Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)
Hvala Joco, jeste edge. Ja sam odmah predložio Zoreliju da preimenuje temu u S6/ S6edge i da sve pišemo jednoj temi. Ovako je nepregledno.
Baraba hvala! Ne verujem da će to biti skoro.
Baraba hvala! Ne verujem da će to biti skoro.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
iKe, Čestitke ! Sa srećom !
Ako budeš mogao, postavi par slika sa kamere
imao sam prilike da vidim Edge model u Telenoru, zaista je perfektan.
Ako budeš mogao, postavi par slika sa kamere

Samsung Galaxy S20 Ultra
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nisam dobro video slike, mislio sam da je "obicna" 6-ica.iKe napisao:Hvala Joco, jeste edge.

Nadam se da ces posle nekog vremena da nam (mozda u temi za 6 Edž

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam ni mislio skoro, i nemaš za šta, uzeo si vrh ponude, već kad taj odslužio svoje. I? Kakvi su prvi utisci?
- iKe
- Mobil manijak
Baraba, nemam vremena ni da ga pošteno koristim, a ne nešto više. Ali do sada da kažem, sve je stvarno vrh. Kamera, ekran, brzina izrada. Zvuk nisam probao, ali sam pustio klip na YouTube-u jako se čuje.
Uvek sam gajio neku averziju prema Samsungu i touchwiz-u, ali mi na ovom telefonu ni to ne smeta. Smeta mi to koliko treba da paziš na telefon i zbog otisaka i prilikom rukovanja. Nećeš mi verovati koliko sam se opuštenije osećao kada sam uzeo Galaxy Nexus da podesim sinu. Ali dobro možda je to neki početni utisak, verujem da kada malo duže koristim telefon malo ću se manje time opterećivati.
Uvek sam gajio neku averziju prema Samsungu i touchwiz-u, ali mi na ovom telefonu ni to ne smeta. Smeta mi to koliko treba da paziš na telefon i zbog otisaka i prilikom rukovanja. Nećeš mi verovati koliko sam se opuštenije osećao kada sam uzeo Galaxy Nexus da podesim sinu. Ali dobro možda je to neki početni utisak, verujem da kada malo duže koristim telefon malo ću se manje time opterećivati.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
je l' mozes da napises, slobodno sve sto mislis i primecujes konkretno, razliku izmedju G2 LG-ja i tog Samsunga ili Nexus-a i S6... svejedno koji ces uporediti sa S6... koji si ti najvise koristio
koliko je brzi, kvalitet fotografija gledane na kompu... sta god primetis kao razliku, bilo koliko da je velika ili mala, ja bih voleo da napises ovde...
ako moze - moze a ako ne - jbga...

koliko je brzi, kvalitet fotografija gledane na kompu... sta god primetis kao razliku, bilo koliko da je velika ili mala, ja bih voleo da napises ovde...

- iKe
- Mobil manijak
iLuka, može zašto da ne. Samo možda ne mogu baš ovih dana detaljno sve da testiram. Onako na brzinu. Iznenadio me koliko je brz, čak primetno brži u odnosu na G2. Kamera brže radi, ali ne znam kolika je razlika na PC-ju. Izrada je daleko bolja na Samsungu. Svako ko je video, pa i oni koji koriste iPhone kažu da im se sviđa i da deluje kvalitetno. Ovaj zakrivljeni ekran ga dosta izdvaja od drugih telefona. Čitač otisaka prsta meni ne pogodi baš uvek iz prve, ali možda nisam najbolje snimio, pa ću pokušati da ispravim. Ekran je odličan, deluje kao da direktno pritiskaš ikonice, mada na onim zakrivljenim delovima se boja malo drugačije prelama. Baterija kraće traje od G2, ali mi deluje da će u svakom slučaju izdržati dan. Sada mi je na 86%, od pola 7 jutros, ali sa pola sata SOT-a. Brzo se puni, za malo više od sata se napuni. Signal je dobar, kao na G2. Pitaj ako te nešto konkretno zanima. Pokušaću posle vikenda da nešto više slikam i da prebacim neku muziku, da vidim kako se čuje.
Naravno da se slazem, imao sam prilike da uzivo cackam S6, ali aludiram na to, kao sto je neko vec i shvatio, kolika je razlika u ceni izmedju, recimo, ta dva aparata a svi znamo koliko je dobar G2...
- iKe
- Mobil manijak
Da, odličan je G2 kao uostalom i mnogi aparati u tom cenovnom rangu i biće još dugo aktualni.
Ali u pravu si, stvarno S6 vredi svaku paru.
Ali u pravu si, stvarno S6 vredi svaku paru.
- iKe
- Mobil manijak
Proveru vršite tako što ukucate*#34971539# i onda izaberete ISP VER CHECK. Ne znam da li ima neke razlike u kameri, kažu da je i Samsungova isocell dobra, ali meni je ipak drago što je moja made by Sony 

Kakve se cene ocekuju za mesecak dana,vec vidim da su puni oglasi po 600e,ima li sanse da to bude 500.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mozda i ima sanse da dodju na 550,al onda bi morao S5 nov da bude 300.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
Ne mora znaciti, ja sam prosle godine u avgustu kupio S5 za 440 kada je S4 bio 330 evra
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Sacekaj dva meseca,spustice se na 500e S6
...ode cena na 600 za nove sa nasih mreza... da li su zakljucani svi sa svih mreza ili ne? jos malo pa cena ista k'o iphone6 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ima ih i po 580€ na oglasima , biće S6 vrlo brzo na oko 500-550€ .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- iKe
- Mobil manijak
Htedoh pre neki dan da naručim bežični punjač sa KP za 50€, ali nisam. Danas nađem i punjač i neki clear case za 3.500 u Vipu. Inače baterija drži bolje nego što sam očekivao.

2d 5h? Pa ja na s5 nemam 2h sceen time za to vreme.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- iKe
- Mobil manijak
Pa nisam stigao mnogo da koristim telefon. Mada ovaj test nije po standardu koji propisuje Baraba. Koristio sam ga samo na 2g. Evo sada rezultat sve na 3g.

Napomena imao sam dopunu na oko 70% jer sam prebacivao neke pesme i film sa PC-ja jedno 10 minuta.

Napomena imao sam dopunu na oko 70% jer sam prebacivao neke pesme i film sa PC-ja jedno 10 minuta.