Kamera je dosta upadljiva, ali ne toliko drastično, uživo to izgleda bolje. No, smatram da je dizajn S10 serije za klasu bolji od svih modela iz obogodišnje S20 serije. Samo crni model je bio izložen koji izgleda kao FBI baza otiska prstiju, neverovatno koliko crna boja loše izgleda na staklenim telefonima (po mom mišljenju). S20 Ultra u sivoj boji nije bila izložena, ali će svakao dobiti i tu boju pre početka zvanične prodaje.
Mislio sam da osvežavanje ekrana od 120Hz nije tolko primetno, ali prevario sam se. Neverovanto koliko telefon deluje fluidno sa 120Hz. S10 Plus i Note 10 Plus (sa kojima sam uporedio S20 Ultra) su izuzetno fluidni uređaji, ali sa S20 Ultra je poseban nivo, izuzetno korisničko iskustvo pri 120Hz.
Pitah radnice u Samsung radnji u TC Ušće u pogledu natpisa od 10x Space zoom umesto 100x, naravno ona ne zna i izvlače se da je 10x optički a 100x space zoom i da zbog toga stoji 10x a ne 100x. Na moju konstataciju da na svim primercima na YT i na slikma na Samsung sajtu stoji 100x i da to upravo i treba da stoji pored natpis Space zoom, kaže mi da izložbeni primerci nisu za prodaju i da je to možda razlog zašto ne piše 100x nego 10x, drugim rečima nemaju pojma.
Evo nekih fotki S20 Ultra.