Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Nego kazite mi ,moze li da se konacno kupuje na google play iz Srbije,vidim da nas ima na spisku ,ali mi odbija karticu,ne verujem da negde gresim jer mi nije prvi puit da se negde registrujem
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kaze cura u Rim-u da su uvoznici samsunga i da je kao originalno i zato i kosta brate 4000+...
a sto se tice onog kao staklo case..evo nekog linka al naravno ima i jeftinijeg ovaj prvi koji sam sada iscackao..
http://www.ebay.com/itm/Black-Metal-Fra ... 4d18f31dca
a sto se tice onog kao staklo case..evo nekog linka al naravno ima i jeftinijeg ovaj prvi koji sam sada iscackao..
http://www.ebay.com/itm/Black-Metal-Fra ... 4d18f31dca
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa lepo izgleda ali daje taj Ajfon efekat. To mi se ne dopada nikako. Ok, Baraba ce poceti da balavi ali tako upropapstiti ovo savrsenstvo je neoprostivo. Kao da na Bentlija stavis Yugo znak i sl.
Fino izgleda, ali ne svidja mi se to sto mora da se skine zadnja maska. Nekako vise volim kad je i ona tu.

Fino izgleda, ali ne svidja mi se to sto mora da se skine zadnja maska. Nekako vise volim kad je i ona tu.
pa dobro sa neke strane si i u pravu..al opet ako imas zastitu za poklopac ne treba ti poklopac..tj nije tezak ali nepotrebnih nekoliko grama sta ce ti..
evo ovo meni zapalo za oko narucio sam preko druga iz amerike pa kad stigne stiglo je..
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-th ... 2ecb766b9a
ima da se nadje bez tog natpisa na poledjini jer je bas bzvz..inace za takav case mi je rekla cura da kao gube signal tj slabi....sad..kad stigne ja se nadam kroz mesec dana videcemo..

evo ovo meni zapalo za oko narucio sam preko druga iz amerike pa kad stigne stiglo je..

http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-th ... 2ecb766b9a
ima da se nadje bez tog natpisa na poledjini jer je bas bzvz..inace za takav case mi je rekla cura da kao gube signal tj slabi....sad..kad stigne ja se nadam kroz mesec dana videcemo..

- Azimuth
- Moderator
Da, za takav sam citao negde u komentarima kod nekog prodavca da su se ljudi zalili da im oslabi signal, al ono sto je po meni mnogo veci problem jeste grebanje. Ivica maske prelazi bocnu lajsnu i treba da legne na displej, tu ga prakticno ustine i zagrebe. Taj aluminium sigurno zezne signal, mora ga oslabiti. O tome ima i nekoliko snimaka na YT.
Po meni, najbolja zastita ovog tipa je Spigen Neo Hybrid koji i izgleda nesto poput ovoga sto si narucio. Moze da se nadje original za oko 20$.
Najbrutalniji mi je SPIGEN Slim Armor View Case. U to kad se spakuje mislim da ga sve i da hoces ne mozes izgrebati, razbiti ili sta vec. Samo jos da proradi na 4.4.2 taj case i uzimam ga definitivno.
Po meni, najbolja zastita ovog tipa je Spigen Neo Hybrid koji i izgleda nesto poput ovoga sto si narucio. Moze da se nadje original za oko 20$.
Najbrutalniji mi je SPIGEN Slim Armor View Case. U to kad se spakuje mislim da ga sve i da hoces ne mozes izgrebati, razbiti ili sta vec. Samo jos da proradi na 4.4.2 taj case i uzimam ga definitivno.
Krle takva maska nije dobra iz razloga zato sto se mob mnogo teze hladi kada je tako ceo upakovan u taj aluminijum.
Zato je samsung na svoje mobilne postavljao iskljucivo plasticni tanji zadnji poklopac da bi se mob lakse i bolje hladio.
Zato je samsung na svoje mobilne postavljao iskljucivo plasticni tanji zadnji poklopac da bi se mob lakse i bolje hladio.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
pa dobro kad je vec narucena sta sad..dok stigne oladicu se i ja..
hehe..nek stoji u fijoci ili ce zavrsiti na kupujem prodajem..pa kako bude..

