Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
milan_zmaj
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Apr 2016. 13:15

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od milan_zmaj »

Ma samo da nije ploca...ovo ostalo moze da se menja

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pazi 'vamo.
https://youtu.be/sZoEqRilYGs

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Izgleda da je Samsung uradio odličan posao sa beta verzijom. Finalna verzija bi trebala da bude još bolja, dozvao se Samsung pameti posle fijasak sa Note 7.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Evo je i treća beta.
http://www.sammobile.com/2016/11/25/sam ... d-s7-edge/

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Brzo izbacuju ispravke , tipujem da će finalna verzija izaći pre nove godine .

16 godina na forumu MOBILNISVET

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

znemanja napisao: Finalna verzija bi trebala da bude još bolja, dozvao se Samsung pameti posle fijasak sa Note 7.

Finalnu verziju su jos trebali odavno da izbace,kako bi donekle ublazili fijasko sa Note 7.
Bar su jednom mogli da budu iza Nexusa po pitanju apdejta(ako su bas hteli da se 'oduze' korisnicima),a ne da ubacuju tu neke bete,delta,game,kosinuse I sinuse

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Finalna verzija će stići verovatno pre Nove godine što je dosta dobro imajući u vidu predhodnu istoriju update za Samsung premium uređaje. Ipak Nexus uređaji tu imaju prednost, što je i logično, jer ljudi kupuju Nexus da bi imali privilegiju da prvi koriste novi OS.
Pritom, beta verzija koju je Samsung izbacio, sudeći po iskustvima korisnika koji su je instalirali, radi i više nego dobro, tako da entuzijasti već sada mogu da "voze" Nougat na svojim S7/S7 edge uređajim bez bilo kakvih problema.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Nije to dosta dobro. To treba da bude praksa. Apdejt da dobijes kada izadje,ili najvise mesec dana nakon toga. A ne da cekas narednu galaksiju kako bi imao najnoviji softwer. Ovim potezom su donekle izasli u susret korisnicima.

Ako moze jedan G5 da dobije sedmicu pre Galaksije,to za mene nije pomak.

Prosta politika,pogresio si na jednom polju,odma na drugom polju budi prvi. Tako se vraca poljuljani status.

Ali dobro,ljudi koji su zaslepljeni jednim brendom,vise velicaju I zadovoljavaju raznoraznim betama,I ako uveliko drugi modeli voze finalne

Послато са SM-T350 уз помоћ Тапатока

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pitanje je samo koliko je taj G5 dobio noviteta uz taj Nougat? Budi siguran da ni blizu nije implementirano toliko noviteta kao što će biti na S7. Šta meni znači zadnja verzija Androida ako je sve što dobijem samo veći broj verzije sistema? Lično meni apsolutno ništa.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

janka_88 napisao: Budi siguran da ni blizu nije implementirano toliko noviteta kao što će biti na S7.
Veruj,da kada bih imao ovu moc,svaki put bih seo,pre nego sto padnem

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Složićemo se da se ne slažemo, da ne bi bez potrebe išli dalje u diskusiju. Tržište je ogromno i ima dosta brendova telefona tako da ako ti ne odgovara Samsung, slobodno izaberi model koji u potpunosti odgovara tvojim potrebama.
Sa moje tačke glediša, Samsung radi odličan posao, da, imali su problem sa Note 7, ali istraživanja pokazuju da ni to nije dovelo da pada interesovanja korisnika za Samsung brend, tako da njihov status nikada nije ni bio poljuljan. Lično ne vidim kompletniji uređaj od S7/S7 edge, da su mogli da izbace update ranije, mogli su, ako to nekom smeta, neka menja brend i model, očigledno da desetinama miliona zadovoljnih korisnika S7/S7 edge modela to ne smeta.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam kako vi, ali ja u ovom vidim samo pozitivno i to isključivo što im sada nema nazad ili ne smeju sebi da dozvole da ponovo kaskaju za konkurencijom kad je u pitanju apdejt.
Počev od mesečnih apdejtova koji su bili redovni, pa sad i posle ovog velikog apdejta koji stiže isto kada i kod konkurencije, prosto ako sledeće godine zabrljaju to će im se obiti o glavu. Povratka nema, nema više odugovlačenja, mogu i moraju samo napred.

Što se mene tiče, ne robujem brendu, imam sasvim lepe alternative, ali za sada nemam potrebu da bilo gde idem ili prelazim jer ovi rade odličan posao i vidi se veliki pomak.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

https://youtu.be/I3CniuigH6A

danka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Nov 2016. 15:12

Post od danka »

Pozdrav svima, imam problem sa telefonom.. desava se tokom prebacivanja podataka sa laptopa na tel da se ukoci, restartuje i nece da se pokrene. Prikaze logo i to je sve. Za to vreme se telefon uzasno zagreje. Tek nakon nekoliko restartovanja uspem da ga pokrenem. Da li je neko imao isti problem, i sta je najbolje da uradim?

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Da li još neko ima ovaj " problem " da ne mogu otvoriti sliku?
Ovo mi se dešava kako sam prešao na 7.0

Slika

Samsung Galaxy S20 Ultra

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, zato što je u png formatu. Kontam da će ili su već sredili galeriju u nekoj od ovih beta.
Znači, sada ti galerija vidi samo fajl, ali ne može da ga pročita. Probaj preko neke druge aplikacije tipa lightroom i sl., pa će ti pokazati fotku.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

E društvo, ajde ako vam nije problem da ubodete vaše punjače u struju i da oslušnete da li se čuje neko isprekidano pištanje. Nisam bi skontao do ovog momenta jer je prilično tiho...punjač mi u struji od kad sam ga izvadio iz kutije, a nešto ne bih da zapalim zgradu...

Edit.
Skontao sam. Kada je uključen bežični punjač onda se čuje to pištanje, kad bežični punjač nije uključen onda se ne čuje. Zanimljivo...

Edit 2.
Kad stavim telefon na bežični punjač, ni tada se ne čuje pištanje. Ne kapiram. Ako neko ima racionalno objašnjenje neka se javi :D

Zejtin014
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Avg 2013. 11:56
:: Nokia 5228
:: LG L7 p710

Post od Zejtin014 »

Azimuth Na punjacu od G3 se isto tako culo. Kada telefon nije na punjacu, a punjac se izvadi se iz stekera cuje se to pistanje koje posle par sekundi prestane. Ako je telefon na punjacu i izvadi se punjac iz stekera ne cuje se.
Dok je pistalo ubacio sam punjac u telefon i u tom momentu se vise nije culo.
Uglavnom nista strasno, a ne znam sta je u pitanju :D
Kod mene nije bilo isprekidano pistanje vec u kontinuitetu.
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 29. Nov 2016. 10:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog, podrazumeva se da na njega odgovaraš.

nemanja 82
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 30. Nov 2016. 15:23
:: Iphone 7 plus
:: Galaxy Note 8

Post od nemanja 82 »

Pozdrav svima.....
Interesuje me kako se pokazao ekran,da li i dalje ima belu boju u dve nijanse-pink and yelowes tint kao na 6-toj seriji ili su to popravili?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ne znam o čemu pišeš, kod mene niti je pink niti roza, bela je bela a crna je crna.

Odgovori