Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
AOD je ekstra koristan. Lampica totalno gubi smisao, sve vidis na ekranu i milina. Tesko bih se odvikao od njega sada.
A edge svetlo ne moze da bude korisnije jer traje par sekundi i to je to. Kako ces posle da vidis imas li nesto propusteno?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
A edge svetlo ne moze da bude korisnije jer traje par sekundi i to je to. Kako ces posle da vidis imas li nesto propusteno?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nista ne moze toliko dobro da zameni led not pa cak ni AOD a po telefonu verovatno kosta manje od 1$. Ok, neko ce da kaze dolar po dolar i nakupi se ali budimo realni. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Naravno da se nakupi, ako za godinu dana prodaju, recimo, 50 miliona Notara, to je ušteda od, recimo, 50 miliona dolara. 

Najkorisnija ubedljivo funkcija je led svetlo koje menja boja i tacno znam koja je aplikacija u pitanju i nema problema
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
+1 Upravo tako. A pritom je sa vece razdaljine uocljivije od AOD, u smislu da po boji tacno znas koje je obavestenje u pitanju.
Evi malo si preterao, sigurno brojka nije ni priblizna toj koju si naveo na godisnjem nivou, posebno za Note seriju koja je uvek bila manje prodavanija u odnosu na S. Neka povecaju cenu telefona za par $ i eto, problem resen a svakako led not itekako vredi po mom misljenju.
Evi malo si preterao, sigurno brojka nije ni priblizna toj koju si naveo na godisnjem nivou, posebno za Note seriju koja je uvek bila manje prodavanija u odnosu na S. Neka povecaju cenu telefona za par $ i eto, problem resen a svakako led not itekako vredi po mom misljenju.

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Zanimljivo, ja u AOD nemam notifikaciju za propušten poziv, mada je moguće da je to i zbog toga što mi Phone nije default app za pozive...
Korisna i jedna i druga opcija za notifikacije. Jedna od stvari koja se uvek zamerala iPhone-u, na primer. Ne znam da li sad ovaj X ima nešto...
Naravno, slazem se da treba postojati. Ali ja diodu uopste ne vidim sa vece udaljenosti od AOD, cak njega lakse primetim. Diodica je mala i lose se vidi.Joxy napisao:Nista ne moze toliko dobro da zameni led not pa cak ni AOD a po telefonu verovatno kosta manje od 1$. Ok, neko ce da kaze dolar po dolar i nakupi se ali budimo realni.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Najbitnije je da postoji izbor. 
AOD je vrhunska stvar ali licno u vecini slucajeva prvo primetim led not pa kad pridjem do telefona ili ga uzmem vidim koja su obevastenja u pitanju.

AOD je vrhunska stvar ali licno u vecini slucajeva prvo primetim led not pa kad pridjem do telefona ili ga uzmem vidim koja su obevastenja u pitanju.
Batak, ne vidis diodicu sa vece udaljenosti, a vidis razliku izmedju 4k, 2k i 1080p ekrana... 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Green, ma njemu to zavisi od raspoloženja,... nekada vidi komarca na kilometar, a malo kasnije ne vidi belu kravu sa 2 metra. 

Pa kako da vidim onu diodicu malenu iz daljine? Lakse mi da vidim ekran od 6".Green napisao:Batak, ne vidis diodicu sa vece udaljenosti, a vidis razliku izmedju 4k, 2k i 1080p ekrana...

Vidim razliku, pogledaj ti ekran na S3 i ekran na S7 pa mi kazk vidis li razliku.

I na tom ekranu, sa veće udaljenosti vidiš notifikaciju na AoD, a ne vidiš da lampica blinkuje? Mislim, ok je da ti je AoD bolja opcija, ali da se ne vidi lampica... 

Sve je to verovatno stvar navike ali definitivno ne vidim dobro lampicu iz daljine jer je premala.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Šta bi tek rekli za lampicu za Huawei telefonima koja je definitivno premala ali mi je na Note bila malo i previše upadljiva. Doduše i ja tražim dlaku u jajetu ali eto to je moje neko zapažanje. 

- 1808
- Expert
Batak, tebi kako kad odgovara, nekada imaš mikroskopski vid i vidiš čak i piksele na ekranu, a potom ne vidiš led lampicu sa metar-dva da blinkuje. Stvarno si komedija od čoveka.

Ne'am pojma, mislio sam da su lampice na Samsungu bas bas vidljive. Mozda su na ovim novijim modelima malecne. To mi je kod prethodnog Xiaomi-ja bila mana, majusna lampica. Ali, ipak se mogla uociti sa nekoliko metara razdaljine.
- 1808
- Expert
Naravno da jesu, nego su njegovi komentari bez trunke objektivnosti. Stalno ide iz krajnosti u krajnost, pa tako postane kontradiktoran sam sebi, kao što je to ovde slučaj.Green napisao:....mislio sam da su lampice na Samsungu bas bas vidljive.

Problem sa note 8, probija svetlost na delu gde se sklapa ekran sa kucistem telefona.
Evo fotografija sa xda foruma kako to izgleda.
Vidi se samo po mraku i po jakom osvetljenju telefona. [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... d60449.jpg[/img]
Vidi se samo po mraku i po jakom osvetljenju telefona. [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... d60449.jpg[/img]
Ne prolupavaj se. Konkretno na S8 se lampica slabo vidi i to je to.1808 napisao: Naravno da jesu, nego su njegovi komentari bez trunke objektivnosti. Stalno ide iz krajnosti u krajnost, pa tako postane kontradiktoran sam sebi, kao što je to ovde slučaj.
A ekran ne gledam sa 6 metara pa da ne vidim razliku. Ali dobro, neko ne vidi ni sa 10cm.

To se desava na svakom Edge modelu pocev od S6e. Normalna pojava.Drakenzen napisao:Problem sa note 8, probija svetlost na delu gde se sklapa ekran sa kucistem telefona.