Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
3h SoT na 15h. Tu je negde, ali nema onog lagovanja ili usporenja zbog losih drivera, sve je flat kako bi reko. Ali brzi je od obicnog CM-a. I dalje sam za NeatRom v6.4... Prosto receno odlican rom.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Od pre nekih 2 nedelje kada god upalim ekran prvo se azurira sat na locker-u a zatim kada otkljucim i na desktopu mobilnog. U cemu je problem? Koristim go locker, brisao sam preko clean mastera neke pre installed app. ali ne verujem da sam nesto vezano za sat. Cak je u pitanju oko 10 samo a to su sve one nepotrebne.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
shocky,
da li se to isto desava kada iskljucis go locker?
ako bez njega radi kako treba onda ga obrisi, sta njime postizes kada vec imas u androidu nekoliko nacina da zakljucas telefon
da li se to isto desava kada iskljucis go locker?
ako bez njega radi kako treba onda ga obrisi, sta njime postizes kada vec imas u androidu nekoliko nacina da zakljucas telefon
Android 12
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Probaj ovo
http://www.droidviews.com/unlock-your-p ... ed-module/
Probao sam razne lockere ali ovaj je odličan.
http://www.droidviews.com/unlock-your-p ... ed-module/
Probao sam razne lockere ali ovaj je odličan.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Drafer,
izgleda da si u pravu bio
. Do go locker-a je izgleda. Samo njega sam koristio, dopadao mi se ranije kako je imao onaj slide, sada su ga dosta izmenili pa mi je ostao zbog navike a mnoge teme su uzasne ili nedostupne tj. traze za uzvrat nesto od tebe. Neka preporuka za nesto drugo? Trenutno je default tema sa kruzicem u sredini.
@ bacom
probacu
izgleda da si u pravu bio

@ bacom
probacu
- bacom
- Mobil manijak
Kako se manifestuje " fuse daemon"?
Slušao sam muziku na PAC rc1 KitKat i prvo jedna pesma prekinula a drugi put prekinula i zamrznuo ekran.
Da li i zamrzavanje ekrana on izaziva ili je do rom-a ?
Sad sam flešovao "fix" pa da vidim šta će biti.
Inače PAC radi odlično i na ART-u
Slušao sam muziku na PAC rc1 KitKat i prvo jedna pesma prekinula a drugi put prekinula i zamrznuo ekran.
Da li i zamrzavanje ekrana on izaziva ili je do rom-a ?
Sad sam flešovao "fix" pa da vidim šta će biti.
Inače PAC radi odlično i na ART-u
- Zile995
- Expert
Mislim da se desava samo kada je ugasen ekran, naravno slusas muziku u to vreme...
Meni fix funkcionise, ali ovo je privremeno resenje... Fix nece 100% ukloniti bug. Jos se radi na tome.
Ja sam na slimkat-u(weekly) i dori kernelu(v005 najbolje radi).
Voleo bih i art da koristim ali ne mogu, koristim greenify.
Meni fix funkcionise, ali ovo je privremeno resenje... Fix nece 100% ukloniti bug. Jos se radi na tome.
Ja sam na slimkat-u(weekly) i dori kernelu(v005 najbolje radi).
Voleo bih i art da koristim ali ne mogu, koristim greenify.
- bacom
- Mobil manijak
I ja sam ubacio xposed i greenify, tako da ne koristim više ART.
Probao sam da pokrenem ART kad ima Xposed i samo se restartuje a ostane Dalvik. Kao da nisam ni čekirao ART.
Znaš li kad će novi CyanFox
Probao sam da pokrenem ART kad ima Xposed i samo se restartuje a ostane Dalvik. Kao da nisam ni čekirao ART.
Znaš li kad će novi CyanFox
- Zile995
- Expert
Najavljuju uskoro. Msm vec postoji rom, ali se jos testira. Rado bih ga probao 
Sta ces, ne radi xposed na art-u. Btw, nece biti vise NeatRom-a, Sale prestao da update-uje rom
Mnogi napustaju s2 zajednicu...

