Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

Naci cu ti kasnije kad sednem za kompom..video sam negde da jeneko okacio modifikovani mms.apk, pa je potrebno u sistemu zameniti stock sa ovim pomocu root explorera ili ADB-a..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

lesa0208 napisao:Gde je Baraba sada. Ovaj Baraba ovo za tebe samo, promenio sam boot animaciju medjutim ostaje ono prvo galaxy s2 sa zutim trouglicem posto je to pre but animacije
lesa0208 napisao:Baraba, flesh zip ali jel ti rom podrzava menjaje bootanimacije :D
Podržava stock sve, stock 2.3.4 kick ass :D
Moj novi boot ekran, klikni

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Hahaha do jaja boot :D samo ne moze da se procita sta pise na sredini.
A sta da radim sa bojama i brightnessom?? Uzasno je losa slika na ovom nimfetamin kernelu, a i na speedmod kernelu koji sam probao je bila jos gora. Jedino difolt je bio dobar. Probacu i siyah, pa ako ni on ne bude valjao moram vratiti neki oficijelni. Samo je pitanje da li ce raditi sa ovim romom??

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Jorda, pa vidi ono sti imas u settings-u za boje i to manje vise ja nisam naisao na taj problem sa bojama, a da probas da promenis rom :D

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

I siyah i speedmod su namerno tako "podeseni" da prikazuju ekran sa izmenjenim osvetljenjem i prikazom, zbog manjeg utroska energije..postoji custom kernel koji jos to nije uveo zove se void.echo, brz je ali mislim da je veci potrosac baterije..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Imao sam sam stiuaciju sa bojama kao Jorda, promeni kernel. Boje su blede, isprane, i kad menjas kernel uradi ovo sto je napisao gasmias sa cashe tj. pre i posle promene kernela.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Bas mi i nije jasno, rekao bih da je veci potrosac baterije ovaj kernel sa isparnim bojama od stock-a na kom je display bio san. Probacu da flesujem isti kernel sa cache forom, pa ako ne bude ok probacu i siyah.
Ok, znaci samo da idem na wipe cache partition ili da brisem i dalvik?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Jorda, jeste.
Koji god kernel da stavis prvi dan-dva ce se brzo prazniti baterija. Moras da sacekas bar dva-tri dana i par punjenja da bi video pravu situaciju. Kako kazu, da sve legne na svoje mesto :D
I nadji neki kernel sa kojima imas normalne sve boje, sa tim bledim bojama to nije sgs2 i ta mocna ekrancina, ekran i jesste jedan od razloga kupovine sgs2.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

@baraba nasao sam ovo http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1078485, probaj sa tim, ako koristis neki custom kernel oni su deodexed onda ide ovo: http://forum.xda-developers.com/showthr ... 854&page=3, ili izvuci iz nekog roma koji nema ograničenja po ovom pitanju mms.apk pa zameni, imas upustva samo iscitaj..

@Jorda ako odgovara stock kernel samo stavi cf-root kernel to ti je stock sa root-om

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Koja glupost, probao sam i novi ninphetamine i siyah i XXKH3 za Litening rom i nijedan nije davao dobar display, morao sam da vratim originalni i najstariji XWKDD koji je spor do bola u odnosu na ove... Ako neko zna sta bi jos moglo da se uradi povodom ovoga neka javi, cache/dalvik wipe ne pije vodu.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

ti ne citas wipe cache nije za boju i osvetljenje, vec da sve "legne" na svoje mesto..imas void.echo on jos uvek nije nista menjao sa osvetljenjem..

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

ne mogu da verujem kolko je nestabilan siyah 2.2i kernel sa NDT miui romom... Prvo mi je ubio dugmice, a onda svaki put kada prikacim usb ubije mi telfon pa mora restart.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

lesa0208, nemam problema sa 2.2i sve radi kao i sa miui kernelom

IZASO 2.3, PROBAJ NJEGA
Poslednja izmena od gasmias u Sre, 30. Nov 2011. 14:12, izmenjeno 1 put ukupno.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

gasmias, moguce je da je neka glupost sa ovim ndt romom, al svkako cu sacekati novi miui updejt i novi rom pa cu tada probati ponovo ovaj kernel.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

lesa0208, kod mene siyah 2.2i radi savrseno

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

nemanjale, koji si rom? Kapiram da nesto ne valja sa NDT a ne sa kernelom .

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

oduvek Batista70 i samo batista ;) samo apdejtujem novije verzije i nikada nikakvih problema imao nisam, takodje ima lepih tema, i ne planiram da ga menjam dok ne stigne ICS. Probao sam gomilu romova i uvek imao nekih problema a sa batistom+siyah kernelom je sve savrseno. pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Gasmias, hoces da kazes da bilo koji kernel ima taj problem sa bojama (sem tog void)? Nemoguce, ne vidim zasto bi iko stavio kernel koji ubija display, ne znam za koju brzinu...

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

nije zbog brzine :D zbog baterije, evo sta kaze lik koji pravi siyah za poslednji 2.3: "Changed auto-brightness levels again. this time, you’ll have lower brightness than stock in low-light conditions but maximum brightness level will be the same." ja sam koristio speedmod, siyah i void i nisam testirao drugi, za svaki imas karakteristike u prvom postu na XDA, pa citaj :) ..

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Pre tri nedelje sam uzeo beli Samsung Galaxy S2 u Telenoru i moram reci da su mi prvi utisci bas pozitivni, nakon HTC Desire-a, pogotovo sto nema problema sa slobodnim prostorom za instaliranje aplikacija. Sve je super osim jedne stavke koju vidim da ovde ljudi ne spominju (bar ja nisam primetio) pa rekoh da vidim da li sam jedini. Naime, cesto mi se zale ljudi da me cudno cuju dok pricam telefonom. Kazu kao da mi je slusalica dosta udaljena od usta (a nije). Pretrazio sam po netu i ispostavilo se da je stvar u "noise cancellation"-u?! Tako da sad kad se pozale ljudi, ja u toku razgovora pritisnem meny dugme i stavim NC na off. Problem je samo sto to svaki put moram da radim, a ne moze da se iskljuci dok se veza ne uspostavi i to ne samo da zvoni nekome (pod uslovom ja da zovem) nego tek kad se javi?! Takodje nasao sam i neku opciju da se ukucavanjem nekog koda (ne znam ga sad tacno koji je ali ga mogu naci ako nekog interesuje) moze doci do podesavanja osetljivosti mikrofona ali mi to nije bas pomoglo. Bar ne setovanja koja su predlozili na nekim stranim forumima. Napominjem jos jednom da cim stavim NC na off, ljudi me savrseno cuju. Jel ima neko mozda iskustva sa ovakvim necim? :?
HTC 10

Odgovori