Samsung Galaxy Note 8

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Re: Samsung Galaxy Note 8

Post od Batak »

AOD je ekstra koristan. Lampica totalno gubi smisao, sve vidis na ekranu i milina. Tesko bih se odvikao od njega sada.
A edge svetlo ne moze da bude korisnije jer traje par sekundi i to je to. Kako ces posle da vidis imas li nesto propusteno?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Nista ne moze toliko dobro da zameni led not pa cak ni AOD a po telefonu verovatno kosta manje od 1$. Ok, neko ce da kaze dolar po dolar i nakupi se ali budimo realni. :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Naravno da se nakupi, ako za godinu dana prodaju, recimo, 50 miliona Notara, to je ušteda od, recimo, 50 miliona dolara. ;)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Najkorisnija ubedljivo funkcija je led svetlo koje menja boja i tacno znam koja je aplikacija u pitanju i nema problema

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

+1 Upravo tako. A pritom je sa vece razdaljine uocljivije od AOD, u smislu da po boji tacno znas koje je obavestenje u pitanju.
Evi malo si preterao, sigurno brojka nije ni priblizna toj koju si naveo na godisnjem nivou, posebno za Note seriju koja je uvek bila manje prodavanija u odnosu na S. Neka povecaju cenu telefona za par $ i eto, problem resen a svakako led not itekako vredi po mom misljenju. :)

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Zanimljivo, ja u AOD nemam notifikaciju za propušten poziv, mada je moguće da je to i zbog toga što mi Phone nije default app za pozive...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Korisna i jedna i druga opcija za notifikacije. Jedna od stvari koja se uvek zamerala iPhone-u, na primer. Ne znam da li sad ovaj X ima nešto...

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Joxy napisao:Nista ne moze toliko dobro da zameni led not pa cak ni AOD a po telefonu verovatno kosta manje od 1$. Ok, neko ce da kaze dolar po dolar i nakupi se ali budimo realni. :)
Naravno, slazem se da treba postojati. Ali ja diodu uopste ne vidim sa vece udaljenosti od AOD, cak njega lakse primetim. Diodica je mala i lose se vidi.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Najbitnije je da postoji izbor. :)
AOD je vrhunska stvar ali licno u vecini slucajeva prvo primetim led not pa kad pridjem do telefona ili ga uzmem vidim koja su obevastenja u pitanju.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Batak, ne vidis diodicu sa vece udaljenosti, a vidis razliku izmedju 4k, 2k i 1080p ekrana... :D

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Green, ma njemu to zavisi od raspoloženja,... nekada vidi komarca na kilometar, a malo kasnije ne vidi belu kravu sa 2 metra. :lol:

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Green napisao:Batak, ne vidis diodicu sa vece udaljenosti, a vidis razliku izmedju 4k, 2k i 1080p ekrana... :D
Pa kako da vidim onu diodicu malenu iz daljine? Lakse mi da vidim ekran od 6". :D
Vidim razliku, pogledaj ti ekran na S3 i ekran na S7 pa mi kazk vidis li razliku. :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

I na tom ekranu, sa veće udaljenosti vidiš notifikaciju na AoD, a ne vidiš da lampica blinkuje? Mislim, ok je da ti je AoD bolja opcija, ali da se ne vidi lampica... :uhuh:

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

Sve je to verovatno stvar navike ali definitivno ne vidim dobro lampicu iz daljine jer je premala.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Šta bi tek rekli za lampicu za Huawei telefonima koja je definitivno premala ali mi je na Note bila malo i previše upadljiva. Doduše i ja tražim dlaku u jajetu ali eto to je moje neko zapažanje. :D

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

Batak, tebi kako kad odgovara, nekada imaš mikroskopski vid i vidiš čak i piksele na ekranu, a potom ne vidiš led lampicu sa metar-dva da blinkuje. Stvarno si komedija od čoveka. :lol: :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ne'am pojma, mislio sam da su lampice na Samsungu bas bas vidljive. Mozda su na ovim novijim modelima malecne. To mi je kod prethodnog Xiaomi-ja bila mana, majusna lampica. Ali, ipak se mogla uociti sa nekoliko metara razdaljine.

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

Green napisao:....mislio sam da su lampice na Samsungu bas bas vidljive.
Naravno da jesu, nego su njegovi komentari bez trunke objektivnosti. Stalno ide iz krajnosti u krajnost, pa tako postane kontradiktoran sam sebi, kao što je to ovde slučaj. :)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Problem sa note 8, probija svetlost na delu gde se sklapa ekran sa kucistem telefona.
Evo fotografija sa xda foruma kako to izgleda.
Vidi se samo po mraku i po jakom osvetljenju telefona. [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... d60449.jpg[/img]

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Batak »

1808 napisao: Naravno da jesu, nego su njegovi komentari bez trunke objektivnosti. Stalno ide iz krajnosti u krajnost, pa tako postane kontradiktoran sam sebi, kao što je to ovde slučaj. :)
Ne prolupavaj se. Konkretno na S8 se lampica slabo vidi i to je to.
A ekran ne gledam sa 6 metara pa da ne vidim razliku. Ali dobro, neko ne vidi ni sa 10cm. :)
Drakenzen napisao:Problem sa note 8, probija svetlost na delu gde se sklapa ekran sa kucistem telefona.
Evo fotografija sa xda foruma kako to izgleda.
Vidi se samo po mraku i po jakom osvetljenju telefona. [img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201801 ... d60449.jpg[/img]

To se desava na svakom Edge modelu pocev od S6e. Normalna pojava.

Odgovori