Sta ces, ne radi xposed na art-u. Btw, nece biti vise NeatRom-a, Sale prestao da update-uje rom

Mnogi napustaju s2 zajednicu...
- bacom
- Mobil manijak
nije ni čudno što napuštaju s2. Nema drajvera.. pa ljudi imaju problem da naprave dobar rom a s2 je "zastareo", izlaze kao bolji novi modeli. Kaže mi komšija, pun sebe, "imam Galaxy Young i kupiću Core i8xx". Kažem mu kupi s2 dok ima a on meni :"zastareo"! E zbog takvih ovaca Samsung nam radi svašta.
Ja očekujem da će napraviti koji kk za s2 a imamo dobrih 431 i 422 rom-ova i Neat 6.4. Nevidim šta bi Sale još tu radio.
Probaj nekom prilikom AOSB 137rom, možda izbaci i još neku noviju verziju, zanima me tvoje mišljenje .
Ja očekujem da će napraviti koji kk za s2 a imamo dobrih 431 i 422 rom-ova i Neat 6.4. Nevidim šta bi Sale još tu radio.
Probaj nekom prilikom AOSB 137rom, možda izbaci i još neku noviju verziju, zanima me tvoje mišljenje .
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ljudi, pa.sta ako se ne rade novi rom-ovi? Kakve to veze ima ako ste zadovoljni rom-ovima koje sada koristite? Nemojte da gubite nadu i ako uzivate sa s2 onda vas nista ne moze odvojiti od njega
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Tako je, slazem se sa Todom.
Ako nesto lepo radi nema potrebe da menjate romove, nista novo nemate u kk, ja sam ga imao dok sam koristio S2 i samo je brljavio, bolje mi je radio sa androidom 4.3 nego sa 4.4
Ako nesto lepo radi nema potrebe da menjate romove, nista novo nemate u kk, ja sam ga imao dok sam koristio S2 i samo je brljavio, bolje mi je radio sa androidom 4.3 nego sa 4.4
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Bas tako, ja nizma od onih koji po svaku cenu juri najnoviju verziju androida jer sta to vredi ako tel ne radi kako treba na njoj ili se nists epohalno ne dobije osim nekih nepotrenuh gluposti koje nikada necete koristiti osim mozda oar puta da vidite o cmsu se radi. Bitno je nesto funkcionalno da se promeni
Note IV N9100 dual
- Zile995
- Expert
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Vratio sam se na stock rom (da osvezim uredjaj) koji sam modifikovao. Obrisao po 70app i ubacio greenify i ostale root must have, sve ekstra radi. Manje se greje (XWMS3). Tek sada vidim koliko je ostriji ekran na stocku.bacom napisao:Ja očekujem da će napraviti koji kk za s2 a imamo dobrih 431 i 422 rom-ova i Neat 6.4. Nevidim šta bi Sale još tu radio.
Iskreno, ni 4.2.2 ni 4.3 ne rade kako treba, ali dosta bolje od kk-a. Kernel je sheban I ne moze se popraviti. NeatRom v6.4 je jedino sto vredi, najstabilniji je a i najbrzi. On je ubrzan cim se instalira, dok stock-u treba malo vise vremena da radi sa 0.5x animacijama. Jedino Neat sada dolazi u obzir

Kamera najbolja, kvalitet ekrana najbolji(mDNIe), najbolji multitasking, mikrofon itd...
Jos nesto, jel vama secka/lag-a pri skrolu u tapatalk aplikaciji? Mene malo to nervira, dok na xda app uopste ne secka...
- sale82ful
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
- :: SGS2 I9100P
Potpisujem ovo sto je covek rekao. Plus da dodam da menjanje necega sto ti jos uvek vrsi posao zarad nekog prestiza ili cega vec po meni nema smisla.(ovde mislim prvenstveno na kupovinu najnovijih modela)toda81 napisao:Bas tako, ja nizma od onih koji po svaku cenu juri najnoviju verziju androida jer sta to vredi ako tel ne radi kako treba na njoj ili se nists epohalno ne dobije osim nekih nepotrenuh gluposti koje nikada necete koristiti osim mozda oar puta da vidite o cmsu se radi. Bitno je nesto funkcionalno da se promeni
Ne kazem ja lepo je imati najnoviji telefon,ali tesko je to sve ispratiti finansijski jer se sad telefoni bukvalno proizvode velikom brzinom a bez nekih epohalnih promena i kostaju boga oca. Dodaju malo nesto memorije i bla-bla procesore,a ovamo ne moze da izgura 3 sata na maksimalnom koristenju. Menjacu tel jedino ako izmisle neku "super mocnu" bateriju ovako nista ne diram. Sta im vredi sve to kad moram da dezuram pored utikaca za struju.
Baterija,baterija i samo baterija.

