Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

bojke,nemoj da ubacujes te teme i slicna sr....a.Ja sma 4 puta morao da podizem sistem zbog njih,rade one sve to lepo,i dobijes potpuno nov izgled,ali promenis jednu,stavis drugu i posle vidis da ti odjednom ne rade neki programi,da nemas market,pa odes opet u recavery pa ubacis onu temu norlmal,za vrecanje u default.Medjutim ona vrati,ali sad vidis isntalirane programe,ali kad pokusas da ih pokrenes pise force close.E sad mozda zato sto ja pregazim teme,a mozda treba jedna,pa se vratis u normalnu,pa onda izaberes drugu.Inace ova tema gingerbred nije nista posebno,moja preporuka ti jer red spica ili recimo htc sezce...13mb ima tema,uz ubacivajne htc music,htc tastature i weather...dobijes potpuno nov telefon.Imas na samdroid index tema za enclair pa pogledaj

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

majkon80, hvala na opsirnom upustvu,najverovatnije cu ga poslusati jer mi se desavaju neke stvari koje si naveo.telefon je od devojke pa se ja malo igram sa njim i mogu reci da je dobar. Recimi da li telefon mora da bude root-ovan da bi ubacio te teme i da li je komplikovano ubaciti teme ?

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Mora biti rootovan,a ubacujes na isti nacin kao sto instaliras rom,preko recoverija,sem sto sad nema wipe facotory reset,nego udjes u recovery,a pre toga si naravno stavio temu na karticu,onda apy sd card zip,pa sacekas da instalira,i reboot sistem.I to je to

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

majkon80, stvarno neznam sta se kod tebe desava. :?
probao sam sve teme koje se mogu naci na samdroidu, cak sam i ceprkao po njima, menjao animacije, boje, izgled notifcation bar-a i nikad mi se nista slicno nije desilo. :P

bojke1, mora biti root-ovan, ali moras imati i samdroidmod deodexed. bez kuhinje neces moci staviti temu.
a mozes da probas i novi kuvani rom. kazu da je stabilniji od samdroidmod-a

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=883664
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

U redu,a jel posle kada zelis da promenis temu,ubacis drugu i samo je pregazis ili vrartis prvo normal mod theme,pa onda po izboru neku drugu?i dali radis fix package pre nego sto ides na aply any zip SDcard?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, jednostavno, aplay anny zip, reboot. nesvidja mi se tema isti proces. nema vracanja na prvobitnu tamu ili ponovo samdroidmod. mozes menjati teme jednu za drugom dok ti baterija izdrzi. :D
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ma ja imam instalirane aplikacije na kartic,mozda zbog toga dolazi do nekog konflikte.Jer su i tebi takodje aplikacije instalirane na kartici?mada moguce je mozda sto koristim tri launchera

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, imam instalirano 70 aplikacija I sve su na kartici. od toga je 5 lancera. ostalo su sve bitne I nebirni peigrami. sve radi idlicno.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Znas,bacio si me u rebus haaa,vidi.Ja nezam dal ima to veze al da ti kazem sta ja radim.Posle kuvanog samdroida,obavezno instaliram root explorer i odem u sistem,pa u apps i tamo ne obrise,ali recimo uzmem rename odramdim kod nekih aplikacija da mi nebi gusili sistem i da bi telefon brrze radio,npt...posle ekstenzije .apk,ja dodam i X, pa to izgleda npr.ovako.live wallpaper.apkX prmenim to,pa promenim broswer takodje,i jos par stvari,jer koristi operu,ovaj samsungov je golo sr.... :)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80, to ti nebi znao reci da li ima veze. ako hoces da tel radi brze stavi SAMDROID TURBO, XMkernel i nove 3d 2d drivere i ima da leti. 8)
samsungov brovser nekoristim uopste, cak sam ga i izbrisao. opera mini je zasada najbolja. probacu operu mobile kad je poprave. ova verzija je dosta bagovita. :wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

koristtim samdroid turbo,i ovaj krenel
Kernel [LK2.10.rc1.hvl1 (inc vol + 1% bat)]
A 3d sam izbacio kad sam vido koliki mu je rezultat u neocore.Ja ne igram igre u telefonu.pa mi to toalno ne treba,cak kad ga budu i usavrsili.a sto se tice xmkerlen,neznam sta je to.i gde.Mozda je to ovo,sto sam ti postavio.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

majkon80,
XMkernel: http://forum.samdroid.net/f9/xm-kernels-3264/
XMkernel Discussion:http://forum.samdroid.net/f38/xm-kernel ... sion-3265/
procitaj pa ce ti biti jasnije

sto se tice drivera, ja sam i h stavio i oseti se razlika. nije to samo za igrice 8)

uradi i ovo: http://forum.samdroid.net/f9/i-o-perfor ... -zip-3369/

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Pa koji je najnoviji,3d ,ovo sto je bestboy postavio link? ili ima jos noviji,posto skoro svaki dan izbacuju :)

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Da li ovaj telefon ima sihronizaciju facebooka sa kontaktima,na i9000 radi bez problema,na isti nacin sam pokusao da aktiviram i na ovom telefonu ali nece ?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

majkon80
Тренутно најновији, једино ако не поставе нешто током писања овог поста. :lol:

Имена:
Ево и званично је покренут развој Gingerbread-а :)
http://forum.samdroid.net/f62/dev-andro ... urce-3646/
Слобода или смрт

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ljudi dal je moguce da niko nezna,znaci napravio sam na kartici 128 a swap 32,i sad posto cest ubacujem romove,mnogo mi posla pravi kad mora celi karticu da formartiram,postoji li nacin da se formatira iz recovery onaj deo gde su instalirane aplikacije?znaci zelim nov rom da ubacim.Recimo da probam onaj sa xda kakav je.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa trebalo bi da u recovery imas wipe i da kada odes na njega da izaberes wipe ext partition on ti brise to sve sa te ext particije

Darko_NS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 02. Sep 2005. 15:41

Post od Darko_NS »

slicno pitanje sam postavi i za SE X8

kad se kucaju sms poruke na i5700 da li mora iskljucivo da se koristi qwerty tastatura ili moze i ona kao na klasicnim telefonima???

i da li je neko pratio kako se krecu cene ovog modela po radnjama???

User123456
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2010. 19:14

Post od User123456 »

Ljudi, kako da instaliram flash player??? Uvek mi kaze da ne podrzava moj operativni sistem (2.1) a vecina aplikacija ga zahteva???

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

nasao sam Angry Birds da rade na spici. probajte.

http://forum.frandroid.com/topic/37389- ... -textures/

Odgovori