Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)
Ma Samsung Galaxy serija je vise statusni simbol za manje poznavaoce telefona,defakto.Da pola fukncija nema dobar deo bi ga i dalje kupovalo jer je S6.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
A ima i onih koji kupe aparat, pa im kao na nokijama ranije zvoni Nokia tune
. Ali torba preko ruke, zunzara naocare i idemo u knez

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
vojkan85, ma kakav Knez - idemo valjda u Strahinjica Bana!
Knez je socijala.

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
bata bogdan, neko procene kažu da je prodato 10 miliona, mada iz Samsunga kažu da te cifre nisu tačne.
Galaxy S6 sales
Ono što sam ja čuo je da se običan model ne traži preterano mnogo, a da edge ne mogu da proizvedu u dovoljnim količinama.
Ne stižem da napišem nešto više o telefonu i da ne ispadne da hvalim ono što sam ja kupio, ali sam stvarno prezadovoljan.
Lično mislim da je android ubedljivo najbolji OS i sa G2 sam bio veoma zadovoljan, a ono što mi se nije kod njega sviđalo ovde radi odlično.
Kamera je najveći napredak, kako po brzini tako i po kvalitetu, kao i zvuk, kako u slušalici tako i na zvučniku. Čak mi i baterija uz umereno korišćenje traje opušteno dva dana.
Stvarno deluje i jeste premium uređaj i svakome ko ga je video i uzeo u ruke je reakcija bila WoW.
I ono što sam mislio da neću koristiti, kao čitač otiska prsta i bežično punjenje se pokazalo kao korisna i praktična stvar.
Touchwiz i pored toga što je uglavnom osporavan meni ne smeta i lepo i brzo radi. uvek imamo oko 1 GB RAMa slobodno. Bolje izgleda i radi nego na Tab s 8.4 na primer.
Kupio sam i neke Spigen zaštite, ali uglavnom telefon koristim bez njih, jer mnogo lepše izgleda. Mada onda mora mnogo da se pazi.
Realno najveća mana je cena, jer i modeli prethodne, pa i generacije pre te mogu da završe posao isto ili slično kao i S6, ali kada sam već izdvojio za ovaj model ne mogu da kažem da se kajem.
Galaxy S6 sales
Ono što sam ja čuo je da se običan model ne traži preterano mnogo, a da edge ne mogu da proizvedu u dovoljnim količinama.
Ne stižem da napišem nešto više o telefonu i da ne ispadne da hvalim ono što sam ja kupio, ali sam stvarno prezadovoljan.
Lično mislim da je android ubedljivo najbolji OS i sa G2 sam bio veoma zadovoljan, a ono što mi se nije kod njega sviđalo ovde radi odlično.
Kamera je najveći napredak, kako po brzini tako i po kvalitetu, kao i zvuk, kako u slušalici tako i na zvučniku. Čak mi i baterija uz umereno korišćenje traje opušteno dva dana.
Stvarno deluje i jeste premium uređaj i svakome ko ga je video i uzeo u ruke je reakcija bila WoW.
I ono što sam mislio da neću koristiti, kao čitač otiska prsta i bežično punjenje se pokazalo kao korisna i praktična stvar.
Touchwiz i pored toga što je uglavnom osporavan meni ne smeta i lepo i brzo radi. uvek imamo oko 1 GB RAMa slobodno. Bolje izgleda i radi nego na Tab s 8.4 na primer.
Kupio sam i neke Spigen zaštite, ali uglavnom telefon koristim bez njih, jer mnogo lepše izgleda. Mada onda mora mnogo da se pazi.
Realno najveća mana je cena, jer i modeli prethodne, pa i generacije pre te mogu da završe posao isto ili slično kao i S6, ali kada sam već izdvojio za ovaj model ne mogu da kažem da se kajem.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Tačno tako. Prodaja edge modele je skoro 1:1. A mislilo se da će biti 4:1 za S6. Prodaja je usporena zbog toga i zato su te cifre.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
http://www.gsmarena.com/galaxy_s6_s6_ed ... -12429.php
-With Android 5.1, the already capable 16MP camera of Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 edge will receive support for capturing images in RAW format. The snapper will also get simplified pro mode and shutter speed control.
-With Android 5.1, the already capable 16MP camera of Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 edge will receive support for capturing images in RAW format. The snapper will also get simplified pro mode and shutter speed control.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Camera Clash: LG G4 vs. Samsung S6 vs. iPhone 6 Plus
http://www.tomsguide.com/us/lg-g4-galax ... -2791.html
And, overall Winner is....
http://www.tomsguide.com/us/lg-g4-galax ... -2791.html
And, overall Winner is....
-
- vojkan85
- Mobil manijak
I opet se vise prodaje model Edge uprkos ceni...sta ti je fashion varijanta...
Pa lepsi je jednostavno, i ja da imam neku platu od 3-4k eura ne bih mnogo razmisljao da li edge ili obican.
- vojkan85
- Mobil manijak
somi92, Upravo je sustina u tome sto si rekao. Da imamo
.

