Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Веруј ми да фројо она верзија 8.2 стварно добро ради,ни једном ми није забаговало,а видим да је на хда форуму,урадио лик алл ин оне пакет,са том верзијом,у фазону најбољи кернел,драјвер ово оно,па ко жели може да проба,а незнам дали сме,имам и линк за кување 2.2 анродида,као што има и за самдрид 2.1.па да ми неби брисали пост,нека ми се јави ко жели да куха
mivanb, dobro, dobro, ne ljuti se, salimo se malo
nevermore zato sto nikakva podesavanja nisu ubrzala telefon u odnosu na ono kako je radio pre instalacije update-a drajvera, ez simpl ez det, vratih se na staro i ne zalim se uopste
majkon80, ovo je sjajno,
zelim ti da izdrzis bar dok se ne pojavi 3.0
Evo i roma,znaci nije piraterija vec je sa hda sajta,samo sam ja uploudovao sa jos jednom aplikacijom-camera,kad se ubaci rom,instalirajte ovu kameru ima sve zive dodatke.
majkon80 dobar je taj rom tj. to je onaj IT4ALii3EN jedina zamerka sto je "osakacen" izbacen kompas senzor(vidi se u skripti) tako da idem rucni rezim standardni cm6.1.1 a8.2 i patch-evi,
testirao modifikovani rock plejer(za intercept drajvere) za divx video poprilicno smooth,jedina zamerka sto je i on "osakacen" pa izbacili za titlove
"Variety's the very spice of life, That gives it all its flavor"
ovo je strasno . juce sam stavio froyo iz posta iznad i pola aplikacija mi neradi. nece da mi pokaze widgete i ako ih pokaze pri sledecem boot-ovanju ih vise nema. bagovit je do bola. nemogu ni sve da nabrojim koliko ih ima. posle sam probao da stavim onaj koji nije osakacen i nece da se upali telefon uopste. 20 min je vrteo bootlop. poludeo sam. sada sam ope flesovao tel, root i ide 1.3.1 nema bagova i ostalih zajebancija.
majkon80, nemam vise zivaca ni vremena. od juce popodne pokusavam da stavim froyo. kad naprave to da STVARNO RADI (bez bagova i ostalih sr....) onda cu da se updat-ujem na fryo. do tada 1.3.1
Kod mene,ama bas nista ne baguje.Uspeo sam iz prve da ubacim ovaj ponovo rom,pa posle peceve.Takodje i bestboy njemu sam proprucio i on je uspeo i sve mu sljaka,imao je problem samo oko povezivanja sa lap topom,mozda je posle i resio to.
sad se setih jos jednog baga. naime, poruke uopste nisam mogao da kilujem I stalno su se otvarali programi i kocili tel. ostane mi po 25mgb rama. sacekacu jps malo. mozda uskoro izadje 8.3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.