Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od PedjaBL »

Mikro druze...mini ispada iz akcije polako. I naravno da nema mogucnosti da se koristi standardna ili ti ga mini kartica

John142
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 21:16
:: Samsung

Post od John142 »

Jbg :D
Moze li mi neko jos reci da li zna jel ovaj unlocker radi ili ne?
http://networkunlock.org/galaxys4/
Mrzim lock tel. ali..ipak jedno veliko ali ;)

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
:: samsung galaxy s4

Post od lujomanga1981 »

Pozdrav ljudi,
koristim S4 vec par meseci i prilicno sam zadovoljan ali mi par stvari jako idu na .. pa htedoh da vidim vasa iskustva.
1. manje bitno ali malo iritantno.
Ekran mi nije zasticen i da kazem da prilicno pazim na tel /u smislu da ga ne stavljam nikada u dodir sa necim sto bi ga moglo izguliti/ i pored svega ovoga postoje sitne ogrebotine na ekranu koje se vide kad je ekran iskljucen. Ne znam od cega.
2. jako iritantno, toliko da bih ga polomio, prodao, poklonio ili na bilo koji drugi nacin otarasio ga se
Home j...dugme je pocelo da krcka pri koriscenju /kao da je vece od otvora u koje treba da uđe/. Gotovo sam siguran da nista nije upalo u njega. Ako neko ima neki savet bio bih mu izuzetno zahvalan
Pozdrav svima

rafaelo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2008. 03:17

Post od rafaelo »

Te ogrebotine su ti od sitne prasine, koja se golim okom prakticno ne moze videti, koju ekran skuplja pa kad ga cistis one vremenom naprave te ogrebotine.Bez obzira na gorila staklo,i sve sto se o njemu prica,zastitna folija na ekran cim kupis fon,u tvom slucaju kad vec postoji "steta" ja bih stavio mat zastitnu foliju tako da se te ogrebotine nece videti.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Galaxy S IV

Post od toda81 »

Meni nije jasno kako si uspeo da ga izgrebes na taj nacin jer ja koristim samo kvalitetne futrolice i bez folije jer mi folija smeta i nemam isti osecaj kada je ona na tel. Moj S2 bukvalno tackicu nema na ekranu, a bez folije je i cesto ga cistim krpicom i tecnoscu kojom cistim monitor na laptopu
Note IV N9100 dual

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lujomanga1981 »

To nije nista u odnosu na ovo krckanje home dugmeta. Ako vidite da neko poklanja telefon, to sam ja :x

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ja na S3 već više od pola godine ne koristim ni foliju a ni futrolu i nemam ni jedne jedine ogrebotine. Ekran je kao i prvog dana. Samo zadnji poklopac ima xtremeguard foliju.

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Jel moguce da se iste stvari desavaju na S4 kao i na S3 koji sam razbio o zid??? Sa poslednjim update-om nijedan mail se ne refresh-uje!! Zbog takvih sitnica me onaj nervirao a evo sad i ovo. Na S3 je bar aplikacija YMAIL radila a od pre neki dan na S4 ne radi nista! Za sta mi dajemo ovolike pare kad obican mail nemogu da naprave da radi kako valja! Kupis telefon, pa kupis foliju, pa kupas case, pa drzac za auto, pazim ga bre ko bebu a dobijam za uzvrat nista. Odem kod onih dripaca u Samsung a oni naucili pesmice napameet i pojma nemaju. Pitam ih zasto se toliko ekran greje na S4 i da to nije bio slucaj na S3 a oni jos nisam ni zavrsio pitanje: greju se jer su ovi nasi non stop na punjacima! a kad ih pitas za ove koji nisu na punjacima oni slezu ramenima kao da sam ih pitao gde je put za Krivu Reku.

