Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
neznam, a zasto lepo me ubacis F1 rom v6 i imas i voodoo i root i battery percent i sve sto je potrebno ukratko. Ima ga na XDA, jedina mana je sto ne radi automatic brightness
vla-do,
1. napravis folder da se zove Media, pa u njemu folder Audio pa u njemu folder Notification i u njega stavis koju hoces muziku za sms. Za menjanje melodije zvona u folderu Audio napravi folder Ringtone i tu stavi muziku
Izmenila Ninolina:: ne znam ko ti je obrisao prethodne poruke, ali rekla bih da je imao i zašto... Pročitaj pravila foruma i poštuj ih...Nemoj da citiraš cele poruke i nemoj da pišeš poruke jednu za drugom već koristi opciju Izmeni...
Vec sam ubacio JVP Ficeto...
Gledajte ovo: kad instaliram OS vazda mi posle instalacije u fajlove ostanu foledri koji su bili na prosli OS naprimer VOODOO i neki kerneli. Da li to znaci da mi je sve pomijesano i da radeu isto vrijeme?
"ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete"
da li neko moze da mi kaze koja je posljednja verzija OS ovog tel u srbiji?! vec dugo vremena na samsung kiesu mi ne daje nadogradmju os pa mi je cudo da do sad nije dosla nova verzija!!!
@lukasasa,
Napravio foldere, ali nije prepoznao fajlove koje sam ubacio u njega.
Još koja ideja?
I dalje kuburim sa onim slabijim zvonjenjem na početku. Ima li koje rešenje po pitanju toga?
Телефон ми је био закључан на мрежу шпанског оператера и данас сам га ослободила. До данас је имао верзију 2.2 и хтела бих да га ажурирам на верзију 2.3.3, зато сам га и откључала, јер је ажурирање оператера било најављено тек за септембар а слободни телефони већ могу да се пребаце на Џинџербред. Кад прикључим телефон на Киес појави ми се порука: This version of this device cannot be updated. Current firmware version: PDA:JP3/PHONE:JPK/CSC:JP2 (XEC) Притом знам да моја верзија није најновија јер је Џинџербред већ одавно изашао.
Како да ажурирам телефон и да заобиђем ову препреку? Велики поздрав.
telep, Хвала ти на информацији, сад ћу да скинем тај ром, па ћу погледати на Гуглу како се ажурира преко Одина, нисам то никад раније радила. Вероватно се прво флешује телефон.
Rhiannon, Moraš prvo biti sigurna da imaš mogućnost download moda. Ostalo traje smešno kratko, ubaciš određene fajlove u Odin i on sve sam odradi, posle toga samo staviš voodoo i to je to.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, Пуно ти хвала, ево управо сад крећем у радну акцију, вероватно није много тешко чим доста људи тако ажурира фирмвер.
Нажалост, никако не могу да уђем у Download Mode. Кад притиснем она три дугмета не појави ми се човечуљак са мотиком него се само стартује телефон као да сам притиснула само Power. Да ли то значи да ја немам ту могућност и може ли се то некако поправити?
Успела сам да притиснем ону вражју дугмад како треба и да све средим преко Одина! Сад ми пише у верзији фирмвера: 2.3.4, а број подверзије је Gingerbread.XXJVP. Одлично ради, бржи је од претходних верзија, Один је много бољи од Киеса и стварно је лак за коришћење. Изгледа да сам открила топлу воду. Ипак, појавио ми се један проблем.
Са шпанским оператером у месечну цену ми је био укључен и пакет интернет података, али сада не могу да приступим интернету преко њих, већ само преко ВИФИ мреже, а у мрежним подешавањима, тамо где ми стоји АПН, раније ми је писало МОВИСТАР и било је означено зеленом тачком, а сада нема ничега, нема АПН. Како да то ресетујем да се опет појави, да бих могла да користим интернет и кад нисам на ВИФИ-ју?
bestboy, Успела сам, хвала ти. Једино што сам још хтела да питам је да ли постоји нека пречица за тај 3Г интернет, на ранијој верзији фирмвера, кад превучем руком одозго надоле преко екрана писале су ми пречице: WIFI, Bluetooth, GPS, Data (за интернет оператера), Auto Rotation, а сада ми пише WIFI, Bluetooth, GPS, Sound (за варирање звука и вибрације), Auto Rotation. Она пречица за интернет ми је једноставно нестала, где се она сад налази или је више и нема?
Rhiannon, Au ti si imala baš matoru verziju jer to data nije tu jos od oktobra. Probaj da zadržiš power dugme trebalo bi da ti piše data mode disabled ili tako nešto.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, Одлично, и то сам успела да урадим, све си у праву. Знаш како, нешто сам се бојала да флешујем фирмвер а са оператером сам добила 2.2. И нисам га мењала уопште, тек данас сам откључала телефон јер сутра долазим у Србију и хоћу да га користим са Телеком картицом па рекох успут да ажурирам фирмвер преко Киеса сад кад је слободан телефон али није хтело.
Один је одличан. А ако ставим вуду и лагфикс могу ли после да их уклоним кад изађе неки нови званични ром који хоћу да ставим преко Одина? Чула сам да не сме да се флешује ако постоји лагфикс на телефону.
Na phonu mi je instaliran darkyRom v10.1. i firmware verzija 2.3.3.
Dakle, u čemu je problem:
Hoću promenim originalni phone.apk file sa novijom verzijom - skinuo sam aplikaciju i stavio na SDcard.
Skinuo sam root expl. i preko njega pokušao da prebacim file sa SDa u sys/app/ ali neće.
Skapirao sam treba da ga prebacim u R/W medjutim telefon mi ne da ijedan podfolder u sys folredu prebacim u RW - kolko ja god klikao on ostaje ReadOnly
I ja sam instalirao taj rom ali mene muci nesto drugo. Za par sati mi pojede bateriju jer se non stop pale neke aplikacije u pozadini. Mislim da mi je i internet posrkao tako... Ako neko ima dobrog iskustva sa rootovanim gignerbread romom nek javi...ili kako da resim ovaj problem.
Ljudi treba mi vasa pomoc
Da li moze neko da mi preporuci neki ROM koji nema bagove kao ovaj 2.2
Treba mi 2.3.4 kazu da on nema bagove al necu da eksperimentisem da li ima neko 2.3.4 njegovo misljenje o njemu i ako moze odakle ga je skinuo link
Hvala unapred
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.