Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 05. Dec 2011. 09:59
Pomoc
jel' mogu da postavim neki drugi notifikacioni zvuk, jer kad mi dojavi da je por. Dostavljena poludim:D ako moze nesto krace i tise da se stavi za obavjestenje kad se por. dostavi ?
iiii stalno mi svitka tel.. kako da podesim da kad zakljucam tel. da mi ne svitka uopste? Zna uglavnom po 3 puta da svitne, tj. pojavi se slika zakljucanog ekrana, pa ugasi, i sve tako...
Mene je verzija 2.3.3. karnel KF3... root sam tel. i da li sam sad izgubio garanciju zbog rutovanja? I kako sad da ubacim 2.3.6. ? iz crne gore sam, posto ovamo sve kasni, kasni li i ta verzija ? ;D ili kako vec to ide, jer mi je S2 prvi smart tel, pa se slabo razumijem

iiii stalno mi svitka tel.. kako da podesim da kad zakljucam tel. da mi ne svitka uopste? Zna uglavnom po 3 puta da svitne, tj. pojavi se slika zakljucanog ekrana, pa ugasi, i sve tako...
Mene je verzija 2.3.3. karnel KF3... root sam tel. i da li sam sad izgubio garanciju zbog rutovanja? I kako sad da ubacim 2.3.6. ? iz crne gore sam, posto ovamo sve kasni, kasni li i ta verzija ? ;D ili kako vec to ide, jer mi je S2 prvi smart tel, pa se slabo razumijem

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 05. Dec 2011. 09:59
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
rankoradza, za sad samo sa programom Handcent SMS sam uspeo (jedno zvono za obaveštenje, a u programu Handcent SMS podesim posebno zvono za sms, ali me nervira program, ima reklame itd. te sam ga obrisao 
Kanarinac, na predhodnoj strani imaš link do xda ka custom rom (CheckROM RevoHD), koji koristim i sa koim sam zadovoljan.

Kanarinac, na predhodnoj strani imaš link do xda ka custom rom (CheckROM RevoHD), koji koristim i sa koim sam zadovoljan.
Instalirao sam ga, za sad sam zadovoljan sa ovim romom.
@Dpb Instalirana je najnovija verzija ali ga ne prepoznaje nikako.
Imam jos jedan problem. Napravio sam gmail account i uradim sync kontakata ali ih nema nigde u google contacts? Znaci kad udjem preko kompa u google contacts pa u moji kontakti prazno je...
@Dpb Instalirana je najnovija verzija ali ga ne prepoznaje nikako.
Imam jos jedan problem. Napravio sam gmail account i uradim sync kontakata ali ih nema nigde u google contacts? Znaci kad udjem preko kompa u google contacts pa u moji kontakti prazno je...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
ljudi imam jedan problem,koristim go sms app za poruke i problem mi je kada npr posaljem nekom poruku a taj trenutno nije dostupan ili je iskljucio mob,ta poruka koju sam poslao mu ne stigne kada upali mob,vec moram ponovo da je saljem.Je l zna neko je l to normalno ili ne,i ako nije kako to da namestim?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 16:30
Kako funkcionise "speach to text" na S2?
http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg
@ 11min ima demonstracija
Radi li na srpskom?
http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg
@ 11min ima demonstracija
Radi li na srpskom?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59