Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
savo1989, kako ti je podesen rezim konekcije sa PC-om? Treba da ti bude izabran ili "Samsung Kies" ili podeseno da bira prilikom svakog povezivanja. Ako je izabran rezim USB memorije ili Media Player-a, onda ti Kies nece raditi i dobices upravo poruku koju si naveo.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Savo, iskljuci USB DEBUGGING i radice ti kies na pc-u. Settings>Applications>Development.
@ Baraba, citaj malo sta se pise, jok samo da se hvalis nekim quadrant skorovima
Rekoh da sam i na stock romu sa drugim kernelima imao isti problem sa slikom, znaci nije do roma. Zasto nijedan kernel sem KDD-a ne daje dobru sliku - Boga pitaj...
oxigen, ne znam tacno na sta mislis ali izbacivanje aplikacija ti je jednostavno. Najlakse ti je da odes tamo gde su ti sve app i zadrzis prst na onu koju hoces da izbacis na desktop. A mozes i da drzis prst na pozadini dok ti ne izadje meni.
@ Baraba, citaj malo sta se pise, jok samo da se hvalis nekim quadrant skorovima

Rekoh da sam i na stock romu sa drugim kernelima imao isti problem sa slikom, znaci nije do roma. Zasto nijedan kernel sem KDD-a ne daje dobru sliku - Boga pitaj...
oxigen, ne znam tacno na sta mislis ali izbacivanje aplikacija ti je jednostavno. Najlakse ti je da odes tamo gde su ti sve app i zadrzis prst na onu koju hoces da izbacis na desktop. A mozes i da drzis prst na pozadini dok ti ne izadje meni.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
maverick88, Mirko BGD, i meni nedostaje to sa htc, naviknucete se 
Elem, ima program na marketu sa kojim ekran moze da svetli kada imate propusten poziv ili sms, ne mogu da se setim kako se zove.
Jorda, citam temu, nadam se da bi isprobavanjem raznih romova i kernela resio problem, zato sam ti predlozio, kako hoces.

Elem, ima program na marketu sa kojim ekran moze da svetli kada imate propusten poziv ili sms, ne mogu da se setim kako se zove.
Jorda, citam temu, nadam se da bi isprobavanjem raznih romova i kernela resio problem, zato sam ti predlozio, kako hoces.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
savo1989, Udjes u podesavanja, pa izaberes "Bezicna i mrezna", pa izaberes "Podesavanja USB-a" i izaberi ili "Pitaj pri povezivanju" ili "Samsung Kies".
Engleska verzija bi bila:"Settings"->"Wireless and network"->"USB Settings" pa biras "Samsung Kies" ili "Ask on connection".
Engleska verzija bi bila:"Settings"->"Wireless and network"->"USB Settings" pa biras "Samsung Kies" ili "Ask on connection".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
za sve nas koje nervira nedostatak LEDa na s2: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dT2eoJvR-c
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Ok, sve zavisi od potreba pojedinaca! Ja pošto sam na custom romu na bazi cyanogenmod-a imam opciju da mi bateriju pokazuje procentualno!
ps: čuj za program viška u pozadini, pa ja da imam sII mislim da bi iz njega izlazilo 300 čuda, bre postao bi transformer

ps: čuj za program viška u pozadini, pa ja da imam sII mislim da bi iz njega izlazilo 300 čuda, bre postao bi transformer

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
settings/page content settings/auto fit pages ja mislim da je to to sto trazisBaraba napisao:Lepo izgleda![]()
Al, kad si se vec sam javio a vidim da koristis, kako da u Dolphinu Brauzeru namestim kao u Operi, kada dva puta kliknem u Operi tekst se formatira po velicini displeja i ne moram da skrolujem levo-desno da bi video ceo tekst?