Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pa ako nekome nije žao što je zbog 3 nedelje čekanja izgubio 200e, onda svaka čast. Mora da ima novca na bacanje.
Što se tiče servisa, ja bih lično išao i žalio se ponovo. Jednostavno, platio si i nemoj da prihvatiš bilo šta sumnjivo. Ako treba neka ovi u poslovnici napišu šta ti smeta i šta si primetio, pa neka sa tom napomenom pošalju telefon. Mislim, to je moje mišljenje. Ne dozvoljavam da me zavlače ako ja plaćam.
Napisali su oni sve sto sam im rekao. A u odgovru stoji da navedene stvari nisu primecenje prilikom testiranja, I da home dugme radi kako treba. Ono radi super, al mene nervira sto krcka. -.- Trazio sam po netu, jos se niko nije zalio na ovaj problem. Ali Note 3 ga je imao, tj nesto slicno.
@xxdulexx e pa onda ne znam šta bih ti rekao. Jel to baš smeta pri radu ili? Mislim, i ja sam sitničav Kada je tako nešto u pitanju i želim da sve bude full, ali ako zaista nije nešto krupno, onda ti neće uvažiti reklamacije, jer oni sve te pojave smatraju normalnim a ne fabričkim greškama ili felerima.
Stigao plavi,32 gb neotpakovan.Videcu sta dalje,keva hoce za nju ili da joj dam g2 a ja da uzmem s5 sto nema teorije
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.