Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ove module + flešovao transparent Weather Widget + Icon Changer ... itd

16 godina na forumu MOBILNISVET
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Moze li ikako transparentan widget bez root-a... extra izgleda
Extra je stvar al nije vrijedna toliko da bi ga rutovao
- zoreli
- Moderator
ROOT je stvar ličnog izbora i onoga šta želiš od smartphona 

Jel knox pomjeren nakon root a
- zoreli
- Moderator
"KNOX WARRANTY VOID: 0x1"
... evo neću moći zaspati zbog KNOX-a
... i tako
Best Custom ROMs for Galaxy Note 3 SM-N9005
Link: http://www.droidviews.com/best-custom-r ... -sm-n9005/
How to Remove Bloatware on Galaxy Note 3 with or Without Root
Link: http://www.droidviews.com/remove-bloatw ... xy-note-3/

... i tako

Best Custom ROMs for Galaxy Note 3 SM-N9005
Link: http://www.droidviews.com/best-custom-r ... -sm-n9005/
How to Remove Bloatware on Galaxy Note 3 with or Without Root
Link: http://www.droidviews.com/remove-bloatw ... xy-note-3/
Ima li naznaka kada ce samsung da izbaci update ne bi li sredio ovaj zabagovani 4.4.2 koji sam apdejtovao pre mesec dana. Vidim ljudi sirom sveta se zale na njega a i ja jer telefon posle toga radi haos lose. Prva 4 meseca je radio perfektno bez i jednog jedinog puta da je zablokirao ili usporio, a posle update-a se tako nekad bezrazlozno zapuca da mu ne mozes nista koliko je spor
Ala ti druze nalupa se gluposti!!! Ajde malo procitaj temu pa onda pitaj tako nesto. Od nas svih ovde svi smo rekli kako 4.4.2 extra radi i bez problema a ti sada prvi da kazes kako baguje. Smjesno da ti pravo kazem!!!
Kao prvo ja imam N900 exynos verziju kupljenu u Kini jer tamo zivim tako da je to mozda razlog sto meni bagije a ostalima koji imaji snapdragon ne...ali i ovde na forumu sam video par ljudi koji se zale kako im telefon posle 4.4.2 update radi i da su svi zeleli da ga vrate na 4.3 ali im knox to onemogucava. Na gsm areni i slicnim sajtovimaa se takodje ljudi naveliko zale na rad telefona...tako da prijatelju tebi savetujem da pogledas malo bolje sto ovaj sto druge forume
I meni nije problem priznati da fon radi lose jer nemam potrebu da da pravdam svoju kupovinu...to je problem onima koji su ga jedva kupili a meni koji mogu da ga kupim ko od šale nije problem izneti realno misljenje
I meni nije problem priznati da fon radi lose jer nemam potrebu da da pravdam svoju kupovinu...to je problem onima koji su ga jedva kupili a meni koji mogu da ga kupim ko od šale nije problem izneti realno misljenje
Druze trebao si reci o kojoj se verziji radi, a ne ovako pa da nastane zabuna, a i to sto kazes ko ga je i kako priustio je totalno nebitno za ovaj forum!!! 

Trebao je on da se prvo raspita o kojoj verziji je rec. Ja sam postavio komentar koji je zasnovan na cinjenicama a njegova nepristojnost je onda usledila bez da je ikakvo potpitanje postavio(a kao sto rekoh i ovde na forumu sam video da se mnogi ljudi zale na rad posle update-a i da ih knox onemogucava da ga vrate na 4.3 , ta prica je bila i ovde ai na gsmareni za obe verzije fona).
Bitno je kako ga je priustio jer kod mnogih likova koji su ga jedva sebi priustili postoji ona potreba da pravda svoju kupovinu nezeleci sebi i drugima da prizna da se zeznuo ili da je nezadovoljan radom fona...meni koji ga kupim posle 5 radnih dana nije problem da priznam da posle update radi lose i da ako ga ne srede da cu uzeti z2
Bitno je kako ga je priustio jer kod mnogih likova koji su ga jedva sebi priustili postoji ona potreba da pravda svoju kupovinu nezeleci sebi i drugima da prizna da se zeznuo ili da je nezadovoljan radom fona...meni koji ga kupim posle 5 radnih dana nije problem da priznam da posle update radi lose i da ako ga ne srede da cu uzeti z2
To si u pravu, meni je jos uvek na ICS-u i nemam nameru da ga menjam skorije dok ne vidim sta se to konkretno poboljsalo.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa šta da ti kažem jbg osim da ga prodaš i da kupiš onaj koji radi. Konkretno, uzmi 9005 verziju i nećeš imati nikakvih problema, pogovo ne takvih kakve si opisao.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
N9000 na ICS-u?Drakenzen napisao:To si u pravu, meni je jos uvek na ICS-u i nemam nameru da ga menjam skorije dok ne vidim sta se to konkretno poboljsalo.
Sigurno nisi pogrešno napisao?
Ja mislim da on dolazi sa 4.2.2 JB, ili tako nešto. ICS je bio aktuelan pre dve godine.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, pogresio sam, mislio sam na JB i N9005. 

- zoreli
- Moderator
Note 3 (sve verzije) je izašao sa 4.3 verzijom Androida.
Telefon sa oficijelnim 4.4.2 radi fantastično , nikad brži / fluidniji Samsung nisam imao ... čak ni hard reset nisam radio (samo pregazio / flešovao 4.4.2 preko već podešenog 4.3 i uradio wipe cash ) .

Telefon sa oficijelnim 4.4.2 radi fantastično , nikad brži / fluidniji Samsung nisam imao ... čak ni hard reset nisam radio (samo pregazio / flešovao 4.4.2 preko već podešenog 4.3 i uradio wipe cash ) .
I na antutu-u se gubi. Pre update-a je rezultat uvek bio oko 34 hiljade a posle update-a sam ga 4-5 puta testirao i bio je tu oko 29500 i 31000...sada opet odradim i dobijem 35084
- zoreli
- Moderator
Ma ti testovi su
... evo upravo urađen test: