Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Da tomas.hokenberi, na to sam i mislio.
Moze i home plugin.
Ali sam mu Spb predlozio iz razloga sto sam sve te plugin-ove i shell-ove isprobao,te se na kraju Spb pokazao kao najbolji.Po meni.
No,ukusi su razliciti.
cale, posto i780 nije zgodan upravljanje prstima, a ima qwerty keyboard, ja sam odustao od raznih shell-ova, ovaj HTC home mi uglavnom zadovoljava potrebe. Da nemam qwerty i da je ekran na i780 dovoljne velicine, poput onog na i900, verovatno bih koristio neki shell.
Pa evo u mom slucaju, posle nekoliko experimenata sam se vratio na Samsung Today na i780, jednostavan je i u kombinaciji sa padajucim menijem koji se dobije pritiskom na levi hardverski taster (Menu button), i uz par hardverskih shortcutt-ova - odlicno vrsi posao .
...ljudi sve je stvar ukusa ali meni se najvise svidja manila 2d...moze da se instalira posebno ali je bolje instalirati neki "custom" rom sa vec "skuvanom" manilom 2d.tema,citaj skinova ima brdo za omniju pa se svaki dan moze izmeniti izgled a ima i podrsku za online vremensku prognozu kao u htc aparatima.....pozdrav
slazem se u potpunosti sa cale, ,
eh vako ne mogu da namjestim mail na outlook-u na Omni-a,neznam zasto jel treba connector za outlook da mogu se prijavljivat s mobitela na hotmail preko outlooka?
E, ljudaci, jel obexinoxex da instaliram preko kabla? jbg, prvi WM pa imam mnogo pitanja
Skinuo sam verziju 0.941
I posto je rar-ovana, jel da je tako samo prebacim ili?
kapoerista90, otvori RAR ako ima vise fajlove, onda je to CAB i prebaci na ga mob pa instaliraj preko File Explorera, a ako je EXE onda povezes Omniju sa kompom i startujes EXE...
E sad.... Instalirao sam Obex, i sve je ok po tom pitanju... ALI! ne mogu da ga nadjem... NIGDE! ni u files, ni u programs... nigde!!! Aj ako neko zna nek kaze.. bio bih zahvalan
To sam mu i ja rekao.Medjutim nema je ni kod mene,a trebala bi ikona da bude u Start->Settings->Connections kao sto si i rekao.
Ja joj pristupam preko Spb Mobile shell-a na putanji Settings->Connections.
Tu je ima a na Start->Settings->Connections je nema.
Tako da ni meni nije jasno,da nemam Spb installiran,kako bih joj pristupio?
cale, hm... Ne znam jel ObexInbox pravi repove, ali ako si instalirao na Mass Memory (ili memoriju telefona) probaj da napraviš shortcut preko SK Shortcut Manager (P.S. Ako ti treba registracija za SK Shortcut Manager javi )
Ljudi o tome ja pricam,ali ispade ja jos lud,ja imam instaliran Spb Mobile shell,i imao sam onu bag verziju Obex-a preko koje nisam mogao da upisem gde da skladisti sve sto prima preko BT.
Skinuo sam novu verziju Obex-a i kad je instaliram i resetujem tel, ne postoji nigde ni program ni ikonica !!!! O tome sam i onda pisao,a ispostavlja se da nemam samo ja taj problem!!!!
Hajde da ga resimo zajedno,pod parolom ZAJEDNO SMO JACI
Upravu ste, sad sam isčitao malo XDA i ljudi imaju sličan problem, ako želite da promenite Default lokaciju 'žete ovako :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ObexInboxEx i tu se snađite
NemanjA^, taj problem "nestajucih ikonica" na WM 6.1. izgleda nije samo problem programa ObexInboxEx i Omnie. Meni se na i780 u Programs ne prikazuje par ikonica iako njihovi shortcut-i postoje u Windows/Start/Programs?!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.