Ima li neko resenje za yahoo mail na telefonu koji nije root-ovan? koj aaplikacija ce raditi?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ne mogu da verujem da se to jos nekome desilo! Meni se par puta desilo da mi ne radi mail. Probao sam da brisem i ponovo dodam taj nalog, ali nije vredelo. Onda je jedina opcija bila da ponvo preflashujem rom koji koristim i posle toga sve normalno radi. Mislio sam da je problem do rom-a, ali ocigledno nije. U pitanju je S2. Mozda nije ni mesto ni vreme da pisem o S2 u ovoj temi, ali nisam mogao da odolim kada sam video da se isti problem ponavlja i na S3 i S4
Note IV N9100 dual

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

A jel ste razmisljali o tome da nije problem u aplikaciji? Ja koristim Outlook i Gmail i nikada nisam imao problema ni sa s2 ni sa s3 ni sa note2 ni sada sa s4, uvek su radile kako treba...kada posaljem mali sa jednog na drugi stigne za par sekundi....
A to sto se greje, to je normalno za ovakav procesor. Navedi jedan od ovih novih modela koji se ne greje (htc one, xperia z, s4, nexus 4....)
Jedino mi se note2 nije grejao, ali normalno da sto je telefon manji i tanji da ce se vise grejati.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ni meni se S2 ne greje. Ne kazem da se nije par puta dogodilo da se malo vise zagreje. Ja koristim Gmail app, ali mi se dva puta desilo da prestane da radi
Note IV N9100 dual

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Pa u tome i jeste stvar, kako ga koristis tako se zagreva. Kad bi imao s4, a da ga koristis kao s2, sigurno se nebi vise grejao (mozda i manje), a kada ga opteretis normalno je da se zagreje.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Zaista neverovatno da se takvi problemi desavaju sa Samsung modelima.Koristim S2 vec neko vreme i nikada nisam imao problem sa gmail-om, a koristim Gmail aplikaciju.Sto se tice zagrevanja, ne igram igrice pa nisam ni imao prilike da opteretim telefon, ali s' obzirom da je jak hardver stavljen ispod haube nije cudno ako se S4 vise greje od S3 .
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ja apsolutno ni jedan problem sa yahoo / gmail / hotmail nisam imao na S3 , S4 , Note 2 . A što se toplote tiče od ova tri modela najviše se greje S4 .
16 godina na forumu MOBILNISVET

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marebrus »

Ljudi Gmail radi korektno, ja govorim ovde o YAHOO nalogu!!! Niko osim mene ne pipne telefon a evo sad kad pogledam poslednji refresh je bio jutros kad sam ja rucno odradio! Nije problem ni u cemu osim sto su poslednjim update-om S*EBALI refresh kao sto se desilo i na S3 kad suprelazili sa 403 na 404 ili tako nesto.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Meni mail stize u realnom vremenu,10 sekundi plafon od trenutka slanja.Nisam imao problema sa aplikacijom nikad
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lujomanga1981 »

A home dugme, niko nikakav problem? Ja i dalje ludim od ovog krckanja

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marebrus »

Stizao je i meni do pre 10ak dana i na YMAIL i na ovu aplikaciju koja ide fabricki uz android ali evo od kako sam ga update-ovao ni da bekne, ni jedna a ni druga. Greje se svima pa se i ne zalim za to...

Sto se tice tog home dugmeta kod mene se ne cuje nikakvo krckanje dok se na S3 ponekad culo.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja namerno nismam hteo da odradim update Gmail app jer mi se ne svidja kako izgleda nova verzija pa je mozda i to uzrok, ali po meni nema logike da to bude uzrok za ovo sta mi se dva puta desilo. Na zalost pre par dana kada sam ubacio novu verziju rom-a koji koristim Gmail je sam odradio update jer nisam stigao da podesim da ne radi automatski update. Bas me zanima da li ce se posle izvesnog vremena ponovo desiti da poludi Gmail app
Note IV N9100 dual

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Skinuo sam omegu v9, sutra cu valjda stici da flesnem pa javljam utiske. Inace, fon me odusevljava iz dana u dan. :wink:

Odgovori