- bacom
- Mobil manijak
Za sada je 2000 mAh dobra baterija, kupi nju ako možeš.
Knock Code je nešto funkcionalno, da ti ne brlja neko po telefonu. Probaj, link ti je u mom postu #5186 15.10. znači malo nazad. Mene oduševio
Knock Code je nešto funkcionalno, da ti ne brlja neko po telefonu. Probaj, link ti je u mom postu #5186 15.10. znači malo nazad. Mene oduševio
- Zile995
- Expert
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Ih kad samo zamislim... NeatRom (Apolo regular)+2000mAh baterija = 5h SoT
uh

- sale82ful
- Redovni učesnik
Kakva je ona debela baterija sto ide i poklopac uz nju? Mislim,kolikog je kapaciteta i koji proizvodjac je najpouzdaniji? I da li postoje takve a da su bas samsungove? Sve vise razmisljam da se bacim u potragu za jednom takvom,ali nikako da nadjem neki koristan tekst ili sl. tipa iskustava ljudi koji su je koristili. Ne bih bas volio da naletim na neku prevaru a vidio sam negde da su se online prodavale nekakve kao fol pojacane baterije pa se na kraju ispostavilo da jedva drze fakticki kao i originalna obicna.
EDIT: sad videh,pa na predhodnoj strani pise da je debela ustvari ta od 2000mh... Ja sam nesto umislio da sam nrgde procitao da ima cak jaca od 2000mh.

EDIT: sad videh,pa na predhodnoj strani pise da je debela ustvari ta od 2000mh... Ja sam nesto umislio da sam nrgde procitao da ima cak jaca od 2000mh.

- Zile995
- Expert
Da Sale
, to je ona od 2000mAh i telefon nije mnogo debeo. Dobija se posebno novi poklopac, a telefon je deblji za 1-2mm. Ovo je idealna baterija za ovakav telefon
Ali dobro i ova od 1650mAh je prihvatljiva. Samsungove su najbolje. Ne znam kakve su one mugen.

- sale82ful
- Redovni učesnik
Zile995, Aha,znaci postoji i samsungova od 2000mh... To je dobro. Meni se cini da bi fon cak i lepse izgledao sa tim poklopcem jer vise ne bi bilo one "grbe" tamo gde je zvucnik. Ovako mi malo "ružnjikav" ali opet stvar ukusa.
Nego,skontah sinoc ali bas u totalnom mraku na beloj podlozi dok sam citao neki tekst na netu u landscape rezimu na levoj strani burn-in od statusne linije. Nije mnogo strasno,znaci,na beloj podlozi kao da je malo sivkasto,nije cisto belo.
Znaci da je poceo sagorevati na tom mestu? Ima li kakvo resenje? Mozda cu morati ipak (iako nisam za to,jer dobar mi je ovaj stock) ubacivati neki custom rom sa providnom status linijom ili tako nesto. Mozda neki programcic sa providnom statusnom? Kontam da se moze spreciti dok je jos u zacetku. Peh...
Nego,skontah sinoc ali bas u totalnom mraku na beloj podlozi dok sam citao neki tekst na netu u landscape rezimu na levoj strani burn-in od statusne linije. Nije mnogo strasno,znaci,na beloj podlozi kao da je malo sivkasto,nije cisto belo.

Znaci da je poceo sagorevati na tom mestu? Ima li kakvo resenje? Mozda cu morati ipak (iako nisam za to,jer dobar mi je ovaj stock) ubacivati neki custom rom sa providnom status linijom ili tako nesto. Mozda neki programcic sa providnom statusnom? Kontam da se moze spreciti dok je jos u zacetku. Peh...