Meni sad na JB baterija duze traje nego na ICS-u. Cinjenica je da koristim kuvane romove i kernele ali koristila sam ih i na ICS-u i sad imam bolje rezultate.
Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Baraba, hvala.
Meni sad na JB baterija duze traje nego na ICS-u. Cinjenica je da koristim kuvane romove i kernele ali koristila sam ih i na ICS-u i sad imam bolje rezultate.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
@baraba То да.
Када је у питању 4.1.1 за наше тржиште још се чека чиста верзија и верзија за Мтс.
Када је у питању 4.1.1 за наше тржиште још се чека чиста верзија и верзија за Мтс.
- jerkann
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Baraba, poslusao sam te i sve odradio iz pocetka. Sada sve radi kako treba a imam i JB. Cini mi se da telefon radi brze, ali videcemo.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
cgmiki, imam utisak da si ti na mts?
jerkann, radi kako treba, stabilniji je od Poljskog koji su prvi izbacili. Sada odradi root, pokreneš Odin, telefon prebaci u Download mode, poveži sa PC, u odinu u polje PDA izaberi CF-Root-SGS3-v6.4 koji ti šaljem na pp, klikni na Start i dobio si rutovan telefon sa SuperSU i CWM.
Malo se igraj sa sistemom, kada sam pobrisao šta mi ne treba preko titaniuma:

Najbolje da odmah izbrišeš šta ti ne treba pa kreni da instaliraš šta ti treba.
Cenim da mi fluidnije radi od bilo kog kuvanog koji opterete sa gomilom meni nepotrebnih stvari, još kad vratim sTweaks i fino podesim radni takt procesora biće ubica mekog srca
Pozz
jerkann, radi kako treba, stabilniji je od Poljskog koji su prvi izbacili. Sada odradi root, pokreneš Odin, telefon prebaci u Download mode, poveži sa PC, u odinu u polje PDA izaberi CF-Root-SGS3-v6.4 koji ti šaljem na pp, klikni na Start i dobio si rutovan telefon sa SuperSU i CWM.
Malo se igraj sa sistemom, kada sam pobrisao šta mi ne treba preko titaniuma:

Najbolje da odmah izbrišeš šta ti ne treba pa kreni da instaliraš šta ti treba.
Cenim da mi fluidnije radi od bilo kog kuvanog koji opterete sa gomilom meni nepotrebnih stvari, još kad vratim sTweaks i fino podesim radni takt procesora biće ubica mekog srca
Pozz
- jerkann
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Baraba, odradio upravo to. Pobrisao sve i svasta uz pomoc Titanium-a i sad krecem sve od pocetka.
- Baraba

jerkann, ako i nešto zezneš odin pokreneš i za čas posla imaš nov telefon sa svežim softverom, milina 
Što neko napisa negde (mislim da je telep) "nije ovo HTC da treba da prizoveš kišu da se rutuje"
ps.
ako neko ima problema da javim za MultiTaskin fix da radi:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1888081
pss.

Edit @Pon, 05. Nov 2012. 20:08
Baterija se malo stabilizovala na JB, sve vreme je uključen 3G:

Što neko napisa negde (mislim da je telep) "nije ovo HTC da treba da prizoveš kišu da se rutuje"
ps.
ako neko ima problema da javim za MultiTaskin fix da radi:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1888081
pss.
Sve to možeš da dotegneš po želji:DjRayp napisao: Sledeca stvar,u meni koji se povlaci odozgore ubacili su novu opciju blocking mode,pomerili dugme za podesavanja,cini mi se da se ubrzalo i samo otvaranje i zatvaranje tog menija sto se povlaci odozgore...

Edit @Pon, 05. Nov 2012. 20:08
Baterija se malo stabilizovala na JB, sve vreme je uključen 3G:

Jel ima neko neki predlog za futrolu,posto treba uskoro da uzmem telefon,pa da odmah uzmem i futrolu?I jel stavljate nalepnice preko ekrana? 
- Ninolina
- Moderator

fannY, ja sam za to da staviš foliju. Ne verujem u Gorilla Glass ni na jednom tel pa ni na S3. Ekran je muka zameniti a i skupa je to akcija, dok foliju zamenis za 2 minuta. Od futrola, recimo Silikonska od Teracella. Ima ih u raznim bojama, a ima i providna. 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Baraba, hvala,stavicu foliju.
Bas i razmisljao da li ima providna. 
- Ninolina
- Moderator

lesa0208, ja sam imala takvu na početku, ali mi nije odgovarala. Jel ti nije oko ekrana previse visoko ivica od futrole? Meni je smetala i jedino ova silikonska, i to bas Teracellova, mi odgovara i ne smeta pri koriscenju. Mada poslednjih dana mi i ona nesto smeta, i mnogo je lepse koristiti tel bez futrole. 
smart phone ima CASE MATE futrole, skuplje su malo ali su vrh... uzeo sam POP kod njih i extra je, malo je glomaznija ali zavrsava posao... a dobio sam i onaj flip case iz samsunga, on cuva ekran maksimalno ali je malo nezgodno za koriscenje.
- Baraba

Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Imaš porukufannY napisao:Ninolina, Baraba, hvala,stavicu foliju.Bas i razmisljao da li ima providna.
@marebrus, ae slikaj pa okači ili nađi na netu da vidim na šta misliš jer im je sajt off, valjda sve renoviraju i objekte i sajt.
@ninolina, i meni je bez futrole najbolje, dobro je nisam jedini
Ninolina, Pa meni nije mada ja imam velike sake i dugacke prste pa mi to ne smeta 
Evo link za case mate:
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy ... -Cases.asp
http://www.expertreviews.co.uk/gadgets/ ... -flip-case
imam i neki bumper ali njega nisam ni koristio, bzvz je skroz
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy ... -Cases.asp
http://www.expertreviews.co.uk/gadgets/ ... -flip-case
imam i neki bumper ali njega nisam ni koristio, bzvz je skroz
- Baraba

Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Meni je bumper glupost, šta on štiti? Samo ivice telefona, displej i leđa goli.
Bas tako, flip case stiti ekran a ovaj case mate stiti telefon extra jer je napravljen iz dva sloja (guma i plastika) samo sto sa njim telefon bude mnogo glomazan...
Ja sam stavio aluminijumski poklopac za bateriju,nazad je srebrno skroz i telefon izgleda jedinstveno.
LINK
ako nekome treba ovo znam gde moze da se kupi,takodje ima i originalne poklopce za bateriju(samo posaljite PP).
Inace ja foliju obavezno stavljam,ne smeta mi pri radu niti kvari izgled telefona,samo moze pomoci
LINK
ako nekome treba ovo znam gde moze da se kupi,takodje ima i originalne poklopce za bateriju(samo posaljite PP).
Inace ja foliju obavezno stavljam,ne smeta mi pri radu niti kvari izgled telefona,samo moze pomoci
Poslednja izmena od DjRayp u Uto, 06. Nov 2012. 13:10, izmenjeno 1 put ukupno.