Danas bilo baš sunčano, nisam mogao da se snađem na koliko da postavim minimum pa sam morao u hlad da idem da bih koristio telefon

Rutovanje Galaxy S2:Steve napisao:Može jedna mala pomoć? Jel bezbedno flešnuti preko odina ovaj kernel: https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Adv ... 0.zip.md5/ ?, trenutno sam na stock samsungovom romu 4.1.2 (xwms3). Nikad do sada nisam flešovao kernel ili recovery iz odina zbog toga što sam cwm recovery dobijao tako što sam instalirao čitav CM 11 pomoću CyanogenMod One-Click Installer-a, ali pošto on sad ima bug tj. svaki put mi pri instalaciji preko tog programa telefon upadne u soft brick pa sam primoran da manuelno instaliram cwm recovery pošto hoću da probam CM 12.1. Hvala unapred!
Piši uputstvo. I ranije sam mislio da povećam memoriju telefona ali nisam znao da neće smetati kod instalacije Lollipopa . Ti kažeš da je i brži, odlično.perosimke napisao: Pa onda sa gustavom sam povecao sistemsku particiju na 4gb. Sad lollipop leti!
I preload sam mu stavio na 25 mb.
Ako još neko hoce da proba neka kaze da pisem uputstvo
Jesi li čitao na xda uputstvo?Zile995 napisao:Meni je dovoljana i stock system particija. Sada ne mozes da flesujes stock romove, da znas. Smanjio si preload, znaci AOSP jedino mozes koristiti.
Mogu i stock rom da flešujem, samo pre toga flešujem stock pit file u odinu.Zile995 napisao:Meni je dovoljana i stock system particija. Sada ne mozes da flesujes stock romove, da znas. Smanjio si preload, znaci AOSP jedino mozes koristiti.
Pišem čim budem za računarom ovih dana uputstvo.bacom napisao: Piši uputstvo. I ranije sam mislio da povećam memoriju telefona ali nisam znao da neće smetati kod instalacije Lollipopa . Ti kažeš da je i brži, odlično.
Jedan naš član je to (slično) radio ali da bi dobio više gb za aplikacije i postavio ovaj link
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... p-t2538947
Vidim da spominješ i Preload a tu se ne snalazim.
Tvoje uputstvo će dobro doći i drugima koji su slabi sa Engleskim.
Tačno, mnogima je particionisanje zeznulo telefon. I ja sam se uplašio kad mi je zakljucalo emmc. Da za aplikacije naravno više mesta ali bogami i za brzinu.Zile995 napisao:Ma citao sam. Particionisanje moze biti i opasno. Ne znam da li dobijes na brzini ali dobijes verovatno na prostoru za aplikacije.
Smanjis memoriju za slike, pesme, igre i ostalo... Onih 11GB ti se smanji na koliko? Ja bih rekao na 9GB?!
Neka napise pera, dobro bi nam doslo uputstvo jer jednom cemo morati bacom, da particionisemo. Dolazi sve obimniji android sistem, ART sve vise memorije zauzima.