Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Hm...danas sam testirao signal na samo 3G mrezi, i necete poverovati ali mi se baterija sa 3g signalom ustalila i cini mi se ide na bolje. Necu jos nista da pricam, ali mislim da ima napretka,zasto i kako ne pitajte, ni sam ne znam. Logicno mi je da 2g signal postoji svuda ali 3g ne, kako se ovo desilo, nemam pojma...
@zoreli, da definitivno je tako. pomislio sam da sam resio problem sa 3g mrezom, ali nista, trajalo je svega par sati i posle opet isto. Ekran mi je trosio izmedju 56-79 procenata. Samo mi nije jasno stra trosi kada je iskljucen ali ajde. ceka se neki update koji ce to da opegla, nadam se
Danas testirao Antutu score - 50671, monster score .
@zoreli , oseca se promena sa N2 pa i N3. N2 sam imao, a N3 dobrano izucio, N4 nije nista wooow po pitanju opcija, ali su uradili samo takav posao sa cpu i ram-om, MADA...mi se cini da je memorijski malko sporiji od konkurencije sa Snap cpu-om (Exynos verzija naravno)
Nije bas 50% jer S5 evo na Lizalici gura oko 42-43 000, nekada i vise moze da baci
Ali svakako da je ovo odlican skor, ne znam da li ima jos telefona koji koji idu na preko 50 000
Azimuth, znaš i sam - uzmeš Nexus 5 napraviš "TuTuMrak" test a on napravi malte ne duplo manji skor od S5 / Note 3-4 ,G3 ,..... itd , drugi primer ubacim u Note 3 ROM S5 - podignem mu CPU/GPU u nebesa i radi u svim operacijama (apps/igrice) neverovatno brzo a skor bude 32.000 , treći primer G3 sa Lollipop i custom kernelom gde su CPU 2700/400 i GPU 450 daje skor 36000 a na 4.4.2 daje 40.000 ... skroz
@zoreli e da su polu namesteni . stavio sam juce Kaspersky na telefon, isti simptomi kao na N2, cim se instalira aparat tako krene da koci i da brljavi da to nije normalno
@Zile995, tako je . to mi je obaveza, moram da testiran svaki build koji izadje, a posto bacuske naravno ne daju test telefone, moram na svom da testiram
Jednom sam uspeo da fb uzmem i smanjim nekako a da mi u pozadini ostane ekran, ne na foru one-handed operation niti multiwindows nwgo su se pojavile dve strelice ya gore i dole, kao za smanjivanje, sada nema sanse opet to da uradim. jel zna neko o cemu pricam ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.