Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
vanjuska, Hahaha a sta da radim 
gasmias, evo nekih utisaka
Za nekih 3 sata sto sam ga kroistio skinuo sam sa 100% na 65% bateriju, za tih tri sata sam podesio telefon, instalirao aplikacije nekih 50-ak za sada, wifi je bio ukljucen sve vreme, i osvetljenje na polovini sto znaci da je baterija za sada ok jer koristim ga 8 satai imam 53%. Camera moze da se koristi za slikanje to radi, takodje i zvuk radi moze da se slusa muzika. Senzor za rotaciju ne radi toliko brzo treba mu vremena da detektuje da je telefon okrenut ali tipa okrenete ga i malko ga mrdnete odmah ce se rotirati tako da je i to upotrebljivo. WIFI radi odlicno, za DATA internet ne zna posto ga ne koristim. Ono sto sam jos primetio je da postoji mali lag ali ne da je sada ne znam kolik ali ja ga primecujem, naravno to ne znaci da telefon sporo radi, jel telefon radi zaista brzo
. Ono sto ne radi je usb konekcija sa PC-om ne mozete prekopirati stvari sa kompa na pc preko USB ja sam to krenuo da radim preko web sharing aplikacije , medjutim video sam na njihovom tviteru da su i to sredili pa cekam sledeci build da flesujem. Ako nesto jos intresuje pitajte, trenutno za mene ovaj rom moze da se koristi kao svakodnevni rom, naravno jos kada srede USB to je to za mene funkcionalan skroz 
EDIT
Nisam napisao da rade i pozivi i SMS
EDIT 2
izasla nova verzija sada i usb storage radi kako treba

gasmias, evo nekih utisaka
Za nekih 3 sata sto sam ga kroistio skinuo sam sa 100% na 65% bateriju, za tih tri sata sam podesio telefon, instalirao aplikacije nekih 50-ak za sada, wifi je bio ukljucen sve vreme, i osvetljenje na polovini sto znaci da je baterija za sada ok jer koristim ga 8 satai imam 53%. Camera moze da se koristi za slikanje to radi, takodje i zvuk radi moze da se slusa muzika. Senzor za rotaciju ne radi toliko brzo treba mu vremena da detektuje da je telefon okrenut ali tipa okrenete ga i malko ga mrdnete odmah ce se rotirati tako da je i to upotrebljivo. WIFI radi odlicno, za DATA internet ne zna posto ga ne koristim. Ono sto sam jos primetio je da postoji mali lag ali ne da je sada ne znam kolik ali ja ga primecujem, naravno to ne znaci da telefon sporo radi, jel telefon radi zaista brzo

EDIT
Nisam napisao da rade i pozivi i SMS

EDIT 2
izasla nova verzija sada i usb storage radi kako treba

Ovako USB sorage ne radi kako treba nece da prebaci fajlove, baterija je dobra pozivi i sms rade odlicno, wifi takodje radi super jso nisam imoa nijedan restart force close ili bilo sta tako da sam za sada zadovoljan sa wifi file transver sam prebacio gomilu stvari, ako neko ima problem da mu izabaci da mu neki apk koji je on snimio ne moze biti instaliran neka prebaci taj apk preko rootexplorera u system/apps i neka restartuje telefon.
Dpb, da pre svakog moras jer rom nije no wipe tako da manuelno moras to da odradis.
Dpb, da pre svakog moras jer rom nije no wipe tako da manuelno moras to da odradis.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
maverick88, zar nemaš pristup Marketu sa svog telefona? Sad sam pogledala i kaže da je najnovija verzija 0.8.6. Update-uj ga preko Marketa...
Inače postoji posebna tema o Android aplikacijama pa tamo dalje pitaj i komentariši Launcher Pro ili druge aplikacije...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pa kad ti telefon koristiš kao telefon (pozivi i sms)lesa0208 napisao: Ja sam se uglavnom vratio na MIUI da probam nesto pa cu ponovo da se flesujem na CM9

Ne mogu tako da se prebacujem svaki čas, treba mi funkcionalan telefon

Probaću ics, ali kad neki bude funkcionalan i doteran ko bonbona. Za sad furam stabilan CheckROM RevoHD.