Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ne mrzi mene, već mi treba funkcionalan telefon, uvek dostupan i spreman za korišćenje
Two official ICS ROMs from Samsung leak for the Galaxy S II
Samsung may not update the Galaxy S to Ice Cream Sandwich, but they've been hard at work on mixing the new Android 4.0 with their TouchWiz UI for the i9100 Galaxy S II.
Upravo sam se vratio na stock rom i na njemu imam problem sa zvukom. da li se jos kome desava da u vipu kad prica prekida na momente? Sestra mi se zalila da se i njoj desava i sinoc kaze neki ortak da je i njemu, a ima 2 "glupa" telefona razlicitih marki...
da li neko zna kako se zove launcher koji koristi galaxy nexus, hteo bi da ga instaliram kad ubacim 4.0.3 pošto mi je ovaj tw smorio a ovaj na galaxy nexususu je extra
Znaci cak imam i jaci signal od vas. Pa sta onda moze da bude??? Pocelo je pre mesecak dana i sve je gore. Uzasan osecaj, majke mi. Imati dobar fon koji ne radi osnovnu stvar zbog koje je i napravljen. Sve sam pokusao i nista ne pomaze...
Mogu da telefoniram, ALI ja nista ne cujem. Non stop se prekida zvuk, cujem svaku trecu rec. Ko kada bi pustio pesmu i volume pomerao od 0 do 100 na svakih pola sekunde... Mene cuju odlicno, ali ja nista. I nekad mi samo izbacuje, ne mogu ni da uspostavim vezu, a od juce je pocela i da puca veza u sred razgovora... uzas zivi.
moguće da je do roma a kako ti je podeseno tamo u podesavanjima mreze na GSM ili na WCDMA ili na automatski izbor, probaj stavi samo na GSM ako je slucajno stiklirano nesto drugo
Jorda, imao sam isti problem sa 2.3.6, pored toga sto nisam cuo ljude, ispadao sam iz mreze UZASNO cesto! kako sam se vratio na 2.3.4. nemam tih problema
Rom je litening 6.1 2.3.4 android. Radio je normalno mesec dana pa je tek onda pocelo. Vratio sam stock ron 2.3.3 i 2.3.6 i isto je bilo. Ubacio kevinu karticu doduse vip i isto. Moja u njenom fonu radi ok. Sad sam ponovo na litening romu i nemam problema za danas. 3 razgovora od par minuta bez greske. Videcemo dokle.
Dpb, probacu jos to, samo je to i ostalo ako opet pocne ili da menjam mrezu...
Fon ne dam!
Ipak sam uzeo njega opet a ne E7 preko Telenora i ne kajem se ako mi dosadi bar mogu lako da ga prodam,nisma hteo beli jer je na belom na poklopcu baterije skroz glatko a na crnom nije poklopac skroz gladak sto mi se svidja vise.Kako da promenim ton poruke jel to moze nekako posto ovako ne cujem i kako da podesim da vrsi direktno pretragu satelita za wi-fi?Namestim pretragu z awi-fi ali smao trazi lokalne dostupne mreze i njih mi i daje za izbor uglavnom zakljucane i slabog dometa?Telefon nije ni cigla kao sto neki kazu ni sav plastican,ne skripi nista,baterija minimum 24 sata uz jaku upotrebu neta,sve leti nema sta.
Jorda jel si ga uzeo u Telenoru ili na crno?Ako si u Telenoru ili kod ovlascenog prodavca nemas problema za popravku.ZAto je u malim radnjama S2 oko 400 Eura palfon a kod ovlascenih prodavaca 600 Eura.Zbog jacine garancije.
Jorda meni na Telenoru pise -91 dBm 11 asu...i to 11 se cesto menja u 12...i tako stalno,sto vidim da i nije neki rezultat i zna net cesto da me zeza. Ali evo veceras je asu otisao do 23 a ne znam sta to tacno znaci,ako zna neko neka napise...
Leso ja nemam problema da kopiram stvari s akompa preko usb kabla,prebacujem filmove od 1.5 gb i slike i sve prebacuje savrseno i reprodukuje bez problema.
Google mape rade perfektno,ali preciznu bas precizno,cak mi pokazuje okolna sela znaci ne verujem.
dule88, sto se tice poruka napravi folder notifications i njega ubaci koju god hoces melodiju i onda tamo u podesavanjima zvuka izaberi koji hoces da ti bude za poruke. Ja koristim telenor karticu a telenor je skoro uveo extra brz internet H+ nema ga bas svuda ali tu gde ima radi extra brzo
"da li neko zna kako se zove launcher koji koristi galaxy nexus, hteo bi da ga instaliram kad ubacim 4.0.3 pošto mi je ovaj tw smorio a ovaj na galaxy nexususu je extra"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.