Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Dpb, Probao sam na nekoliko, bas zbog toga pitam. Ne razumem kako da nije dobro titlovano kada na racunaru radi bez tih problema.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

slavko101, neznam onda stvarno kod mene radi bez problema, ja sam probao i bs player i on radi extra i sve titlove otvara probaj njega da vidis dali ce na njemu raditi

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

@slavko101

Ja pustam filmove na stock playeru (2.3.4), kad pustis film, pa u opciji imas podesavanje za titlove, i pogledaj pod sihronizacija titlova, da kasni ili da ubrza. Da tu nije problem? Pogledaj to.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Pozdrav svima ,zanima ne kako se radi screen schot na s2,ja mislim da moze preko fabrickog ne mora nikakav program da se ubacuje,sta vi mislite????
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Drzis odjednom home i power dugme. Drzi 5 sekundi, treba da je dovoljno.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

talnay, Na istom plejeru pustam. Ne znam da li sam bio jasan. Nemam je problema sa kasnjenjem prevoda i slicno nego npr:
Ide dijalog i prevod ga prati sinhrono, ali kada se dijalog zavrsi zadnji prevod koji se pojavio ostaje na ekranu sve dok se ne pojavi novi dijalog a samim tim i novi prevod sa njim.
Ako moze neka mi neko okaci neki prevod koji ne ispoljava ove boljke kao kod mene pa da ga pustim kod mene uz bilo koji film?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

oxigen, zadrži Home taster, kada budeš hteo da snimiš ekran pritisni Power taster (ne puštajući Home taster), pustiš oba kada ti se pojavi poruka na ekranu da je snimljeno.

Koristi li neko JKay? Odlična app :)

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

Baraba, al kad zadrzim home taster izbaci mi ono 6 poslednje koriscenih aplikacija i kada slikam i to bude na slici kako to iskljuciti

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Dpb, pa ti pritisni na brzinu ne moras da drzis .

Khan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2011. 12:31

Post od Khan »

Baraba,

Druze pozdrav vidim da si mnogo aktivan ovde..uzeo sam od mts ovaj telefon pre desetak dana i odusevljen sam ali ne mogu da instaliram google maps a ima ih na telefonu, pa sam cuo da si spominjao igo navigaciju i da radi super ali nigde ne mogu link da nadjem :S

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Ljudi, pomoć! Uzeh SGS2 preko Telenora. Za sada su mi osećanj vrlo pomešana. Telefon me još uvek nije oduševio, verovatno treba vremena da se priviknem, do sada koristio smao Symbian. Telefon prijavljuje da je dostupan update SW preko Kies-a. Trenutno je u njemu 2.3.3 KE7. Zakačio sam tel na komp, instalirao Kies, on krene kao neki update, ali posle izvesnog vremena pukne. Da li neko može da mi kaže gde da potražim ili da mi napiše ukratko kako da uradim update SW preko Kiesa? Na Nokia sam to do sada uradio bar 15 puta, a na ovom čudu nešto neće..... Hvala u napred

Da li je preko Kiesa nekome dostupan 2.3.5 KI8?

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

lesa0208, pa kako tako nemože j.... ako kratko pritisnem vraca na pocetnu stranu i ponovo nemoze

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Dpb, pa u isto vreme oba dugmeta pritisnes .

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Khan, mape se skidaju kada upališ gps i povežeš se na net, svaki put sa neta skida mape (google maps) a iGO ima svoje mape i ne mora da se ide na net.

Dpb, ae druže malo probaj, isprobaj, ako nije 5 sekundi probaj sa 2 sekunde, moraš da mu pronađeš caku, onda ide lako :)

varicak, ne znam šta da ti kažem, uradio sam jednom update preko kies-a, klikno na update i to je to, skino je softver sa neta i flešno telefon, sve sam odradio, ništa nisam podešavao. Vidi imaš li poslednju verziju kies-a.

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Očigledno da je za update potreban dovoljno brz kompjuter, a i internet. Uspešno odrađen flesh. ;) Kakva su vaša iskustva? Meni se čini da se telefon nešto usporio posle toga.... mada sam se možda i ja natripovao...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

varicak, po čemu primećuješ da se usporio? Odradi wipe cashe (pokreni Recovery itd.), verovatno će se ubrzati.

Dpb, možda je za tebe rešenje da ga dodaš screen capture u Phone options dialog:
Slika
Slika

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

ljudi je l ima neko probleme da igra zahtevnije igrice na.ovom mobu? meni se redovno desava kad igram neku hd igricu da se mob greje nenormalno i da samo zakuca igrica.Takodje mi se desava da mi se.sam mobilni resetuje i takodje uspori jako,tj pocne da baguje.Telefon nije rootovan flesovan ili kako se to zove vec,ali plasim se da nije nesto ok sa sa mobom,je l imao neko slicne probleme mozda?

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

@Baraba

Vidim da mu treba više vremena da se pokrene i kad pritisnem dugme sa desne strane da bih ga otključao iz hibernacije, na ekranu mi se prvo na kratko, na sekundu, pojavi osnovni meni pa tek ona lock screen.

Kako da odradim wipe cashe? Da li se tako briše sve iz telefona?

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Meni se desavalo u zadnje vreme da se gubi zvuk na telefonu u toku razgovora. Nekad cujem savrseno, nekad svaku trecu rec. Mislio sam da je do zvucnika pa sam probao i speaker i sluske i isto je. Pa je prekjuce poceo phone.apk da FC.. Probao sam da vratiom stock phone i contacts apk i ne moze, pa sam opet vratio onaj sa turkbey roma koji je mnogo dobar ali eto nece da radi na litening romu kako treba (u pocetku jeste). Upravo gledam u telefon koji nece da izadje iz flight moda, neupotrebljiv je za osnovnu funkciju...
Ovo je neverovatno, Titanium backup mi kaze da NEMAM ROOT ACCESS!!!! Znaci ne verujem!!!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma da, uzas od telefona... Evo ja ih recikliram za 100e, cisto da se resite muka :lol:

maverick88, pokusaj povremeno da pogasis aplikacije koje ti rade u pozadini ili mozda i da se igras sa custom romovima. A grejanje...pa zima je :D Salim se, normalno je da se svaki telefon greje kad izvrsava neku zahtevniju funkciju, kad ga drzis u ruci itd itd.

varicak, odes u recovery i tamo ces naci stavku wipe cache. Neces obrisati sve iz telefona.

Odgovori