Samsung Galaxy S7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7
A kolika je sad cena polovnog S7?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa oko godinu dana starog oko 300 evra,što znači da bi ti mogla za tvoj,ako odbijemo cenu ekrana,da uzmeš oko 50! Najbolja solucija je da ako možeš da nađeš negde polovan ekran,da ga zameniš i kao takvog da ga prodaš! E sad ako budeš "neiskrena" možeš da solidno zaradiš,a s druge strane opet,teško da će neko hteti telefon kome je ekran menjan. Teška odluka!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Uh, bas bezveze. A ne bih nikada mogla da ga nekome prodam, a da ne naglasim tako nešto. Izgleda da se ne isplati menjati ekran, pa koliko izdrži neka ga
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako imaš garanciju nosi ga u ovlašćeni servis (ProMobi) pa će ti zameniti besplatno.
Da li je razlika s7 i s7edge samo u bateriji i displeju? Kamera ista ?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
I problemima edge panela hahahaha. Onako pitam. Meni je dijagonala 5.1 i 5.2 idealna...
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Prednja kamera je bolja na EDGE.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Nije tacno.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Jeste. Uporedjivao sam. Sa vise primeraka.
Bas sam dosta citao i gledao usporedbe... cak i na samsung sajtu navode da je bukvalno ista kamera. Mozda si uporedjivao falican s7
I ja sam uporedjivao. Kod zadnje kamere ima velikih razlika (na nekim primercima dosta muti ka coskovima) sto je vrlo zanimljivo.marko.jtd napisao:Jeste. Uporedjivao sam. Sa vise primeraka.
Ti cas kazes da nema razlika, pa onda da si uporedjivao i da ima... odluci se 

Nisi video ovo "kod zadnje"? 
Kod zadnje ima jer slepci stavljaju razlicite senzore. Da ne bude zabune, ne mislim na razliku i senzoru izmedju S7 i S7e. Mesaju senzore na oba modela pa je tako izmedju 2 S7 kojima stalno imam pristup razlika poprilicna. Prednja je ocajna svakako.

Kod zadnje ima jer slepci stavljaju razlicite senzore. Da ne bude zabune, ne mislim na razliku i senzoru izmedju S7 i S7e. Mesaju senzore na oba modela pa je tako izmedju 2 S7 kojima stalno imam pristup razlika poprilicna. Prednja je ocajna svakako.
Ja znam da mi se X puta desilo da je prljavo staklo kamere... bijela slika ili los balans bijele... Ocistim, i onda sve bude super 

To je normalno. Nemoj da jedes burek. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Mazzy,

Ili jedi burek, pa posle jela skini rukavice.Batak napisao:Nemoj da jedes burek.![]()

Samo janjetina . Iz Jablanice sam hahahaahha
Pozdrav,
Radio sam rutovanje, i sve je ispalo dobro, ali kada sam restartovao telefon, nije hteo da se pokrene, pisalo je crvenim slovima "Custom Binary Blocked By FRP Lock". Moze li pomoc? Sta da radim?
Radio sam rutovanje, i sve je ispalo dobro, ali kada sam restartovao telefon, nije hteo da se pokrene, pisalo je crvenim slovima "Custom Binary Blocked By FRP Lock". Moze li pomoc? Sta da radim?
Prijatelj kupio danas S7 ... i ja malo uzeo da vidim, primjetim ove ikone gore (mreza,sat itd) su nekako vece i drugacije.... FOnt je isti, rezolucija ista...Nougat takodjer... kako to ?