Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)

Post od Azimuth »

Rutovanje Galaxy S6 i S6 edge telefona će isključiti Samsung Pay funkciju

Izvor: Benchmark

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

To se vec znalo, bez veze je to sto rade. Najbolje da ubace Tizen...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

To je sasvim logicno, kako drugacije da garantuju da im je servis bezbedan?
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Da , izgleda da će Galaxy S6 oboriti sve rekorde - sa obzirom na porudžbe operatera i interesovanje kupaca prognoza je da će biti prodano čak preko 70.000.000 S6/S6Edge .
16 godina na forumu MOBILNISVET

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

70 милиона рођаци :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Više nego ozbiljna brojka
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

xxdulexx napisao:To je sasvim logicno, kako drugacije da garantuju da im je servis bezbedan?
Jedno je biti bezbedan i koristiti Samsung Pay, a nesto sasvim drugo da zbogmalo igranja vise nikada na tom istom telefonu ne mozes da koristis tu funkciju. Cim okine Knox, pozdravi se. Kada bi se mogao vratiti, onda bi sve imalo smisla, ali ovako nema uopste.

Ako se obistine predvidjanja, taman da se vrate na put stare slave i da nadoknade proslogodisnje gubitke. Samo neka se radi, sad me zivo zanima kakav ce biti Note :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Menjaces ti iP i pre nego što ga otplatiš, već te zasvrbelo :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ma kakvi, nista zanimljivo nije izbaceno sto bi moglo da mi ponudi vise od ovoga sto imam sa iP trenutno. Po svemu sudeci, nece ni biti nista u dogledno vreme. Jedino sledece jeseni Note serija, ali ove godine corak.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ne vidim vise svrhu kupovine flagshipova.... Nista ne donose novo, a i ne postoji softver koji ce iskoristiti pun potencijal hardvera i to je najveci problem

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ne može s6 ni da prismrdi iphone 6, to je bar moje mišljenje. Stvarno se meni lično uopste ne svidja s6.....ne zbog cene, vec zbog samog izgleda.... Ukusi su naravno različiti.
Huawei

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Galaxy S6/Edge bez konkurencije ! Sad svraćao do Telenora da ih vidim i malo igram sa njima. Doduše, bio je izložen samo S6 Edge. Najbolji telefon današnjice... Ekran, kamera sve je savršeno !
To što ajfon korisnici kude i kritikuju da Android koči i baguje, to su priče za malu decu. Telefon kidaaa !!!
Samsung Galaxy S20 Ultra

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ne vidim ko je ovde bilo sta spomenuo da Android koči itd... Ako se tvoj post odnosio na mene, samo da te obavestim, nisam nikada bio korisnik iphona . Gotivim samsung, ali je ovo ko sto rekoh velika kopija iphone + Sony, izgled nista novo, sve vec vidjeno. A sto se tice kako radi s6,ne sumnjam da šljaka sve kako treba.
Ponavljam to je samo moje mišljenje, a ako bi glasali koji je fon najbolji od Androida, verovatno da bi pobedu odneo note4 :)
Nemojte odmah da se nadjete uvredjeni i uzbuđeni ako se nekom ne svidja s6 :)
Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Evo, meni se jako svideo na slikama i video klipovima, ali uzivo i ne bas toliko. Ne sumnjam da ce biti masina i po, ali estetski - mislio sam da cu ostati bez daha, a bilo je "pa, dobro.." :)

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Bogdane ne mislim na tebe, niti sam pomislio na to. Izvinjavam se ako sam pogrešno napisao rečenicu.
Ali znam dosta njih i uživo i ovako " ne uzimam Android jer koči "
Opet ponavljam imam Note 4, pre ovoga sam imao LG G2 niti je jednom zakočio, niti se sam restartovao i tome slično.
Samsung Galaxy S20 Ultra

molder79bgd
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
:: Nokia e7
:: Samsung S3

Post od molder79bgd »

Ne moze s6 da prismrdi iphoneu 6!!!Ovo je nenormalna izjava po meni,S6 unistava ip6 ko to ne vidi nema oci niti znanja o telefonima,o Edge S6 je jos strasnija prica.Iphone 6 je igracka.Poredjenje je nezamislivo naravno u korist S6.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

PeraKG napisao:To što ajfon korisnici kude i kritikuju da Android koči i baguje, to su priče za malu decu. Telefon kidaaa !!!

Ime moje, verovatno mislis na mene jer sam ja bio taj koji je napisao ovde u temi da jesam cackao S6/S6 Edge i da mi jeste malo stucao. Istina. U mts-u sam se igrao sa njima, verovatno su iznjakani, ali ne sumnjam da rade odlicno. Medjutim, posle Note 3 i S5, pa i G2, ove dve nove verzije S serije, osim osecaja u ruci (mislim na materijal) nisu ostavile onaj WOW efekat na mene. Nije mi se svidelo ni to sto je telefon nekako previse lagan iako je bio zakacen onim kablom.
Opet ponavljam, to jesu odlicni telefoni, ali prosto nisu ostavili onaj "zelim taj telefon" utisak na mene.

A i ruku na srce,e ovo oko Knox-a, to je takva budalastina da nemam reci. Ok, kapiram cemu sluzi, radi zastite podataka, ali trebali su ostaviti mogucnost i da se resetuje na 0x0 kada se flesuje stock rom. Ovako ispada da ukoliko hoces malo da se poigras, ti prakticno ostajes uskracen za neku funkciju trajno iako su ti i tu funkciju telefona naplatili kada si ga kupovao. Zamisli samo da ti neko kaze da ce ti olovka otkazati ukoliko ti Knox okine na Note 4, sta bi rekao? Pa to (danas pay, a sutra moze i olovka i ko zna sta jos) je nesto sto ih razlikuje od konkurencije, pobogu, i to da se izgubi zbog eto malo igranja kada je vec Android taj koji je otvoren i dozvoljava igranje. Samsung pokusava da prekine svu zabavu, to mi se nimalo ne svidja.

molder79bgd, imam jedno pitanje za tebe. Da li posedujes iP6 i S6? Ako je odgovor odrican, a jeste, kako onda znas koji kojem (ne)moze da prismrdi. Dok ih ne budes posedovao i igrao se sa njima, do tada nemas osnova da pricas koji je bolji/losiji. I onako usput, zasto vices? Cemu ti silni uzvicnici?

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

azimuth@ Pa video covek da S6 ima dva quad cora i 3 giga rama a ip6 "samo dual core i 1 giga ram" pa verovatno zbog toga.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Lepo ja napisah, da se fanboyevi ne uzbuđuje i ne uvrede... Al eto... Kao da nekom oko iskopam kako to odmah napadaju da niko pojma nema ako se kaze da je s6 lošiji od iphone....
Smešno i zalosno...
Uzivaj ti moldere u bilo kom brendu, a ovo je forum gde se iznose lični utisci i lična mišljenja o bilo kom modelu telefona, da, u pravu si, bas se ne razumem u telefone, prosvetli nas sve ovde, jer stvarno ne znamo ništa o poređenju dotična dva telefona.
U zdravlje i opusti se... Briga me i za iPhone i Samsung...
Ne dam ja mog havajca ni za 5 komada s6 :) :) :)
Huawei

Odgovori