Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ne mrzi mene, već mi treba funkcionalan telefon, uvek dostupan i spreman za korišćenje :)

Two official ICS ROMs from Samsung leak for the Galaxy S II

Slika
Samsung may not update the Galaxy S to Ice Cream Sandwich, but they've been hard at work on mixing the new Android 4.0 with their TouchWiz UI for the i9100 Galaxy S II.

http://www.gsmarena.com/two_official_ic ... s-3604.php

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Upravo sam se vratio na stock rom i na njemu imam problem sa zvukom. da li se jos kome desava da u vipu kad prica prekida na momente? Sestra mi se zalila da se i njoj desava i sinoc kaze neki ortak da je i njemu, a ima 2 "glupa" telefona razlicitih marki...

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

da li neko zna kako se zove launcher koji koristi galaxy nexus, hteo bi da ga instaliram kad ubacim 4.0.3 pošto mi je ovaj tw smorio a ovaj na galaxy nexususu je extra

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Dpb, pa ima difolt ICS launcher nema sta da ubacujes, inace ne ubacuj ovaj ICS sa TW jer je nema poente imati ICS sa TW.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

lesa0208, e hvala to mi nije bilo jasno jer je baš glupo kvariti taj extra ICS ovim TW launcherom

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Ljudi, ajde pomozite malo. Idite u podesavanja pa u about phone pa u status i napisite koliki vam je signal strenght.
Meni ne ide iznad 17 asu...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Jorda, meni je na MIUI 12 asu na 2g mrezi i vip-u .

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

Jorda,
meni na criscelo romu 15 asu na telenor mrezi...

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Znaci cak imam i jaci signal od vas. Pa sta onda moze da bude??? Pocelo je pre mesecak dana i sve je gore. Uzasan osecaj, majke mi. Imati dobar fon koji ne radi osnovnu stvar zbog koje je i napravljen. Sve sam pokusao i nista ne pomaze...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Jorda, a sta ti to ne radi? Ne mozes da telefoniras ?

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Mogu da telefoniram, ALI ja nista ne cujem. Non stop se prekida zvuk, cujem svaku trecu rec. Ko kada bi pustio pesmu i volume pomerao od 0 do 100 na svakih pola sekunde... Mene cuju odlicno, ali ja nista. I nekad mi samo izbacuje, ne mogu ni da uspostavim vezu, a od juce je pocela i da puca veza u sred razgovora... uzas zivi.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Jorda, a promeni rom pa vidi onda kako ce da ti se ponasa ?

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

moguće da je do roma a kako ti je podeseno tamo u podesavanjima mreze na GSM ili na WCDMA ili na automatski izbor, probaj stavi samo na GSM ako je slucajno stiklirano nesto drugo

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Probaj i neku drugu karicu, možda je do vip-a.

Slika

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Jorda, imao sam isti problem sa 2.3.6, pored toga sto nisam cuo ljude, ispadao sam iz mreze UZASNO cesto! kako sam se vratio na 2.3.4. nemam tih problema :)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Rom je litening 6.1 2.3.4 android. Radio je normalno mesec dana pa je tek onda pocelo. Vratio sam stock ron 2.3.3 i 2.3.6 i isto je bilo. Ubacio kevinu karticu doduse vip i isto. Moja u njenom fonu radi ok. Sad sam ponovo na litening romu i nemam problema za danas. 3 razgovora od par minuta bez greske. Videcemo dokle.
Dpb, probacu jos to, samo je to i ostalo ako opet pocne ili da menjam mrezu...
Fon ne dam! :D

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Ipak sam uzeo njega opet a ne E7 preko Telenora i ne kajem se ako mi dosadi bar mogu lako da ga prodam,nisma hteo beli jer je na belom na poklopcu baterije skroz glatko a na crnom nije poklopac skroz gladak sto mi se svidja vise.Kako da promenim ton poruke jel to moze nekako posto ovako ne cujem i kako da podesim da vrsi direktno pretragu satelita za wi-fi?Namestim pretragu z awi-fi ali smao trazi lokalne dostupne mreze i njih mi i daje za izbor uglavnom zakljucane i slabog dometa?Telefon nije ni cigla kao sto neki kazu ni sav plastican,ne skripi nista,baterija minimum 24 sata uz jaku upotrebu neta,sve leti nema sta.

Jorda jel si ga uzeo u Telenoru ili na crno?Ako si u Telenoru ili kod ovlascenog prodavca nemas problema za popravku.ZAto je u malim radnjama S2 oko 400 Eura palfon a kod ovlascenih prodavaca 600 Eura.Zbog jacine garancije.

Jorda meni na Telenoru pise -91 dBm 11 asu...i to 11 se cesto menja u 12...i tako stalno,sto vidim da i nije neki rezultat i zna net cesto da me zeza. Ali evo veceras je asu otisao do 23 a ne znam sta to tacno znaci,ako zna neko neka napise...
Leso ja nemam problema da kopiram stvari s akompa preko usb kabla,prebacujem filmove od 1.5 gb i slike i sve prebacuje savrseno i reprodukuje bez problema.
Google mape rade perfektno,ali preciznu bas precizno,cak mi pokazuje okolna sela znaci ne verujem.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

dule88, sto se tice poruka napravi folder notifications i njega ubaci koju god hoces melodiju i onda tamo u podesavanjima zvuka izaberi koji hoces da ti bude za poruke. Ja koristim telenor karticu a telenor je skoro uveo extra brz internet H+ nema ga bas svuda ali tu gde ima radi extra brzo

komsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 09:15

Post od komsa »

"da li neko zna kako se zove launcher koji koristi galaxy nexus, hteo bi da ga instaliram kad ubacim 4.0.3 pošto mi je ovaj tw smorio a ovaj na galaxy nexususu je extra"

"trebuchet" launcher 0.1

http://www.youtube.com/watch?v=B4s2EVdvKeY

Kanarinac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 14:44

Post od Kanarinac »

@baraba
Imam pianje, kad hocu da instaliram nov kernel za revoHD jel treba da uradim wipe pre toga ili mogu samo da instaliram kernel?

Odgovori