Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

x3mer, Tacno je da sam pogresio.
Medjutim kasnije se ispostavilo da je u pitanju kabal za U900.
Nisam probao i ne mogu garantovati da bi i ta kombinacija radila.
Tako,ne drzite me za rec.
A sto se tice online kupovine,bolje je da ti neko drugi odgovori,jer sam i sam imao neprijatno iskusto,ili malo proGooglaj pa proceni sam koja ti se firma cini najpouzdanijom.
Slika

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Cao drugari, evo dans mije prvi dan sa Omniom i za sad se slazemo lepo :D a da bi bilo lepse treba mi vasa pomoc!!

1.Treba mi uputstvo kako da rucno podesim parametre za gprs i mms--mnogo mi to treba!! Mts je u pitanju

2.Stvar koja me najvise nervira nadam se da moze da se nekako sredi,kako da podesim da se poruke ne mesaju znaci na istom mestu su mi poslate i primljene poruke i mnogo me to nervira!!

3.Znam da sam negde u podesavanjiam to zeznuo al neznam gde,kad nekog zovem ekran se automatski iskljuci i upali se tek kad pretisnem slusalicu

4.Nisam provalio kako da upalim one dve slusalice nije valjda da ne mogu da svetle??
eto to me muci za sad!! nadam se da cu dobiti brze odgovore...

Zaboravih da napomenem da je von sa vodafona!! al nije zakljucan, kad se upali ima samo logo vodafon i to je to!! nadm se da to nece biti problem za gprs i mms??

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Pa zasto meni niko nece da pomogne :smutny: :smutny: :cry: Cale tisi mi zadnja nada :cry: :cry:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Miloske83,
  • 1. Mislim da je na ovoj temi ili na temi o i780 (isto se podesava kao na i900) vec negde dato slicno uputstvo.

2. Pretpostavljam da zelis da iskljucis threaded view za SMS? Treba ti registry editor. Nadji
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings] i dodaj novu DWORD vrednost SMSInboxThreadingDisabled i postavi je na 1.

Vodafone softver moze da stvori probleme sa gprs-om i mms-om!
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Izem ti delimicnu pomoc :lol: pa pola sata listam temu unazad ispadose mi oci!! i nista nenadjoh konkretno za podesavanje gpr-sa i mms-a a ocajnicki mi treba!!!!ocajan sam!!!! jos jedna stvar zna li neko zasto alarm nece da se ukljuci u zadtao vreme!! jutros zamalo da zakasnim na posao :oops:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Miloske83,
1.Koristim 063,tako da ti nemogu precizno odgovoriti.
2.Poslusaj tomas.hokenberi,
3.Nisi nista zeznuo.Kod OMNIE se svetlo automatski gasi i zakljucava,iz prostog razloga-mozes slucajno,obrazom u toku razgovora pritisnuti neki od tastera pa i prekinuti vezu.
4.Tasteri za Call i HangUP,nazalost,nemaju pozadinsko svetlo.
Sto se alarma tice,zavisi koji koristis.Proveri da li si cekirao enable,obrati paznju na AM i PM itd.
Slika
Poslednja izmena od cale u Uto, 17. Mar 2009. 20:22, izmenjeno 1 put ukupno.

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

ljudi koja navigacija najbolje radi na omniji,gde da je skinem i kako da instaliram(a da mi radi :)?ako moze na pp neko uputstvo...please :roll:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

cure2fast, To je individualna stvar+pitanje je postavljeno zilion puta.
Nema potrebe za spamovanjem.
Poseti Kafic-->GPS i funkcionalnost
8)

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od cure2fast »

izvini jos jedno pitanje gde da skinem Obex v0948(stavi mi link ako ti nije tesko)...baguje mi ova verzija koju imam,tacnije ne mogu nista da primim sa drugog bluetooth-a...izvini sto te smaram...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

cure2fast, Uzastopno postovanje zabranjeno.-Korisi opciju izmeni.
Postavljanje linkova ka piratskim,warez,sajtovima je takodje zabranjeno.
Tako da ti ovim vidom,nemogu pomoci.
:uhuh:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Miloske83,
1. Ako vec nisi, probaj da posaljes poruku all na 4777
4. Sto se tice alarma - nadam se da uvece telefon ne iskljucujes. Alarm ce raditi samo ako telefon ostavis ukljucen.

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od cure2fast »

e opet ja...od juce imam problem sa spikerfonom!kad god ja nekog pozovem i taj neko se javi meni se automacki ukljuci spikerfon,i obrnuto kad mene neko pozove i ja se javim opet se ukljuci! :x kako to da iskljucim,mnogo me nervira?
p.s.verovatno sam ja nesto slucajno promenio dok sam se igrao...

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Poludecu ako mi neko stvarno ne pomogne jos ne mogu da podesim gpr!!nisam ni blizu toga slao sam tri puta poruku na 4777 ali mi konfiguraciona poruka ne stize!!!sta da radim daj neka mi neko napise kako da rucno podesim

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Miloske83, vidi ovako ;P
GPRS :
Start --> Settings --> Connections --> Connections -->Pod My ISP ==> Add a new modem connection --> Enter a name for the connection : Mts (kako već) --> Select a modem Celluelar Line (GPRS, 3G) --> Next --> Access point name : gprsinternet --> Next --> User name : mts , password : 064 --> Finish
MMS :
Start --> Settings --> Connections --> Connections -->Pod My Work Network ==> Add a modem connection --> Enter a name for the conneciton : MTS MMS (kako već) --> Select a modem : Cellular Line (GPRS, 3G) --> Next --> Access point name : mms --> Next --> User name : mts , password : 064 --> Finish !
Start --> Messaging/Tools/Options/MMS --> Server name : MTS MMS --> Gateway: 172.17.85.131 --> Port number: 8080 --> Server address: http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc --> Connect Via: My work network --> Sending size limitation: 399K --> WAP Version: WAP 2.0 --> Izaberi OK , nakon čega je potrebno da označiš MTS MMS i izabereš Set as default !

Nadam se da sam pomogao !
Nokia 5800XM

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Opet nece krene da se konektuje i nista stvarno me nerviraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Miloske83, problem je do tebe, ovako radi na mnogo telefona ...
Nokia 5800XM

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

tomas.hokenberi, odakle ti ideja da alarm NECE raditi ako je telefon ugasen??? :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Nikola gr, ako se ne razumeš u WM nemoj da komentarišeš, neće raditi !
Nokia 5800XM

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Nikola gr, oigledno slabo poznajes kako rade Windows Mobile telefoni. Uzdrzi se od komentara o temi o kojoj znas malo ili nista. Da bi alarmi radili WM telefon MORA biti ukljucen.

Uostalom to vazi i za starije Symbian S60 i za UIQ telefone.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

tomas.hokenberi, upravo to sam mu rekao u prethodnom postu, nije koristio WM a priča koješta...

Hehe, da ovo ne bi bio potpuni offtopic da kažem da G-Alarm fantastično funkcioniše na Omniji ;)
Nokia 5800XM

Odgovori