Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Dalabu, ne znam koliko bi mogla koštati popravka i gdje da ga nosiš ali moguće i da softver brljavi. Meni se dešavalo na S3 povremeno da uopšte ne registruje punjač kad ga prikopčam, sve dok ne ugasim/upalim telefon. Čak i da odradiš hard reset pa kad se uvjeriš da nije do softvera onda da nosiš na servis. 

Zoreli, jednostavno nije onoliko poboljšanje koliko sam očekivao.
To što uveče imam 15% baterije više mi je svejedno ako moram da stavljam na punjač tokom noći da bi sutra izgurao dan. Fluidnije kretanje kroz meni je lepo, ali ako aplikacije i dalje razmišljaju, šta sam ustvari dobio?
To što uveče imam 15% baterije više mi je svejedno ako moram da stavljam na punjač tokom noći da bi sutra izgurao dan. Fluidnije kretanje kroz meni je lepo, ali ako aplikacije i dalje razmišljaju, šta sam ustvari dobio?
Poslednja izmena od araphel u Sub, 31. Avg 2013. 18:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Dalabu isti problem sam imao i ja ,upravo danas mi je mob stigao iz ovlascenog servisa za mob bg elektronik mob je kupljen u telenoru i pod garancijom je jos godinu dana. Znaci otisao je konektor punjaca to su mi zamenili kao sto sam i mislio. Ja sam se nadao da je problem bio softwerske prirode ali radi se o cisto mehanickom problemu. Meni je mob bio 7 dana u servisu ,po neovlascenim servisima zamena se krece od 10 do 30€ . 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Dalabu
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 19:11
- :: iPhone 6 plus
- :: Samsung galaxy note2
Danas sam uspeo da ga napunim, izduvavao fenom, cistio alkoholom ali izgleda da mu servis ne gine...

