Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
araphel, koristim najvise originalni samsungov browser i nista od tih pomenutih stvari mi se ni jednom nije desilo. Dosta sam bas koristio mozilu i chrome, ali ovaj fabricki mi je najbolji sto se tice brzine a da ne pominjem full flash podrsku koju nema chrome. Ti bagovi su definitivno od tog roma koji koristis, kad vratis na stock javi da li imas neki od pomenutih problema.
Samo da naglasim da sam resio problem sporog punjenja. Uzrok je bio taj sto se kraj usb-a, deo koji ulazi u mob bukvalno pola milimetra razdvojio. Znaci kako je spojena plastika iz 2 dela primetio sam da ima malo lufta ali toliko da jedva igla moze da stane izmedju. Malo sam pricvrstio lepljivom trakom da vidim jel ima efekta, samim tim su sad 2 plastike skroz jedna uz drugu nema lufta i sad napunim mob kao pre za oko 2 i po sata.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Probaću da vratim na rooted stock pa da vidim, jer definitivno problem sa back funkcijom nisam ranije imao. Doduše problem sa wifi imam od ranije, čak i sa nerootovanim 4.1.2 je postojao.
#Araphel
1. не
2. не
3. да. Али не сваки пут и не на свим сајтовима.
Ово важи за све ромове које сам користио: Omega, Android Revolution, и још један, не сећам се имена такође базиран на stock рому. Не сећам се како је изгледало на фабричком рому, јер сам га имао пар сати
Meni ni malo ne smeta velicina ovog telefona jer ja obozavam ogromne ekrane. Nasao sam na net-u prodavnicu dr mobil i kod njega je note2 405eura. Sta mislite o toj ceni i o toj radnji. Mozda pitanje nije za ovu temu, ali je povezano sa temom i verovatno bi mnogima znacio ovo da znaju ako hoce da kupe ovaj telefon
Zda, daju 12 meseci garancije. Reci mi samo zasto ti ne uliva poverenje? Jesi li cuo nesto lose za njega? Ako neko zna neku online ili bilo koju drugu prodavnicu gde se moze kupiti note 2 znacilo bi mi da mi da br ili da me uputi na njih
Не могу да се сетим да ли је било нешто конретно.
Да ли си гледао у огласима ове од оператера??
Генерално мислим да је за не дај Боже та гаранција поузданија него из тих назови продавница
toda81, preporuka za Dr Mobil. Baš sam kod njega kupio svoj Note 2 pre 5 meseci. 465e sam ga platio, uzeo sam uređaj i isprobao ga na licu mesta, sve super. Čak mi je i karticu isekao da bude micro veličine.
Super radi, do sad nisam imao nikakvih problema.
Čini mi se da je on luca-in ortak jer me je on uputio na njega.
toda81 napisao:Meni ni malo ne smeta velicina ovog telefona jer ja obozavam ogromne ekrane. Nasao sam na net-u prodavnicu dr mobil i kod njega je note2 405eura. Sta mislite o toj ceni i o toj radnji. Mozda pitanje nije za ovu temu, ali je povezano sa temom i verovatno bi mnogima znacio ovo da znaju ako hoce da kupe ovaj telefon
Ako hoću da se vrstim na stock ROM i skinem root, a da pritom zadržim podatke, jel mi jedina opcija da nabacim prvo rooted stock, uradim restore preko Titanium backup, pa onda triangle away i unroot, ili postoji neka druga opcija? Mislim, ne znam da li nekako drugačije mogu da radim backup aplikacija i podatska koje imam, pa da samo preko Odina flashnem stock ROM, i onda nekako radim restore?
Imao sam pre neki dan opasnu neprijatnost. Vratio sam se na stock ROM i rootovao ga ponovo, međutim nisam nikako mogao da obavljam pozive. Telefon pronađe sim karticu registruje se na mrežu, pokazuje signal, ali znaku za roaming ni traga (u Note 2 držim srpsku karticu). Kad probam da pozovem dobijam "not connected to network". Našao sam na netu da je dosta ljudi imalo sličan problem, ali zbog toga što im se SN pokarabasi i budu sve nule. Kod mene je SN bio sasvim ok, ali ipak nije radilo. Jedino je povratak na Revolution vratio sve na svoje mesto i rešio problem. Dobro, sad se ionako nadam da će neko da skuva ROM sa Note 3
Da li je Revolution rom najbolji za note2 i da li je funkcionalnost olovke na njemu ista kao na stocku? Nadam se da moze da se koristi i neki drugi launcher i da se njegovom upotrebom ne gube mogucnosti olovke. Ja volim GO Launcher EX pa zato pitam
Mene interesuje jedna stvar u odnosu na S3. Primjetio sam kad idem na opciju čišćenja RAM memorije u fabričkom task manageru da on zatvori uvijek u prosjeku oko 50-ak aplikacija dok je na S3 taj broj bio oko 25. Znam da ima S Pen funkcije ali ostatak sistema je bukvalno identičan, kao i aplikacije koje imam pa mi nije jasno šta je to što je duplo više pokrenuto na Note-u? Uz to sam primjetio na detaljima baterije da se često "budi" iz deep sleepa dok to sa S3 nije bio slučaj (naravno dok je zaključan i dok se ne koristi) iako je kao što kažem, sve od aplikacija isto pa me interesuje ima li neko logično objašnjenje za ovo.
Moram da se pohvalim, kupio sam Note 2 titanium i PREZADOVOLJAN SAM! Telefon je prava zver, ekrancina ogromna, brz kao zmaj. Upravo sma ga root-ovao i sada titanium radi svoj posao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.