Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evo ja koristim ovaj slim 4.3.1 r od "prve" tj. prosle verzije. Ni najmanji problem u koriscenju, izuzetno sam zadovoljan. Od aosp romova mi je ovako stabilno radio jedino carbon 4.3.1 koga sam koristio od januara do marta/aprila. Apsolutna preporuka. Koristim ga sa Apolo 6.3 twrp regular.
Ja sam moju dvojku nakon svega sto sam flesovao i trpao stavio na oglase ,dosta je,vreme je da promenim forum na xda ,ako nekom zatreba neka pomoc,tu sam.
Zanimljiv problem imam evo vec drugi put u roku od 10 dana
sta se desava:
telefon postane jako vruc u predelu kamere, baterija se jako brzo trosi, a u potrosnji baterije proces "Media" zauzima prvo mesto, ne vredi ako ugasim samo taj proces, telefon ostane vruc i dalje dok ne restartujem telefon.
Onda se ohladi i postane sve normalno.
Mislim da brljavi Call Recorder - ACR Premium kod mene, (mislim posle obavljenog razgovora i snimanja tog razgovora) se to desilo par puta.
Ne, nego to je bug kod svih kitkat rom-ova. Na njima se preterabo greje fon. Nema resenja za taj problem, a ta aplikacija ne radi zbog toga sto je los rom.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
bacom,
Koristio sam pre ovog slim 4.3 i imao je cak vise opcija od ove verzije 4.4.2 i mislim da nije bilo problema kao sa ovim.
Sacekacu jos malo pa ce izaci 4.4.4 mozda ce biti nesto poboljsano, videcemo sta ce biti.
Zile995 napisao:Nema na cemu druze. Uzivaj u novom telefonu. Jeste da ga gazi vreme ali ipak ovaj telefon nije za bacanje
Tu smo da pripomognemo ;)8-)
Sto se mene tice, vreme ga jos nije zgazilo, ne znam sta bih radio sa jacim hardverom kad na ovom sve radi sto mi padne na pamet. Jel ima nesto sto, na primer, S5 moze da tera a da ovde zateze ili ne moze uopste? Mozda neka igrica?
Kad vec pominjes bateriju, kolko vremena treba da se napuni cela? Kod mene to ume da potraje, cini mi se. Razmisljam da kupim punjac za tablet, neki od 2A, ali nisam siguran da li ce zbog toga baterija brze da crkne. Pitao sam par ljudi kazu da nece. Ionako Galaxy tab-ovi imaju bas takve punjace. Rekli su mi da je samo bitno da na izlazu bude 5V i nece biti problema. Teoretski bi sa tim punjacem trebalo da se napuni baterija za manje od sat vremena , a u praksi, neka je i sat ili nesto vise, to bi bilo odlicno.
Kod mene isto, 5v/0.7A i~ 3 h puni.
Zbog poređenja, Nokia E71 (Finska) ima punjač 5v/0,8A i napuni za pola sata, original i sada Hinorx 1800 mAh bateriju.
Mislim da su baterije tako podešene da se pune. Ako se puni polako duži vek trajanja. Najbolje pitati u servisu da se šta ne upropasti. Nemojte trgovce, oni sve znaju!
Tu mi sad nesto nije jasno, i kod mene je punjac 700mAh i puni oko 3 sata. Nelogicno je da i onaj 1A puni isto 3 sata. Da nije to tako odredjeno u telefonu da mu je celo punjenje 3 sata, nebitno koliko je jak punjac? Malo nelogicno da bude tako. To bi znacilo da ako kupim taj od 2A i ako se sa njim isto puni 3 sata baterija mora vrlo brzo da crkne posto bi se debelo prepunjivala. Videcu u obliznoj radnji sta kazu na tu temu. Nadam se da nije tako kako sam napisao...
Ivice,ja koristim punjac od 0,7A,isto je punjenje baterije od 1800 oko 3h,koji god punjac da koristis,bateriju nikako ne mozes da prepunis,jer nakon punjenja do kraja,baterija automatski 'regulise' to .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.