Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evo meni dosadno pa sam flesnuo DU . Ali ne mogu da flesnem gapps. Izbacuje mi gresku 70. Sta god to bilo. A skinuo sam gapps koje autor predlaze, probao i prethodnu verziju koja mi je radila na DU prethodnom, ni jedna nece.
Edit: ovo hoce: GApps[20150515-5.1.x]_Koolkunz+&+Troubadour666
Prvo reparticionises(odradis sve u odinu(kernel i ovaj pit) i svako formatiranje po uputstvu) pa onda udjes u download mode i flesujes preko odina stock 4.1.2.
Savetujem ti u 4.1.2 stocku u settings->storage da formatiras opet internu. Vidi je kao 11.49 GB a treba 11.50GB... To ovaj format iz podesavanja telefona sredjuje
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Malo sam se našalio, nisi zaboravan već puno radiš. Ko će svakome udovoljiti.
Skinuo sam stock pit.
Znači ovaj lp Kernel https://drive.google.com/folderview?id= ... VRHTlBUMXM
ubacim u AP i pit u kućicu za pit i radim sve isto kao kad reparticionišem za lp rom.
Posle još formatiranje iz stock roma. Ako negde grešim reci.
Pre mesec dana moj S2 je popio kafu u donjem delu telefona, para dana kasnije poceli su problem i zavrsio je u servius gde mu je zamenjen flet, lepo je radio do pre par dana od kada je poceo da se gasi.
Nema problema sa punjenjem kao kada je crko flet.
Telefon nije imao nikakvih fizickih ostecenja od kada je bio u servisu, pre 20ak minuta se ugasio, bio je u dzepu i vidim u statusu rada da mu se vreme rada resetovalo.
Da li da mu instaliram fabricki firmware jer ako to rade u servisu dzaba cu pare da bacim jer i sam znam da to radim?
Manje od godinu dana nekako izdrzi dan, njegova originalna je gotova i vrlo slabo drzi. Nisam uspeo u Nisu da nadjem originalnu bateriju po prodavnciama.
E sad pitanje kako znati da je to original? U podzemnom sam nalazio na raznorazne baterije, neke cak i od 2k mAh, isle su od 1000-2000 dinara, u jednoj prodavnici mi prodavac predlozio da potrazim neki neisparavan tel sa orig. baterijom
Pa sta ce ti original? Ja sam za prethodni galaxy kupio u podzemnom bateriju, evo posle dve godine traje i dalje isto kao i prvog dana, originalna trajala oko 1.5 god. Kupovao sam i za druge telefone, nikad problema nisam imao... Nemoj da dajes duplo vise novca za original...
Kako znati? Pa lepo, ProMobi je ovlascen od strane samsunga, dakle sve je original. U BG-u sam kupio isto u Promobi i bila je oko 1650 din...
Pusti ti ostale baterije(postoje one sa vecim kapacitetom koje su bolje od originala ali njih ne razmatram) , znam dosta oko s2, original je najbolja, pogotovu ona od 2000mAh.
Osvajac, preflesuj firmware preko odina a i proveri bateriju/proveri sa original baterijom iz drugog telefona
Ova baterija se jos nije deformisala pa bih rekao da ce jos neko vreme da drzi, probacu da instaliram fabricki firmware, ako to ne pomogne ide opet u servis
Kako da proverim bateriju? Da vidim koliko vremenski drzi nakon flesovanja ili neki drugi nacin?
Jel nekom koci fb i messanger? Meni i kod jos par ljudi koji imaju samsungove telefone fb ubija telefon, ono nenormalno koci, aplikacija zna da pukne, instalirao san fb lite i telefon mnogo brze radi memorija je manje zauzeta
Tako se meni nekad desi kad dodje do 1-2% samo pocne da treperi ekran, i ugasi se(al' 'hard' shutdown)
Tako mi i treba kad narucujem kineska sranja za $3.
Elem, zaradih neke pare neplanirano, pa cu verovatno da menjam telefon za nekih mesec dana. Planiram da uzmem G2 iz oglasa, moze da se nadje za ~180e. S2 cu da prodam za nekih 70ak e.
Ja sam kupio Teracell bateriju, bilo mi zgodno, medjutim, traje potpuno isto kao ova baterija za koju sam mislio da je crkla, ona original iz telefona. Ustvari sam se zeznuo, nije riknula nego sam ja pre toga koristio telefon koji ima jacu bateriju pa kad sam opet poceo S2 da koristim prevarilo me to sto mu baterija osetno manje izdrzi nego na Xperia SP i ja mislio da je crkla. Nema veze, sad bar imam dva komada, zatrebace.
A sto se tice trenutne situacije, od kako sam presao sa NeatRom na DU, primecujem da mi se baterija brze trosi. I pri tom mislim na rezim rada, ne na stand by. Nije velika razlika, ali ipak je ima. MOZDA je i zato sto sam obrisao battery statistics pa dok se to regulise.
Kako vama koji ste na DU drzi baterija? Ja sam scheduler ostavio na SIO, kao sto je to predlozeno na xda u temi, a governor je PEGASUSQ. Dakle, kako je developer predlozio tako kod mene stoji. Nije sad da se baterija trosi za pola sata, ali ipak primecujem razliku barem 15% u odnosu na potrosnju pre.
Nightshadow, samo napred, dobar je g2, ima dobru xda podrsku. Za te pare G2(kamera nije nesto eobra na aosp) ili Nexus 5.
Trenutno bih uzeo neki model iz 2014..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.