- iKe
- Mobil manijak
vojkan85, evo ja sam uzeo edge model, ne zato što je fashion varijanta, nego zato što dugo pratim mobilne telefone i tehniku generalno, i ovaj model mi je delovao kao nešto novo i sveže u moru sličnih telefona.
Čisto sam ga uzeo zbog sebe, ne izlazim i ne pokazujem ga okolo, ali je lep osećaj kad ga koristiš. I samo kad stoji na stolu, sa oborenim ivicama deluje kao da se utapa u površinu ispod sebe. Deluje mi kao terminator T 1000 (T2)u odnosu na obične T 800.
Mislim da će i ostali proizvođači krenuti tim putem uskoro.
Čisto sam ga uzeo zbog sebe, ne izlazim i ne pokazujem ga okolo, ali je lep osećaj kad ga koristiš. I samo kad stoji na stolu, sa oborenim ivicama deluje kao da se utapa u površinu ispod sebe. Deluje mi kao terminator T 1000 (T2)u odnosu na obične T 800.

The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Neki 'oće, neki neće. BB je poluzvanično najavio 5" slajder sa zakrivljenim ekranom u stilu Edž 6-ice, a kakve će funkcije taj zakrivljeni deo imati, to verovatno za sad ni oni ne znaju.
LG sigurno neće tako nešto uraditi u dogledno vreme, oni imaju svoju verziju zakrivljenog ekrana, i mogu vam reći da na Fleksu 2 odlično izgleda, a i prilikom držanja uz lice pokazuje svoju funkcionalnost.
Za Soni i HTC nemam mišljenje, Soni će se vrlo moguće ugasiti (ili prodati) za godinu-dve, a HTC-u bi bilo pametno da vrlo uskoro menjaju nešto po pitanju izgleda, jer su malo smorili svojim jednim-te-istim. Za kineske marke verovatno niko osim njih ne zna u kom će pravcu krenuti sa dizajnom, a M$, iskreno, ne vidim da je toliko hrabar (ni maštovit) da u skorije vreme krene u takvo nešto.

