Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
talnay, Na istom plejeru pustam. Ne znam da li sam bio jasan. Nemam je problema sa kasnjenjem prevoda i slicno nego npr:
Ide dijalog i prevod ga prati sinhrono, ali kada se dijalog zavrsi zadnji prevod koji se pojavio ostaje na ekranu sve dok se ne pojavi novi dijalog a samim tim i novi prevod sa njim.
Ako moze neka mi neko okaci neki prevod koji ne ispoljava ove boljke kao kod mene pa da ga pustim kod mene uz bilo koji film?
Ide dijalog i prevod ga prati sinhrono, ali kada se dijalog zavrsi zadnji prevod koji se pojavio ostaje na ekranu sve dok se ne pojavi novi dijalog a samim tim i novi prevod sa njim.
Ako moze neka mi neko okaci neki prevod koji ne ispoljava ove boljke kao kod mene pa da ga pustim kod mene uz bilo koji film?
Ljudi, pomoć! Uzeh SGS2 preko Telenora. Za sada su mi osećanj vrlo pomešana. Telefon me još uvek nije oduševio, verovatno treba vremena da se priviknem, do sada koristio smao Symbian. Telefon prijavljuje da je dostupan update SW preko Kies-a. Trenutno je u njemu 2.3.3 KE7. Zakačio sam tel na komp, instalirao Kies, on krene kao neki update, ali posle izvesnog vremena pukne. Da li neko može da mi kaže gde da potražim ili da mi napiše ukratko kako da uradim update SW preko Kiesa? Na Nokia sam to do sada uradio bar 15 puta, a na ovom čudu nešto neće..... Hvala u napred
Da li je preko Kiesa nekome dostupan 2.3.5 KI8?
Da li je preko Kiesa nekome dostupan 2.3.5 KI8?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Khan, mape se skidaju kada upališ gps i povežeš se na net, svaki put sa neta skida mape (google maps) a iGO ima svoje mape i ne mora da se ide na net.
Dpb, ae druže malo probaj, isprobaj, ako nije 5 sekundi probaj sa 2 sekunde, moraš da mu pronađeš caku, onda ide lako
varicak, ne znam šta da ti kažem, uradio sam jednom update preko kies-a, klikno na update i to je to, skino je softver sa neta i flešno telefon, sve sam odradio, ništa nisam podešavao. Vidi imaš li poslednju verziju kies-a.
Dpb, ae druže malo probaj, isprobaj, ako nije 5 sekundi probaj sa 2 sekunde, moraš da mu pronađeš caku, onda ide lako

varicak, ne znam šta da ti kažem, uradio sam jednom update preko kies-a, klikno na update i to je to, skino je softver sa neta i flešno telefon, sve sam odradio, ništa nisam podešavao. Vidi imaš li poslednju verziju kies-a.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
ljudi je l ima neko probleme da igra zahtevnije igrice na.ovom mobu? meni se redovno desava kad igram neku hd igricu da se mob greje nenormalno i da samo zakuca igrica.Takodje mi se desava da mi se.sam mobilni resetuje i takodje uspori jako,tj pocne da baguje.Telefon nije rootovan flesovan ili kako se to zove vec,ali plasim se da nije nesto ok sa sa mobom,je l imao neko slicne probleme mozda?
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Meni se desavalo u zadnje vreme da se gubi zvuk na telefonu u toku razgovora. Nekad cujem savrseno, nekad svaku trecu rec. Mislio sam da je do zvucnika pa sam probao i speaker i sluske i isto je. Pa je prekjuce poceo phone.apk da FC.. Probao sam da vratiom stock phone i contacts apk i ne moze, pa sam opet vratio onaj sa turkbey roma koji je mnogo dobar ali eto nece da radi na litening romu kako treba (u pocetku jeste). Upravo gledam u telefon koji nece da izadje iz flight moda, neupotrebljiv je za osnovnu funkciju...
Ovo je neverovatno, Titanium backup mi kaze da NEMAM ROOT ACCESS!!!! Znaci ne verujem!!!
Ovo je neverovatno, Titanium backup mi kaze da NEMAM ROOT ACCESS!!!! Znaci ne verujem!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma da, uzas od telefona... Evo ja ih recikliram za 100e, cisto da se resite muka 
maverick88, pokusaj povremeno da pogasis aplikacije koje ti rade u pozadini ili mozda i da se igras sa custom romovima. A grejanje...pa zima je
Salim se, normalno je da se svaki telefon greje kad izvrsava neku zahtevniju funkciju, kad ga drzis u ruci itd itd.
varicak, odes u recovery i tamo ces naci stavku wipe cache. Neces obrisati sve iz telefona.

maverick88, pokusaj povremeno da pogasis aplikacije koje ti rade u pozadini ili mozda i da se igras sa custom romovima. A grejanje...pa zima je

varicak, odes u recovery i tamo ces naci stavku wipe cache. Neces obrisati sve iz telefona.