Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ma meni je nebitno ...Sasvim su mi dobre slike sa S9+ . Da izbace ne znam ti kakav drugi tel, meni su ove dovoljne . Kod Samsunga me jedino baterija ubija ...ali evo digao sam na 6h SOT sto mi je dovoljno od 7h do 22h
A logicno je da nikad ne mozes imati najbolje ... jedino da bas novaca imas na pretek pa svako malo mijenjas .
Mozda kupim mate20pro kada se cijena polovnog priblizi s9+. A priblizit ce se... ako nista, Samsung bolje cijenu drzi hahahah .
Odlicne slike S9+ pravi. U portretu, nocnim fotkama ga sije M20 pro. Video snimak je dosta losiji na M20 pro, ali Boze moj. Mada, insajderska informacija, februarski apdejt dosta pegla video mod, pa cemo videti.
Ali i sam si uvideo, da na Oreu je dosta los bio portret mod. To i kada se javno potkrepi cinjenicama, sledi ban
Ako nikad nisi koristio Huawei,onda mozes preci na Mate cisto radi promene malo,ali veruj mi,brzo ces se razocarati i vratiti na Samsung. Narocito sad sa One UI koji je nestvarno dobar interfejs. Ono sto nudi Huawei (bar sto se toga tice) je bas "kineski"!
Nestvarno dobar interfjes je relativna stvar. Planiram za vikend da odradim update na Pie, tada ću imati više vremena da malo čačkam uređaj, ali po onome što sam video, One UI mi se ne sviđa. Najviše mi smeta to deljenje ekrana u pojedinim default app, verujem da je to pogodna opcija na ekranim preko 6 inča, ali na S9 koji ima 5.8 i ne baš. Planiram sledeće nedelje da pazarim i S9 plus, da se priviknem na veću dijagonalu i da mi premosti period do S10 plus. Verujem da je OneUI korisniji i praktičniji na većoj dijagonali ekrana, tako da ću napraviti paralelu u korišćenju OneUI na 5.8 inča i 6.3 inča.
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Kakve veze ima koliki je ekran. Npr.otvoris poruke. Treba ti da dosegnes jednu poruku. Bitno ti je da nju prikazuje ahaah. A nikad se nece desiti to... meni ce ih na s9+ prikazati 6, tebi mozda 4...od kojih ti jedna treba. Ali kao sto rece dacha, slajd glore i nema djeljenja ekrana.
Evo primjera
Znam da se povlačenjem ka gore vraća na standardno, ali nisam fan tog rešenja. Ni default ikonice mi se ne sviđaju, previše su "nacrtane" lepše su mi ikonice sa Samsung Experience 9.5 UI.
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Opet isti slucaj kao i kod mene, i ja kad sam video nove ikonice bilo je "what the fuck",zasto kad su na,sto ti kazes,na 9.0 i 9.5 bile bas "kul". Ali vremenom su pocele da mi se svidjaju i sada se nikad ne bih vratio na staro. Stvar ukusa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.