LG sigurno neće tako nešto uraditi u dogledno vreme, oni imaju svoju verziju zakrivljenog ekrana, i mogu vam reći da na Fleksu 2 odlično izgleda, a i prilikom držanja uz lice pokazuje svoju funkcionalnost.
Za Soni i HTC nemam mišljenje, Soni će se vrlo moguće ugasiti (ili prodati) za godinu-dve, a HTC-u bi bilo pametno da vrlo uskoro menjaju nešto po pitanju izgleda, jer su malo smorili svojim jednim-te-istim. Za kineske marke verovatno niko osim njih ne zna u kom će pravcu krenuti sa dizajnom, a M$, iskreno, ne vidim da je toliko hrabar (ni maštovit) da u skorije vreme krene u takvo nešto.
- vojkan85
- Mobil manijak
iKe, Nemoj pogresno da me razumes, nisam imao nameru da nikoga prozivam itd. Samo kazem da je aparat namenjen ljudima sa dubljim dzepom, a sto je jos gore podlozniji je pucanju kada padne jer je "isecen" na ivicama ekrana. Verujem da je zmaj i da ces ga jos dugo koristiti, samo kazem da malo (po meni) preteruju sa tom svojom pricom o moci. Svuda su oni prvi, a na kraju kada trebas da podvuces crtu radis sa gubicima.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pa, jbg, ne mogu drukčije ako žele da i dalje ostanu prvi. To im je, prosto, poslovna politika - i to u zapadnjačkom stilu: agresivna i beskrupulozna. Ali, to me nikad ne bi odbilo od kupovine telefona neke firme, ako smatram da je on baš to što mi treba (i imam para da ga platim). Primer za novac kao ključni faktor je N4 koji sam ekstremno želeo, ali sam bio planirao da kupim dva telefona (da zamenim oba stara), pa sam umesto jednog odličnog, za približno iste pare uzeo dva veoma dobra - od kojih je jedan L930, iako M$ kao kompaniju ne obožavam, ali njihov WP ispunjava (skoro) sve moje potrebe - i eto primera za kupovinu telefona koji mi odgovara, iako ga "potpisuje" firma sa čijim načinom rada se ne slažem.
PS: Izvinite zbog podužeg posta.
PS: Izvinite zbog podužeg posta.

- iKe
- Mobil manijak
vojkan85, nisam loše shvatio nego samo kažem da neki kupuju ovaj telefon zato što stvarno misle da je dobar. Inače Samsung nije baš moja omiljena marka. Lično sam se nadao da će Sony izbaciti nešto ovako, ali godinama čekam da oni izbace takav model, a to nikako da se desi. Pored toga Samsung jedini pored Apple-a ima profit od prodaje telefona.
Jel presao neko sa iphone 6 na S6 zanimaju me njegova zapazanja kod oba modela
-
Evo jedan review from Pocketnow https://www.youtube.com/watch?v=0MErX57bCxE
Jos ima dosta bagova u softveru po ovom snimku.
iKe, jel ti izdzri baterija 24h sa recimo 4h SOT,jel moze toliko da izvuce,ali bez gasenja neta,sinhronizacija?
P.S. Okaci neku fotku sa kamere ovde ili u kaficu.
Jos ima dosta bagova u softveru po ovom snimku.
iKe, jel ti izdzri baterija 24h sa recimo 4h SOT,jel moze toliko da izvuce,ali bez gasenja neta,sinhronizacija?
P.S. Okaci neku fotku sa kamere ovde ili u kaficu.
- iKe
- Mobil manijak
Sale_M, postavio sam neke slike u kafiću. Poslaću ti na PP moj nalog na G+ gde imaš još neke slike, ne stižem ovako da postavim.
Da ti iskreno kažem za bateriju, nisam do sada uspeo da je ispraznim za jedan dan, ali mi je obično SOT po 2-3 sata za dva dana. Uključene su mi sve sinhronizacije i net uvek, dva mail naloga, G nalog za slike, kalendar i ostale Google sinhronizacije.
Mada sam viđao da ljudi postavljaju SS sa po 5-6 sati uključenog ekrana. Verujem da 4h može lagano da izgura.
Da ti iskreno kažem za bateriju, nisam do sada uspeo da je ispraznim za jedan dan, ali mi je obično SOT po 2-3 sata za dva dana. Uključene su mi sve sinhronizacije i net uvek, dva mail naloga, G nalog za slike, kalendar i ostale Google sinhronizacije.
Mada sam viđao da ljudi postavljaju SS sa po 5-6 sati uključenog ekrana. Verujem da 4h može lagano da izgura.