- Azimuth
- Moderator
Opala
Neka, neka, samo neka sredjuju. Znaci da ce srediti problemcice i sa ovim Flip Cover futrolama.
Android83, sad sam probao onako kako si rekao. Upaljen GPS i GPS tag, kod mene i dalje normalno snima. Nema nikakvih linija. Da li je to povezano sa odredjenim uslovima u kojima si snimao? Doba dana, osvetljenje?
Kako ti je kamera podesena? Meni je na "normal", pa kad hocu da se igram onda je mrdnem kako zelim.

Android83, sad sam probao onako kako si rekao. Upaljen GPS i GPS tag, kod mene i dalje normalno snima. Nema nikakvih linija. Da li je to povezano sa odredjenim uslovima u kojima si snimao? Doba dana, osvetljenje?
Kako ti je kamera podesena? Meni je na "normal", pa kad hocu da se igram onda je mrdnem kako zelim.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Kod mene nocni rezim i wifi ukljucen i sve te zajebavncije....i mozes misliti wifi isto pravi problem....svasta boze dragi....al procitah na forumu i ljudi ovo sve pogase pa i ja sam i ne boli glava.
KitKat 4.4 postao zvanicno dostupan za download.
Javite kakvi su utisci
Javite kakvi su utisci
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Zvanično je dostupan nešto manje od mjesec dana, ja sam ga dobio 25.01. 

- Azimuth
- Moderator
Jel ima Poljaka medju nama? Cisto da vidimo te zakrpe, sta se desava 

Jel koristio neko http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-t ... 82186.html Bas sam se zagrejao za ovu futrolicu, nekako mu ne stoji obican silikon 

- Azimuth
- Moderator
Drakenzen, to je original Flip Cover. Interesantno je da je kod njih ta cena a u Samsungovoj radnji 5500din. Ja bih da sam na tvom mestu, barem dok ne puste ovaj apdejt pa da vidim sta na mdonosi, ipak otisao i isprobao da li taj Flip Cover radi na 4.4.2. Onaj u Samsungovoj prodavnici sam licno isprobao, na svom telefonu koji je na 4.4.2 i radi odlicno.
Sto se nekih "mana" tice, janka_88 je napisao da ima neki bug ali nista bitno i strasno.
E sad, moj savet bi ti bio, ako mozes da se strpis dok ne prodje ovaj apdejt pa da nadjes npr. Nillkin ili nesto tog tipa, futrolu gde ne bi morao da skidas zadnji masku na telefonu jer ona automatski ima i bolju zastitu tj vise pokriva bocne ivice. Ovo kazem da vredi razmatrati jedino ako zaista urade kao sto su i obecali pa da prorade i ove druge futrolice na nasim cudesima.
Sto se nekih "mana" tice, janka_88 je napisao da ima neki bug ali nista bitno i strasno.
E sad, moj savet bi ti bio, ako mozes da se strpis dok ne prodje ovaj apdejt pa da nadjes npr. Nillkin ili nesto tog tipa, futrolu gde ne bi morao da skidas zadnji masku na telefonu jer ona automatski ima i bolju zastitu tj vise pokriva bocne ivice. Ovo kazem da vredi razmatrati jedino ako zaista urade kao sto su i obecali pa da prorade i ove druge futrolice na nasim cudesima.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Dec 2013. 13:58
- :: LT28h
Ja imam Samsung Flip Cover iz winwina (beli). Original je u pitanju i nema nikakvih bagova na KitKatu.
- janka_88
- Expert
@blueneonboy, da li ti ispravno prikazuje temperaturu i prognozu kad je zatvoren cover?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Dec 2013. 13:58
- :: LT28h
Ispravno prikazuje, prognozu sa accuweather.com i kad je flip cover zatvoren... pogledaj u podesavanjima samog vidzeta accuweather da li je na da li ti je ukljucen autorefresh... kod mene nema nikakvog baga..
- janka_88
- Expert
Ja nisam mogao ući uopšte u podešavanja vremenske prognoze za s view covet... stalno mi je prinudno zaustavljao kompletna podešavanja. U menadžeru aplikacija sam obrisao keš memoriju samih podešavanja nekoliko puta i odjednom sam uspio ući i podesiti. Sad i to funkcioniše normalno tako da radi bez greške sve. 

Danas sam postao vlasnik crnog Note 3 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Forever !!!