Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
kapoerista90, OK je brate.
A u vezi prebacivanja pesama,ja na primer ako hocu da ubacim pesmu-dve koristim BT(u sustini sve do 10mb).
Za nesto vece USB.
I kao sto rece NemanjA^, obavezno installiraj ObexInboxEx(pokusaj da nadjes v0.94)
Juce sam uzeo telefon i ubacio mu sve i svasta. Kada mu se ispraznila baterija ja stavim na 1 punjac-nece da puni. Pa na drugi opet nece. I onda probam preko USB i opet nece. Sta da radim mislim da sam skroz ubio bateriju mada nista strasno nisam uradio. Hvala
BracaCakic, Izvadi bateriju na par minuta.Vrati je nazad i pokusaj opet na punjacu.
Ako i dalje nece,imas garanciju(predpostavljam)-pravac service.
Inace mi nije jasno koji prvi pa drugi punjac?
A to sto si natrpao gomilu programa nema veze sa punjenjem batt.
Eo iskreno, vec treci dan kako ne ispustam telefon... i bas sam zadivljen a i telefon izaziva bas divljenje kad ga ljudi vide style AND functionality E da, znam da je glupo pitanje... al ne mog uda provalim Kako se menja bt ime???
NemanjA^, to mu nije potrebno na Omnii: Sve sto treba da uradi je Start->Settings->Connections->USB Connection Mode i da prebaci na "Mass storage" umesto "ActiveSync"
hvala caletu na pomoci ali nisam tako uspeo da ga napravim. skinuo sam mu bateriju i prespojio je na par minuta sa drugom i posle kada sam ubacio proradilo je. skroz sam mu izcrpio bateriju i nije hteo da pocne da se puni. Inace ubacio sam mu novi rom i900-OMNIA-DXIA5-UPDATE-27.02.2009 TARIL.exe i jako je dobar i znatno brze radi.pozz
NemanjA^, "USB to PC" nema veze sa "mass storage" rezimom. Start->Settings->Connectivity->USB to PC ima samo jednu opciju "Enable advanced network functionality" koja se moze ukljuciti ili iskljuciti. Kada se ukljucen "ActiveSync" rezim, ovde se podesava da li ce biti omogucene neke "napredne" mrezne funkcije (mozes pristupati netu sa telefona preko kabla i ActiveSynca).
heheh i ja sam pravo odusevljena telefonom ne moze mi biti ni dan baterija koliko ga cackam ne ispustam iz ruku...
jeli treba nesto posebno ukljucit da radi internet? jel da izaberem "pop"? dobila sam parametre za internet i mms od mreze al radi mi mms a ne internet a to mi je jako bitno da mi radi...a pokusala sam i rucno napravit konekciju al daba opet ne radi..cudno mi da mi radi MMs al ne radi internet,jel treba nesto ukljuciti,oznaciti u telefonu da radi internet?
E ljudi, cisto onako, informativno pitam, koliko vam traje baterija? Meni je trajala blizu 2 dana od punjenja do punjenja, al bez wifi-ja, bt-a, itd, vec samo poruke i pozivi... Dakle, ocekujem da kad malo muziku nabacim (mrzi me da nosim ipod nekad), i ostale dzidza bidze, trajace oko 1 ceo dan... Sto i nije lose, samo da moze od jutra do mraka da izgura
Dobro, ja sam ga stavio na punjenje kad je rekao da je prazan, a kad tapnem bateriju, imao sam mozda jos negde petinu punu... tako da ne znam koliko bi izdrzao, al ono sta mu fali
kapoerista90, Da mi ne brisu post sa teme "GPS i funkcionalnost",odgovaram ti ovde.
Posto procesljah Srbiju uzduz i popreko,futrolu nemozes naci cak ni kod zvanicnog distributera.
Tako da ti ostaju samo alternative,kako za Screen Protector tako i za futrolu
Vidim da se puno raspitavaju oko baterije. Ja sam testirao samo za razgovor i malo sms znaci nisam bog zna koliko pricao i trajala je baterija 7 dana, a kad ga vise koristim ali samo za razgovor i sms traje 4-5 dana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.