Ovoliko neuspeha jos nikome nije uspelo.
Bukvalno sam ja imao isti problem,nemoj mnogo da cackas taj ulaz da ne prespojis neki kontakt. Pa jel ti je mob pod garancijom,moja preporuka je svakako ovlascen servis
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Dalabu
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 19:11
- :: iPhone 6 plus
- :: Samsung galaxy note2
Nije pod garancijom ali cu ga svakako nositi u neki ovlasceni servis. Ne daje mi se bas svima u ruke. Najblizi mi je neki ovl begram na nbgd.
Ovoliko neuspeha jos nikome nije uspelo.
Primetio sam jedan problem sa Android Revolution koji nisam imao ranije: browser ima proble da kad se tapne na back, upadne u glupi loop i vraća se uvek na istu stranicu. Reč je o standardnom Android browseru, ostale ne koristim.
Zoreli, jesi ti imao ovakav problem? Ako ne koristiš stock browser, možeš li ipak da pribaš sa nekom stranicim? Čisto da znam da li se samo meni dešava ili je opšti problem?
Ne dešava se uvek, ali jako često.
Zoreli, jesi ti imao ovakav problem? Ako ne koristiš stock browser, možeš li ipak da pribaš sa nekom stranicim? Čisto da znam da li se samo meni dešava ili je opšti problem?
Ne dešava se uvek, ali jako često.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ne , nikada nisam imao takav problem a baš koristim stock browser (iako imam i Chrome instaliran) , stvarno ne znam šta bi to moglo biti .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Hmmmmm....meni se dešava kad otvorim mobilni svet jako često, b92 praktično uvek, skoro svaki put kad nešto otvorim kao link iz bilo koje aplikacije....nemam pojma.
Moraću da vidim kako će se ponašati, pokušavam da skontam šta sam instalirao od aplikacija odmah po promeni ROMa, možda neka aplikacija pravi problem, mada ne kontam šta bi.
Moraću da vidim kako će se ponašati, pokušavam da skontam šta sam instalirao od aplikacija odmah po promeni ROMa, možda neka aplikacija pravi problem, mada ne kontam šta bi.
- zoreli
- Moderator
Probaj da izbrišeš data/cash u menadžeru aplikacija/pretraživač ...
Jedino što sam time dobio je da sam sad pogubio sve svoje bookmarke, a google nalog mi sad prikazuje grešku prilikom pokušaja sinhronizacije interneta.
Što se više trudim, sve više mislim da je najbolje bilo da od starta ništa nisam dirao. Sad već ozbiljno razmišljam da Note 2 prodam ili menjam za neki WP8.
Što se više trudim, sve više mislim da je najbolje bilo da od starta ništa nisam dirao. Sad već ozbiljno razmišljam da Note 2 prodam ili menjam za neki WP8.
- zoreli
- Moderator
Pa instaliraj Chrome i automatski će ti se sinhronizovati i stock browser sa njim (podaci sa računara) ... uzmi Lumiu 920 (evo vidim da se nove mogu naći i po 275 evra) , Android definitivno zahteva mnogo personalizacije (vremena i truda) .
Vratio sam sve sa titanium backup. Ne želim da instaliram chrome, jedva sam dočekao da mogu da ga se ratosiljam. Odvratan browser. Ne volim da imam po dve ili više aplikacija koje rade istu stvar, to mi je besmisleno.
Nije problem u personalizacini, naštelovao sam ga ja odmah da mi izgleda kako ja hoću. Nekonzistentne performanse i besmisleni bagovi su problem, užasno neoptimizovan sistem.
Evo ti primer: iPhone 4, koji je već tri godine star hardver, brže otvori YouTube aplikaciju nego Note 2. Čak i Xperia J, sa stock Jelly Bean ROMom, otvara istu aplikaciju brže nego Note 2. Ovo je potpuna besmislica i ne bi smelo da se dešava.
Uređaj sa 2gb RAMa i quadcore procesorom ne bi smeo da pravi takve brljotine.
Nije problem u personalizacini, naštelovao sam ga ja odmah da mi izgleda kako ja hoću. Nekonzistentne performanse i besmisleni bagovi su problem, užasno neoptimizovan sistem.
Evo ti primer: iPhone 4, koji je već tri godine star hardver, brže otvori YouTube aplikaciju nego Note 2. Čak i Xperia J, sa stock Jelly Bean ROMom, otvara istu aplikaciju brže nego Note 2. Ovo je potpuna besmislica i ne bi smelo da se dešava.
- zoreli
- Moderator
Apsolutno se slažem , jedino čist Android radi baš dobro ali meni se ne sviđa taj look . Vidim da je Lumia već "pečena"araphel napisao:

Meni se jako sviđa čist Android, ali mi se ne gubi S Pen funkcionalnost.
Ozbiljno razmišljam o zameni...videćemo.
Ozbiljno razmišljam o zameni...videćemo.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
araphel, a koju to s pen funkcionalnost gubis? zavisi koji stock android rom stavis, ja na Note 1 koristm ParanoidAndroid i ima u podesavanjima opcija da se namesti koji "pen gesture" ce da radi sta, tako da imam back & menu poteze plus mozes da dodelis da odredjeni potez otvara odredjenu aplikaciju, ne znam stvarno sta onda gubis?
a note1 sa cistim androidom prosto leti [4.3], mogu misliti kako na dvojci klizi...
oprobaj ga malo pre nego sto se zaletis na neku Lumiu...
a note1 sa cistim androidom prosto leti [4.3], mogu misliti kako na dvojci klizi...

oprobaj ga malo pre nego sto se zaletis na neku Lumiu...

Samo nek se rolaju....sarme.
Pera Detlić, mislim pre scega na S Note i S planner, kao i mogućnost "odsecanja" dela ekrana pomoću olovke. Ja te funkcije jako mnogo koristim.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Danas sam nakon evo skoro 10 dana kako sam uzeo Note 2, sreo kolegu koji ima S4 i kad sam uzeo S4 u ruke moja reakcija je bila "a jest malen telefon, kako vidiš raditi na njemu". Realno poslije sam se sam sebi smijao pa reko da podijelim i sa vama svoju reakciju.

Tako je to, Janka. Ja imam pored Note 2 i iPhone 4 kao službeni telefon, i svaki put kad trebam nešto na njemu da uradim, iznerviram se kako je sve sitno i ne mogu svojim ćevapima ništa lepo da pogodim na ekranu