Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Cu ne pije kahvu?Auu pa kako ti mozes uopste da pises ovde,ovde svi piju kahvu i jedu rahtluk
Salu na stranu,ma voleo bih da kuckam sa njima uvek su puni informacija dobro bi dosli na ovoj temi
Mada sto se vise koprcaju sve se vise umotavaju u nasu paucinu ,uvek je to tako ,prvo male zamerke onda velike i na kraju samo vidis post "Ljudi pobedili ste ,eto nas sa novim N3 ":))
Кало ствари стоје, knox се може ресетовати на n9000, а на n9005 не. За сада се тако говори на xda. Опет, то да ли ће ти признати гаранцију или не, зависи на крају крајева искључиво од сервисера.
Azimuth nismo se razumeli, nema linije nego LINIJU i to samo ponekad. Nosio sam ga u radnju gde sam ga kupio, lik mi rece, "slobodno flesuj, garanciju ti ne diram ili ga ostavi pa cu ga ja flesovati; verujem da je softverski posto nije mrtav pixel niti sje ima stalno-pojavljuje se. Napominjem da pri snimanju kamerom NEMAM nikakve crtice niti linije kako je neko ovde napomenuo. Ne rece mi Azimuth da li ce mi poljski NB3 promeniti CSC posle flesa i full wipe-a?
U tome je stvar. NE MOZE. Napravio screen shot, odneo liku u radnju on kaze "gde je linija ja ne vidim nista." Pogledam i ja i ono stvarno NE VIDI SE NISTA jos sam je lepo zaokruzio S pen-om zutom bojom, nekako se "izgubila" bas mi je to rebus...
nenad.fil, da, menja se CSC.
Sto se flesovanja i garancije tice. Garanciju neces sigurno izgubiti sve dok je knox 0x0. E sad, ako prebaci na 0x1 onda je vec pitanje i zavisi od prodavnice do prodavnice da li ce ti uvaziti garanciju. Na ovu temu se vodilo i vodi mnogo diskusija.
Sama procedura flesovanja je prilicno jednostavna. Odin 3.0.9 ti treba. ROM skini koji hoces. Drajvere pretpostavljam da vec imas. Telefon u download mod, prikopcas na komp sa kablom, u AP stavi ovaj md5.tar fajl i opali start. To je to. Srecno
nenad.fil, opusteno i za jedno i za drugo. Moj je bio za britansko trziste tj region, zveknuo sam mu za svajcarsko i radi savrseno. Inace, dokle god ides samo na gore sa romovima i dokle god je oficijalni rom, ne trebas da brines za knox. Njega mozes zeznuti ako pokusas da se vratis nize, npr na 4.3, ili ako omanes u rutovanju i sl. Pa i kad se digne na 0x1, nije to nista strasno. Gubis samo OTA i eventualno garanciju.
Vidim da pominjete nemogućnost povratka na 4.3 ako se flashuje 4.4.2 - pa nije nemoguce, bar znam za S4 a za njega je isto postojala takva priča. Ako uradite Nand Backup 4.3 ROM-a taj backup uredno mozete da vratite. Ja uspela.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Е сад кад знам да и Нинолина има Knox 0x1, онда ме баш заболе за Шљамсунг и њихов warranty flag
Има на XDA брдо тема у подфоруму за N3, и тамо кажу да се не може вратити на 4.3... Исто ми је и рекао лик у Беграм сервису. Претпостављам да постоји начин, као и за све. Није искључено да би то твоје упалило.
Pa dobro, to je onda druga stvar. Ja ne bih da mrdam sa 0x0 ako ne moram. Barem ne za sada. Kada provale kako se moze resetovati onda super, igracemo se. Mada, iskren da ti budem, ne vidim poentu custom romova na ovim telefonima. Oficijalni radi vise nego odlicno. Nadam se da je isto i sa S4.
Ceftriaxone, ja ti pričam iz ličnog iskustva. Ja sam vec vise puta isprobavala 4.4.2 i vraćala bez problema backup 4.3 ROM-a.
Azimuth, Custom ROM je kod mene obavezan jer sam uvek sa njima imala bolja iskustva nego sa zvanicnim. Isto vazi i za Custom Kernele. Otvaraju ti gomilu dodatnih mogucnosti.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.