Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Azimuth, jesi li vec narucio ovu foliju/zastitno staklo, Deluje stvarno mocno ali pitam se da li ce imati uticaja na f kameru posto je prekriva
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
U ponedeljak naručujem. Sumnjam da može uticati na kameru, prekriva je, štiti od eventualnog grebanja ali ne verujem da može da iskrivi sliku. Videćemo, samo se treba strpiti 30-45 dana dok ne stigne.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Azimuth
- Moderator
Nemam pojma. U sustini folije ne idu preko kamere, ali mi na ovom snimku deluje kao da prekriva kameru ali ne i senzore.
Videcemo, nadam se do sredine marta da ce stici
Videcemo, nadam se do sredine marta da ce stici

Ima i folija sto prekrivaju i kameru i senzore ja imam takvu,samo rupa za "home" dugme...nisam primetio da nesto smeta telefonu,a mnogo je lepse kada je tako,imate utisak da je nema....
Ne znam da li je ranije bilo reci o ovome ali ovo mi se cini kao savrsena zastita http://www.otterbox.com/Defender-Series ... lt,pd.html
Al opet deluje previse glomazno
Al opet deluje previse glomazno

ljudi ako znate gde mogu da nadjem nov note 3u crnoj boji pisite mi na pp ,,,hitno mi je
do 480 evra

Forever !!!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Sa garancijom ili bez garancije ?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Azimuth
- Moderator
Pa u oglasima ovde imaš nekoliko njih koji se redovno pojavljuju, možda bi i uštedeo koji dinar. Pogledaj kod onih nekoliko sa kupujemprodajem za koje su ovde pisali da su provereni.
Znate li kako se krecu cene za ove koji su skidani sa americkih mreza?
- Azimuth
- Moderator
Pojma nemam. Znam samo da ja to nikada ne bih uzimao 

Druze nemoj me plasiti sad, sto ne bi, nisam se valjda zeznuo sto sam uzeo jedan takav?

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Ima modela koji se ne mogu otkljucati
Koliko sam informisan takvi modeli su sa 'us cellular' mreze.
- Azimuth
- Moderator
Nemam nameru da te plasim, ali otvori cetvoro ociju kad uzimas takav telefon.
Problem je sto su ovo uglavnom LTE modeli tj 4G i kao takvi, pored tih americkih, oni rade na jednoj od nasih tj svetskih frekvencija. E tu jeste najveci problem. Takvi telefoni mogu da se otkljucaju i mogu da uhvate signal, ali je toliko slab da ces normalan imati samo u nekoj blizoj okolini repetitora. To mi je pricao komsija, serviser, kaze da je imao jedan takav telefon.
Problem je sto su ovo uglavnom LTE modeli tj 4G i kao takvi, pored tih americkih, oni rade na jednoj od nasih tj svetskih frekvencija. E tu jeste najveci problem. Takvi telefoni mogu da se otkljucaju i mogu da uhvate signal, ali je toliko slab da ces normalan imati samo u nekoj blizoj okolini repetitora. To mi je pricao komsija, serviser, kaze da je imao jedan takav telefon.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Ja imam herkulesa t989 ne vidi mrezu dok ne pridjem na 5 metara
- Azimuth
- Moderator
Pa da. Ljudi svasta kupuju i prodaju. Zato sam ja oduvek bio protivnik kupovine takvih telefona. Sve sto nije iz evrope, gde se oznaka kao sto je u mom slucaju N9005 ne poklapa sa onim sto pise u i na telefonu..to batali. Nisu male pare u igri. A sa druge strane, on te nije doveo u zabludu i prevario, rekao ti je odakle je telefon a ti si svesno kupio.
Ne znam, ako nije gotov posao bolje batali sve to. Cisto radi tebe i tvojih para. Ako si ga vec platio, onda gledaj da ga se resis sto pre pa da uzmes nesto sto je za svetsko trziste.
Ne znam, ako nije gotov posao bolje batali sve to. Cisto radi tebe i tvojih para. Ako si ga vec platio, onda gledaj da ga se resis sto pre pa da uzmes nesto sto je za svetsko trziste.
da li ima za note 2 takva zastitna folija na ebay i da li moze neko da naruci ako ima
Drugar mi ga je poslao tako da nisam imao izbora.
Verizon je operater i sve kako ke na kutiji takl je i u njemu. Sa mrezom nemam nikakvih problema, internet radi bas brzo i nemam nikakvoh problema, tako stoje stvari za sad videcemo za kasnije.