zvuk na sluškama od htc one, da da), izrada, kvlitet, fluidnost, nikad ne zakuca...). I nervira me opadanje cena android telefona, baš im opada cena. Iphone prodaš za iste pare bez gubljenja.