Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ako je tako onda super, ali eto, da znaš na kakve sve telefone možeš naleteti.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ne mogu vec dva dana da udjem na sammobile,ima li jos neko tih problema ?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Imaju problema sa serverima tako da nisi jedini, rade na rješavanju problema i redovno javljaju stanje na njihovoj fb stranici. 

- kvaka33
- Expert
Dobro je ,ja reko svasta se desava 

Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Kako rjesiti ove linije kod snimanja??? Ima li najave da ce to srediti?
Kad snimam pojavljuju se linije u snimku....ne znam zasto? A vidio sam da su jos neki zalili se
- kvaka33
- Expert
nemam ja to ,prvi put cujem da se neko od nasih zalio na to
Jel imate 4k snimanje? Tj jel vam po defaultu kamera da nisam ja zezno sta? Vidim na google kad ukucam da isto ljudi pitaju...n9005 model je upitanju kod mene
- kvaka33
- Expert
ja sam snimao i 4k i po defoltu i nemam nikakve linije,telenorov telefon,ako nesto znaci
kako mislis linije? horizontale, vertikalne, o cemu je rec? Gde pustas snimak, preko kog plejera?
- Azimuth
- Moderator
A te linije ti se pojavljuju kada kako snimas? 4K ili redovno? Sta si snimao kada su se pojavljivale linije? Da li ih vidis dok snimas ili kad reprodukujes video? Na telefonu, racunaru ili tv-u? Ako je na telefonu/racunaru, koji plejer koristis?
Vidi se i dok snimam i dok gledam i na telefonu i na racunaru...na tel stock player i mx...na racunaru wmp i kmplayer..ne znam u kom rezimu snimam...jebjos uvjek nisam aoontao 4k
bio video i smorio se..iskreno..ima silikona ali bukvalno kao kineskih a kostaju po 2-d hiljade..ima u Ns u 3G radnji ima je u Big-u t.centru..i kostaju 2000 kao prate liniju telefona i dobijete foliju koja se naduje ako kojim slucajem padne tel.na ekran.ali je tako bzvz bila futrola da je nisam ni uzeo..a u RIM mobile je samsungova silikonska futrola 4000din..a hteo sam da narucim one aluminijumske na ebay-u a kazu mi da gubi signal tel.al videcu jos..nasao sam i neku kao staklenu sa zadnje strane pa cu ovih dana napraviti onu internet karticu u banci pa cu poruciti par case-ova..a do tada mozda privremeno uzmem tako neku kao sto se nude sada..mada je mala ponuda nekioh normalnih futrola..
- Azimuth
- Moderator
Te aluminiumske uticu na signal. Negde jeto i logicno. Koliko sam procitao o iskustvima, signal je slabiji za crticu ili dve. Nije da nestane skroz, ali je slabiji. To opet utice i na bateriju tj na potrosnju.
Te sa staklom nisam video.
Sto se folija tice, kod nas nema prave i kvalitetne folije. Sve je to cisto samo za grebanje, nista vise od toga. Ako hoces kvalitetnu foliju onda trazis one 6-9H, viseslojne. Jedino takve ti prizaju pravu zastitu kako od grebanja, tako i od udaraca.
Nego, kad smo vec kod NS-a. Pre par dana se otvorio Samsung Shop u istom tom Big-u. Bilo je dobrih promocija, tipa kada uzmes Note3 za 90 000 dobijas i Gear kao poklon. Inace cena sata je ooko 40 000. Uzmes Tab 10.1 i dobijes Tab 3 na poklon. I onda skontam Flip Cover, original, pridjem da vidim cenu i skontam da pise, neverovatnih, 5500 (!?!?!?!?!?). To isto cudo u WinWin-u kosta 4200. Nikako mi ne ide u glavu da je tolika razlika, ali neverovatno totalno.
Te sa staklom nisam video.
Sto se folija tice, kod nas nema prave i kvalitetne folije. Sve je to cisto samo za grebanje, nista vise od toga. Ako hoces kvalitetnu foliju onda trazis one 6-9H, viseslojne. Jedino takve ti prizaju pravu zastitu kako od grebanja, tako i od udaraca.
Nego, kad smo vec kod NS-a. Pre par dana se otvorio Samsung Shop u istom tom Big-u. Bilo je dobrih promocija, tipa kada uzmes Note3 za 90 000 dobijas i Gear kao poklon. Inace cena sata je ooko 40 000. Uzmes Tab 10.1 i dobijes Tab 3 na poklon. I onda skontam Flip Cover, original, pridjem da vidim cenu i skontam da pise, neverovatnih, 5500 (!?!?!?!?!?). To isto cudo u WinWin-u kosta 4200. Nikako mi ne ide u glavu da je tolika razlika, ali neverovatno totalno.
Sto se tice tih linija jedan moj drugar ima note3,ja nemam pa cu preneti sta je on meni rekao...Kaze "meni se linje pojavljuju kada snimam a nekada i kada slikam,i to jednostavno izgleda kao neki talasi,kao oni stari televizori pa kada lete one linije kada je slab signal,stim da su ove providne samo malo tamnije od ostale slike,i to mi se desava SAMO kada snimam u zatvorenom prostoru sa vestackim osvetljenjem,nikada se to nije desilo napolju na suncu itd..."dali je to problem sa senzorom ili mu smetaju u kuci neki talasi od ovih uredjaja nemam pojma ali moze biti i jedno i drugo...treba videti dali je i vama samo u zatvorenom prostoru lose...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kamera samo da se zameni .
@azmiuth...pa kazem ti u RIM mobile tu u ns kaze mi cura da je 4000 i neki dinar ,ne znam tacno flip cover..a sad mozda je u Bigu skuplji zbog lokacije a i imena tj bas "legalne" samsungove prodavnice..ma ko ce ih znati..aj videcu da posaljem link te kao staklene futrole tj daleko od toga da je staklena ali fino izgleda..nasao je na ebay...
A jel u rimu original flip cover?
- Azimuth
- Moderator
fannY, ono sto ja znam jeste da je u WinWin-u original isto kao i u Samsungovom shopu u Big-u. Razlika je 1300din u korist WinWin-a. Za RiM nemam pojma, nisam bio do njih, ali vidim na sajtu da rade sa zvanicnim uvoznikom pa pretpostavljam da imaju i jednih i drugih. U 3G-u nema originala, o tome sam vec pisao, ali sa druge strane, u 3G-u ima jedan jako dobar teracellov bamper. Uzeo sam ga, nije ni skup, 650din. Fantasticno kako lezi, nema nigde lufta, otvori savrseno odgovaraju, stariji je od displeja neka 2mm sto je taman dovoljno da displej ne dodirne podlogu ako se telefon tako okrene, sa zadnje strane je i kamera uvucena isto toliko. Udeblja malo telefon, ali sve je u granicama normale. Svidja mi se sto je sa zadnej strane malo tvrdja kuma a na bocnim ona bas mekana pa ne klizi iz ruke.