Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Joj, to za procesor ne bih znao da ti kažem. Ustvari, uopšte ne uzimam polovne uređaje, pa nešto nisam vičan detaljima. Poslednjih godina kupujem samo novo i samo po regularnim radnjama, sa komplet dokumentacijom.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Šta ste to uradili od čoveka? A nije hteo ni da rutuje fonaraphel napisao: Sve u svemu, topla preporuka za ovaj ROM, za sada.

Ogroman bug: lista poziva pamti samo brojeve koji su u imeniku. Dakle, ako nemate broj memorisan, nece se ni videti u istoriji poziva.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
То су пријавили многи људи који користе тај ром који ти имаш. Колико сам видео траже решење да то пораве.
ex ivan87
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Pre neki dan sam stavio note na punjenje i vidim proslo 2 sata a on se napunio jedno 60% obicno se za oko 2 sata i 20 min napuni od 5% do 100%. Onda nesto bezveze uzmem i pogledam usb kabl, sam kabl ne adapter koji ide u struju. primetim da na delu koji ide u telefon (micro usb) fali jedan onaj mali zlatni konektor (zicica). Pogledam na netu da taj usb kabal ima 5 pin connector, pa kontam da mora da ih bude 5
medjitim meni fali 1 tj 2 po redu. Jel zna neko da nije to uzrok slabog punjenja i da li se nekome nesto slicno desilo? Telefon je star 6 meseci i ko nov je, punjac nikada na silu ne guram. Pa mi je cudno da posle vec 6 meseci otpadaju konektori.

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
I kod mene ima 4 i kao da jedan fali. Takav je bio usb od samog pocetka jer se secam da sam mislio da je otpao pin i neko rece da je i kod njega 4.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Aha, pa aj ako moze jos neko da potvrdi da ne bih davao soma dinara u samsungu za novi usb. Iskreno me mrzi da odem da proverim u prodavnici koliko ima pinova.
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
Da da, fali jedan pin, opusti se...
Inače, skontao sam da se telefon užasno sporo puni u slučaju da se uključuje u produžni kabal ili utičnicu na kojoj su kontakti unutra postali labavi...
Dakle imam produžni kabal sa 3 utičnice, kada uštekam u prvu u koju je godinama bio uključen TV slabo se, to jeste sporo skroz puni dok kada uštekam u srednju, puni se normalno jer u srednjoj nikada ništa nije uključivano i kontakti čvrsto drže nogice (kontakte) adaptera...
Obrati pažnju na to...
Inače, skontao sam da se telefon užasno sporo puni u slučaju da se uključuje u produžni kabal ili utičnicu na kojoj su kontakti unutra postali labavi...

Dakle imam produžni kabal sa 3 utičnice, kada uštekam u prvu u koju je godinama bio uključen TV slabo se, to jeste sporo skroz puni dok kada uštekam u srednju, puni se normalno jer u srednjoj nikada ništa nije uključivano i kontakti čvrsto drže nogice (kontakte) adaptera...

Obrati pažnju na to...
Koliko vam traje baterija ? Meni u poslednje vreme od 7h ujutru do 19h max ekran je upaljen oko 2h vidim u podesavanjima za bateriju. Mislim da je to dosta maloozbiljno razmisljam o kupovini nove baterije,koju bateriju uzeti mislim marku i kolika je cena nove baterije?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
To je baš malo a trebaš vidjeti šta ti troši i prazni bateriju jer je po meni skoro nemoguće da je već dotrajala baterija a nema ni godinu dana kako je telefon pušten u prodaju. Inače sam gledao u Samsung shopu u Banja Luci i nova originalna baterija je 20eur. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
oxigen nema šanse da tako malo traje , 24h sa 5-6 sati ekrana je normalno za Note 2 .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
ThunderBird hvala na informacijama, isprobacu punjenje na svim uticnicama po gajbi pa cu da vidim da li ima razlike 

Ne znam meni toliko traje baterija,i ja razmisljam to je bas malo... Sad je pitanje gde kupiti orginalnu bateriju u Srbiji??? Mada mi je u opciji i narucivanje preko ebay-a vidim da tamo ima baterija za note i od 3000mAp kontam da je orginalna baterija 2500map. Sad ne znam sta bi moglo da mi trosi toliko bateriju u pozadini hmmm
- janka_88
- Expert
Da li ti imaš Note 1 ili 2? Jer Note 2 ima 3100mAh bateriju dok Note 1 ima 2500mAh bateriju.
Jel ima neko pojma kako da nateram i TouchWiz da menja orijentaciju ekrana? Nabacio sam neki novi ROM, i vidim u temi na XDA da ljudi stavljaju screenshotove istog na kojima su i početni ekrani i lista aplikacija u landscape režimu, ali nemam pojma kako to da izvedem.
Moras flesovati modifikovani tw koji ima opciju za rotiranje homescreen-a.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Takva rotacija radi na Omega romovima 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Ma navodno i ovaj sotmax ROM to ima, ali pojma nemam kako da je podesim. Jedino što mi pada na pamet je da nije dodata opcija kroz Simplistic, pa ja pošto nisam spreman da plaćam za Simplistic Control aplikaciju nemam kako to da podesim. Kao za inat, na xda sam bio mrtav jako dugo, i sad nemam opciju postovanja na forumu pa ne mogu developera da pitam. Nije mi nešto specijalno bitna stavka, ali bih voleo da imam.
- janka_88
- Expert
Interesuje me kako da slike koje imam u kontaktima (sinhronizacija sa fb) budu slike boljeg kvaliteta i rezolucije trenutno bude samo manja neka slika koja se jedva prepoznaje šta je na toj slici zbog male rezolucije pa ako neko zna kako da to riješim da bude veća slika i naravno boljeg kvaliteta? 

Samo da javim upravo danas sam porucio 2 baterije 2800map jbg plus punjac za bateriju sve ukupno preko ebaya 17$