Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )

Post od vojkan85 »

Ekran mi trosi 73 procenata baterije :D :D :D . Karamba,sto je mnogo mnogo je...

krle2727
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 09:20
:: note 3

Post od krle2727 »

Meni na note 3 tacno 12h traje baterija..odem u 6h na posao i kada se oko 18h vratim kuci ona je na 5-10%...sa non stop kuckanjem na viberu,whatsapp-u, fb, gmail i normalno ucitavanje internet stranica, sms,par poziva...nije da je ne gazim ali i to je onako razocaravajuce...a kada mi je iskljucen net za tih 12h mi potrosi tek nekih 20%...vratim se kuci na oko 80% baterije..

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Jeste druze, ali tebi radi gprs, i svi mrezni servisi, a meni ne moze ni pola od toga da radi a da sastavi duze od 10h. Whatsapp kada upalim i kuckam sa na 3g konekciji, samo ljusti bateriju. cak nije pomogao ni factory reset, juce sam ga odradio, sve isto...ima neka kvaka zasto ekran toliko trosi ali ne mogu jos da provalim koja. Nemoguce da ljusti 73 posto baterije, a navodno je na N4 poboljsana automonija baterije. Na kraju cu sacekati da izadje lizalica, ako nista ne promeni, jedan mail Samsungu i zdravo. Realno bolece ih uvo, ali ako se nas vise pobuni i te kako ce reagovati.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )

Post od Baraba »

Nešto kod tebe nije kako treba.
Možda si instalirao nešto u pozadini što ti jede bateriju. Posle reseta treba bar 2 punjenja da se sve slegne.
Radi li ti S healt i broji li ti korake?
Ajd instaluraj besplaru verziju Greenify (ne treba root i free je) sa marketa, otvori i postavi nam SS, slikaj dva ekrana jedan ipsod drugog, da vidimo štabtu ima od app.
Trebao bi da nam postaviš ovakvu sliku:
Slika

Ovako izgledaju app kada ih postavimo u hibernaciju, app koje često ne koristiš ugasićemo, da se ne pale u pozadini. Ali ćemo ti reći koje da ugasiš na osnovu onih koje često koristiš koje ne, tu ne stavljaš viber, whats itd. ono što se često koristiš. Ali to posle, da vidimo šta ti prvo radi tu sve.
Slika

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Evo ss

Slika
Slika
Slika

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Au sunce ti. Šta će ti ovoliko gps? Imaš 3 gps app koje rafe u pozadini? Koristiš li nova launcher ili si na stock launcheru? Šta je Hook? Da li si na skype ovek online, ili ga pokreneš 1-2 dnevno po potrebi? Koliko često koristiš Total Commander? Parkin Maijak nema potrebe non stop da bude pokrenut. Za šta je All in one toolboh i koliko često koristiš?
Trebao si i dalje da slikaš, ima tu kod tebe svašta.

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
:: samsung galaxy s4

Post od lujomanga1981 »

Jedno pitanje,
da li sve ove app koje se pojavljuju rade u pozadini ili samo ove sa plavim oblakom?

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Nema nista vise, to je sve sto je izlistao. GPS volim da dzaram non-stop, ali location ne radi stalno, samo po potrebi. Nova launcher, stock djubre, cao zdravo :D. Hook je video player za web sadrzaj. Skype nije uvek online, samo po potrebi. Total Commander non stop :D. Parking Manijak, ok, njega cu da iskljucim, ali ne jede on mnogo resursa. All in one super stvarica koja cisti djubre i vrsi selekciju startup aplikacija, stalno je koristim.

@lujomanga 1981, dobro pitanje, to sam i ja hteo da pitam :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

lujomanga1981, vojkan85, te sa "plavim oblakom" su stalno na netu (vrše ili traže konekciju non-stop) :) .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ako ti fon koci i ne radi kako ocekujes za tu klasu, ja bih kreno od ovog All-In-One Toolbox, izbrisao i probao fon bez njega. Pogledao sam na play app, meni bespotrebna. A za ostalo, imas mnogo aktivnih u pozadini kojitrose.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Šta fali All-In-One Toolbox, imam ga već neko vreme instaliranog i fon radi sasvim OK
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nemam tu app, ali on verovatno ima neki problem. Čim je napisao da automatski odluči koje app pokreće a koje ne, to mi se nije svidelo.

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

ne pravi on problem sigurno, na N2 sam ga imao, radio je kao sat, jako dobra i stabilna aplikacija...

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Meni telefon radi kao prvog dana, bez i jedne greske ma koliko je aplikacija popaljeno. Jedino sto baterija svakim apdejtom traje sve krace, vise ne mogu da izguram ni od ujutru do uvece, a u pocetku sam ga punio otprilike 2x na 3 dana...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vojkan85 »

Ali ti imas N3 koliko vidim iz potpisa...ili si presao na N4 :)?

loshme10
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
:: Samsung Note 8

Post od loshme10 »

Hah, da. Bile su mi otvorene obe teme u tabovima pa sam pisao u N4 greskom... :wacko:
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Posle update je dobro odraditi hard reset.
vojkan85, pogledaj u kaficu u temi o trajanju baterije moje ss od S5, skini taj program sa prvog SS, napuni telefon do kraja, onda ce ta app poceti da meri i pokazuje kao kod mene, kada dodjes sa baterijom do kraja uradi SS kao ja (plus ti klikni na app i daj i njihov SS da vidimo sta tu sve radi), i odradi ostale SS kao sto sam postavio iz baterije.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Sto se tice trajanja baterije i ostalog, sinoc sam bio u gradu sa 25% baterije, iskljucio sve funkcije izgasio net i telefon je drzao 25% cini mi se do 2. Sto se tice programa koji 'ciste' telefon mislim da su skroz bezpotrebni, barem na high end uredjajima!

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Re: Одг: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )

Post od danil80 »

loshme10 napisao:Meni telefon radi kao prvog dana, bez i jedne greske ma koliko je aplikacija popaljeno. Jedino sto baterija svakim apdejtom traje sve krace, vise ne mogu da izguram ni od ujutru do uvece, a u pocetku sam ga punio otprilike 2x na 3 dana...
Ma važi :) 2x na 3 dana :) to znači da ga nisi koristio uopšte :)

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
:: samsung galaxy s4

Post od lujomanga1981 »

Ja dnevno imam u proseku 2 sata razgovora, 4 sata uključen ekran, 50-100 primljenih mailova, malo novine i fb i baterija mi izdrži od 7 do 22h . U principu ga u toku dana dopunim malo, obično u kolima, da ne bi ostao bez bat ako mi je potrebna uveče. Ne znam da li je to malo od trajanja Ili sam ja mozda van kategorije normalnog korišćenja. ..eto

Odgovori